F Som na dne #8 - Aďulik Sun

Som na dne #8

Ahojte :)

Rozhodla som sa, že obnovím trošku pravidelné série, takže dnes sú to opäť spotrebované produkty. Na tento článok sa vždy neskutočne teším, keďže môžem konečne vyhodiť všetky prázdne balenia. Vždy to krásne hromadím v červenej veľkej taške a potom príde ten deň D, kedy to nafotím a môžem to rovno hodiť do smetiaka. Musím sa priznať, že keď som ešte nepísala blog, tak som si myslela, že tie baby toho míňajú naozaj veľa, no dnes viem, že míňam rovnako, ak nie aj viac. Keď sa na to spätne pozriem, tak vidím to množstvo. Viem, že nie je toho veľa a niekto míňa viac. Na mňa je to dosť produktov, keďže väčšinou míňam sama tieto produkty - sem tam mi pomôže rodina, ak sa jedná o produkty do kúpeľa a podobne. Tak ideme rovno na článok, nech vám môžem už porozprávať niečo o mojich "odpadkoch". 




Ako môžete vidieť, tak nie je toho opäť veľa. Začnem hneď z ľavej strany. Dezodorant od značky Rexona je asi už taká naša stálica na tomto blogu, čo poviete? Ja som s ním veľmi spokojná a baví ma. Existuje niekoľko druhov a všetky sú skvelé. Ja mám najradšej túto variantu a vždy sa k nej vrátim. Nie je vôbec drahá. Stojí do 2 euro, čo nie je veľa, keďže niektoré sa pohybujú aj do 5 euro. Ďalšia vec je micelárna voda od značky Dermacol. Táto micelárna voda nemala koniec. Ja som ju míňala asi 3 mesiace. Keď som prišla na dno, tak som bola naozaj rada, keďže mám doma asi 5 ďalších micelárnych vôd, ktoré mám skúšať. Bola skvelá. Pleť bola po nej príjemná na dotyk a tiež samozrejme bola čistá. Nemusela som ju ani krémovať, takže na pleť bola určite prospešná. Tretia vec je sprchový gél od značky Cien. Túto značku môžete kúpiť v Lidli. Tento sprcháč je pánsky, takže ho používal môj ocino. Bol s ním spokojný. Ja som ho zobrala kvôli tej "pumpičke", ktorá bola skvelá. Mal taký malý dávkovač. Stal do 2 euro vtedy. Nemám čo viac k nemu povedať... 

Ďalší sprchový gél je od značky Radox. Táto značka je u nás v drogérii Teta. Je lacná. Tento sprchový gél stál okolo jedného eura, čo je naozaj zlomok ceny. Penu robil dobrú. Povedala by som, že je lepší než napríklad sprcháče od značky Balea a to stoja rovnako. Ja ho môžem iba odporučiť. Mala som viac druhov už v minulosti a nikdy ma nesklamal. Vône bývajú veľmi jemné. Ďalší je odličovač očí od značky Ziaja. Tento odličovať je skvelý. Písala som naň aj recenziu na blog. Odlíči aj vodeodolný make up. Stačí jeden ťah a máte z oka takmer všetko dole, nemusíte vôbec tlačiť. Cena sa pohybuje okolo 3 euro. Jediné mínus je asi to, že čím ste nižšie v balení, tak tým viac mastní vám viečko. Akoby tam bolo už viac oleja. Mojou obľúbenou vecou je aj gél na obočie od značky Astor. Je priesvitný a skvelý. Obočie vám zafixuje a vydrží na obočí celý deň. Ja som s ním nadmieru spokojná. Je pravda, že nie je lacný, no aj tak to za to stojí. Ja ho môžem iba odporučiť. 

Tá odstrihnutá škatuľa je od sprchového gélu od značky Dermacol. Ten bol skvelý. Mne nejako nevoňajú tieto ich gély, takže som to nejako vysunula do vody a bola som rada, že som ho minula. Na mňa sú moc sladké. Verím tomu, že to niekomu vyhovuje a miluje ich! Penu robili dobrú, mala som viac druhov. Ten štetec, ktorý teraz vidíte na fotke od značky BrushArt, tak to nie je ten, čo som si kúpila. Takto... Je to ten, ktorý som si kúpila, no ja som si vtedy kupovala dva. Spomínala som vám, že z neho vypadávajú štetiny. Už sa to nedalo používať, začalo to celé vypadávať. Ten druhý štetec je celý v pohode, takže toto je len chybný kus. A vedľa štetca môžete vidieť ceruzku od značky Miss sporty. Ja som túto ceruzku mala veľmi rada. Používala som ju na vodnú linku a bola skvelá. Ja ju môžem iba odporučiť, i keď nie som si istá či ju ešte zoženiete. 




Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude už čoskoro. Do komentára mi môžete napísať či máte skúsenosť s nejakým produktom, ktorý je spomínaný v článku. Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

22 Comments:

  1. Ten sprcháč mandarinkový sorbet je strašně super! Pěkně voní, mám ho moc ráda.

    Parfums Tips

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ta micelárka vypadá zajímavě, možná ji vyzkouším :)
    HAUTE BASICS

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pěkné spotřebováno. I já začala ve velkém spotřebovávat až od doby co mám blog :-), i tak toho nemívám příliš moc. Ani mě Dermacol Aroma Ritual tolik nevoní, jsou moc sladké a jediné mé oblíbené jsou hruška a jahoda s rebarborou.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. pekna spotreba :) mala som micelarku a ziaja ocny odlicovac a oba boli super :)

    Pozývam na veľkú letnú GIVEAWAY tu: https://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/05/rexona-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Skvělý článek:-)
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tá micelárka od Dermacolu vyzerá super :D ale najskôr musím dopotrebovať tie čo mám :D super článok ♥
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Rexona je veľmi dobrá tiež si ju kupujem často. Sprchové gély od balei sa mi páčia viac tie dokonale voňajú :) pekný článok :)
    MooN

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :) Rexona má aj teraz skvelé novinky ako "good mornings", "stress controlled" :D

      Odstrániť
  8. Cien je veľy dobrý pozerala som po tychto sprchových ale doma mam už toľko zásob že som si povedala dosť zatial kým neminiem:))

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Samé super veci:) čo sa týka toho sprcháču mala som ho a veľmi pekne voňal:)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. brusim si zuby taktirz na micelarku od dermacolu a dufam ze bude fajn :)

    OdpovedaťOdstrániť