F TATRY TRIP: Solisko - Aďulik Sun

TATRY TRIP: Solisko

Ahojte :)

A máme tu pokračovanie môjho výletu v Tatrách. Dnes to bude asi skôr fotočlánok a možno vám sem tam poviem niečo zaujímavé, čo sa nám stalo. Dnes to bude už skôr mix fotiek, no väčšina je z okolia Soliska vo Vysokých Tatrách. Tu sme sa motali veľmi dlho a ani sme ho nepozreli do detailov. Dosť na úvod a ideme rovno na článok! 


Ďalšie naše zážitky smerovali na Solisko. Tam sme si obrali trošku čučoriedky, ktoré bili skvelé a tam sme trošku liezli medveďovi do obývačky, no neboli sme samy. Na Solisku sa nachádzajú aj atrakcie pre deti, vleky, lanovka a tiež jedlo. Navyše, nachádza sa tam aj skokanský mostík, ktorý je skutočne vysoký a vy môžete vyjsť až úplne hore, čo na fotke ani nie je vidieť. Konajú sa tu aj rôzne preteky. Príroda a okolie Soliska je veľmi pekné. Všetko je zrekonštruované a naozaj to vrhá krásny pocit. Pri jedlo boli milí predavači. My sme opäť ochutnali aj  tradičný TATRA TEA alebo teda Tatranský čas. Vybrali sme si 22% s príchuťou kokosu a bol naozaj skvelý. Predávajú tam aj darčekové balenie so všetkými druhmi čaju a to sa už oplatí.









Môžete si kúpiť aj mince na pamiatku, ktoré sú už snáď v každej Zoo, no tu budete mať vrchy. Ako pamiatka to môže byť praktické, no my sme po tomto kúsku nesiahli.  A čo vy? Kupujete si tieto mince, keď ich majú?




Jedlo bolo fakt skvelé! My sme si dali rezeň, rybu a karfiol. :)



Nezaprela som sa! Musela som niečo vymyslieť. Pre viac fotiek sa určite pozrite na môj instagram, kde spamujem.

Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok! Toto je posledný diel série z Tatier. Takže mi môžete napísať či radi pozeráte takéto fotočlánky, nech viem do budúcnosti. Tiež mi môžete povedať či sa chodíte lyžovať do Tatier a kde presne? Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

16 Comments:

  1. Tatry sú prekrásne, zatiaľ som tam bola len dvakrát, z toho raz lyžovať v zime. Skvelé fotky a s tým jedlom si mi urobila chuť. :D A k tým minciam, my si občas kúpime, no nie vždy. Podľa nálady alebo aj ceny.
    SweetSunshine

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To áno :) .. Ja som tam bola málo tiež :) A tak tie mince chápem :)

      Odstrániť
  2. Super! Borówki uwielbiam :)

    ZAPRASZAM do mnie: http://agnesssja.blogspot.com/2016/08/summertime.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Čakala som fotky Soliska, ako to vyplývalo z názvu článku, a namiesto toho sa mi dostalo len fotiek skokanských mostíkov a ich okolia. Ak ste totiž neboli na tom vrchole, tak to ani netušíte, čo je Solisko. Do Tatier chodím už desať rokov za sebou a viem, o čom hovorím. Tatry totiž nie sú o chodení po rôznych atrakciách a stánkoch, ale o tých túrach na vrcholy, ktoré stoja za to. Tá cesta stojí za to. Lebo keď si potom môžeš vychutnávať ten pohľad zhora na okolitú prírodu, je to na nezaplatenie.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pre každého je niečo iné. Ja vám neberiem, že vás bavia túry. To, že tam chodíte 10 rokov je veľmi pekné, určite ste veľa toho videli a zažili. Na vrchoch som nebola, keďže som tam bola s rodinou a nie každý bol schopný ísť na túru. Boli sme sa pozrieť po okolí, vychutnať si aj z dola výhľad na krásne hory a prírodu.

      Odstrániť
    2. Jasné, aj ja chápem, že každý má rád niečo iné a dovolenku si predstavuje a trávi inak než ostatní. :) Mňa len zarazil nadpis článku. Už som sa tešila, že som si našla ďalšiu spriaznenú dušu, ktorá miluje turistiku. :D Ale ak sa tam ešte niekedy vrátite, určite sa choďte pozrieť aspoň na Vodopád Skok a Hrebienok. :)

      Odstrániť
    3. Na Hrebienku som bola minulý rok a aj sme prešli - mali sme turistiku :) A tam je krásne. :)

      Odstrániť
  4. Tatry sú skrátka nádherné, či už v lete alebo v zime:) Ja som v nich bola zatiaľ iba cez zimu ale chcem tam ešte priateľa vytiahnuť, kým sú tie prázdniny:)

    Letná giveaway na blogu!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja namiesto mincí ako suvenír obvykle beriem magnetky na chladničku. Tento rok som ulovila aj kľúčenku :D. Ale musím povedať, že tento rok to bolo v Tatrách dosť o hubu, neskutočne veľa ľudí a keď to porovnám s tým, ako to tam bolo keď som bola ešte decko.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. No toto musel byť super výlet, vidno, že si to užívaš :) Na mňa by toto asi nebolo, Tatry sú krásne, ale ja mám paniku z výšok na otvorenom priestranstve, takže mňa len do lanovky zavrieť a to by bola celá moja turistika :D Lebo výhľad z výšky milujem, len sa tam dostať je u mňa problém :D

    Domka Domková

    OdpovedaťOdstrániť
  7. veľmi pekné fotky, určite si to tam užívaš :) ja som bola v tatrách cez leto a určite by som tam išla aj cez zimu ♥


    Na mojom blogu prebieha GIVEAWAY bola by som veľmi rada ak by si sa zapojila :)

    OdpovedaťOdstrániť