F RECENZIA: Nivea čistiaca voda - Aďulik Sun

RECENZIA: Nivea čistiaca voda

Ahojte :)

V lete sa pleť viac mastí a tým sa póry viac upchávajú. My vidíme iba to, že naša pleť vyzerá ako zbláznená. V minulosti som sa tomu nijako nevenovala a ani som som si to nevšímala. Jednoducho som sa zmierila s tým, že mám akné a tým to pre mňa haslo. Čo bola chyba. Mala som skúsiť niečo, čo by mi pomohlo. Nikdy som netrpela na akné, ktoré by bolo naozaj zlé. Sem - tam sa mi objaví vyrážka, no nič extra. Za poslednú dobu som si zvykla používať toniká, ktoré mi skutočne pomáhajú a moja pleť je naozaj vyrovnaná a vyrážky sa tiež strácajú. Používala som rôzne druhy, no dnes vám poviem o jednom, ktorý som si objednala z eshopu www.elnino.sk. V minulom článku som vám spomínala, že chcem si nechať ešte pár dní na skúšanie a dnes je deň D, keď vyjde recenzia na Tonikum od značky Nivea. Ako som bola spokojná? Čítajte ďalej! 


Ja milujem na čistiacich vodách práve to, že naozaj je cítiť, že vaša pleť je čistá. To mi niektoré masky na čistenie či peelingy nerobia. Všeobecne značku Nivea mám celkom rada, no striedam ju s viacerými, predsa nebudem mať všetko od jednej značky :) Táto čistiaca voda má zneškodniť čierne bodky a tiež prebytočný maz. Musím potvrdiť, že maz zneškodní na jednotku. Neodporučila by som tento produkt človeku so suchou pokožkou, keďže naozaj vysušuje a berie všetky mastnoty z pleti. Na obale je napísané,ze nevysušuje, no podľa mňa trošku áno. Práve preto človeku so suchou pokožkou to nebude veľmi vyhovovať. Voda obsahuje magnóliový extrakt a má antibakteriálne účinky. Môže sa používať na tvár, krk aj dekolt, no okrem oblastí očí.  Čo sa týka nejakej vône, tak tá tam nie je. Všetky pleťové vody, toniká voňajú úplne rovnako a majú typickú vôňu, zápach. Balenie je veľké 200ml a stojí niečo málo cez tri eurá. Čo je podľa mňa super cena. 

Čo sa týka nejakého výsledku, tak za mňa hovorím tomuto produktu áno. Mne veľmi vyhovoval a už mám doma druhé balenie. Moja pleť bola vždy hneď po použití na pocit čistá. Keďže mám zmiešanú pleť, tak mňa osobne nevysušovala. Mala som stiahnutú pleť a musela som ju nakrémovať. Čo je ale bežné pri čistiacich vodách a tonikách. Takže to určite nie je chyba. Na pleti nie je nejako nepríjemná. Neštípe, neškriabe a ani nespôsobuje začervenané miesta na pleti. Značka Nivea to jednoducho vie a vie, čo je dobré. Jediné, čo by som mohla vytknúť je to balenie, resp. dávkovač. Vždy mi z balenia vybehne viac produktu ako by som potrebovala, keďže tá dierka je tam fakt veľká. Ale to je iba drobnosť, ktorá neberie váhu na tom, že tento produkt je kvalitný a vyhovoval mi. 



Dúfam, že sa vám dnešná krátka recenzia páčila a teším sa na ďalší článok, ktorý bude z life style. Do komentára mi môžete napísať či používate čistiace vody a toniká. Pripadne, mate skúsenosť s týmto produktom? Určite mi napíšte do komentára. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Já čistícím vodám od Nivei moc nepodlehla, ale za to mám ráda ty od Garnieru :) Nově chci vyzkoušet také od Biodermy.
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť