F Čierny elegantný náhrdelník - Aďulik Sun

Čierny elegantný náhrdelník

Ahojte :)

Článok bude o tomto skvelom náhrdelníku. Aj na sociálnych sieťach mi chodili naň chvály a otázky z kade ho mám. Rozhodla som sa teda, že vám dnes o ňom čosi poviem. Zameriame sa na plusy, no aj mínusy. Bude to snáď taká správna recenzia, ktorá má všetky body. Podľa prvej vety asi viete, že som s ním spokojná a som z neho nadšená. Avšak, napriek tomu vidím na ňom nejaké chyby a to by som nebola ja, keby vám nepoviem aj o nich. Nech je recenzia kompletná a úprimná. Nič predsa nie je dokonalé. Nie, žeby som hľadala nejaké chyby, no vždy to tak býva, že nosením zistím nejaké muchy, ktoré na prvýkrát nie sú vidieť. to by bolo dosť na nudný úvod a ideme rovno na článok! 



Náhrdelník som si kúpila na eshope postovnezdarma.cz. Stojí niečo málo cez 6 euro. Je mi jasné, že na internete podobné náhrdelníky nájdete aj lačnejšie, no aj drahšie. Ja som blúdila po tejto stránke a zaujal ma práve svojou mohutnosťou, no zároveň jednoduchosťou. Ja som chcela niečo decentné, čo si môžem zobrať aj na nejakú spoločenskú udalosť. Myslím si, že som si vybrala celkom dobre, čo si myslíte vy? Napíšte mi do komentára. som zvedavá či sa vám páči. Hľadala som na konkrétnu udalosť a to na Blogerku roka 2015, keďže som mala modré šaty, nechcela som nič výrazné - farebné. Keby sa vám nepáčilo čierne prevedenie, tak na stránke zoženiete ešte béžové či úplne farebné. Myslím si, že je z čoho vyberať. Treba rátať s tým, že náhrdelník je dosť ťažký. Podľa informácii má vážiť 80g, no mne sa zdá, že je o dosť ťažší - minimálne na pocit. Ako môžete vidieť aj na obrázku- prevedenie je dvojfarebné, konkrétne  bielo-čierne. Náhrdelník je poskladaný z troch kusov, ktoré sa dajú od seba oddeliť. To je výhoda, keďže si ho môžete poskladať v podstate ako chcete. Ja to považujem aj za mínus, keďže je to spojené takými maličkými krúžkami, ktoré sa ľahko oddelia, takže sa môže stať, že nedopatrením sa vám roztiahne krúžok a vlastne vám náhrdelník padne. Ak vás náhrdelník zaujal, tak ho môžete zohnať - TU. Náhrdelník vám príde cca do mesiaca, čo je dosť dlhá doba, no treba s tým rátať. Myslím si, že sa bude hodiť aj ku košeli, no aj k šatom.


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Určite mi napíšte či sa vám tento náhrdelník páčil. Teším sa na vaše komentáre. Tiež mi môžete napísať aké náhrdelníky sa páčia viac vám? Takéto jednoduché alebo skôr preferujete farebné? 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

16 Comments:

  1. Náhrdelník ti sluší a je veľmi pekný (: ja však preferujem jednoduchšie a klasickejšie veci a bižutériu takmer nenosím. Začala som nakupovať drahšie kúsky, ktoré mi ostanú na roky.

    Daniela

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc se mí líbí tyto statement náhrdelníky , no bohužel je neumím nosit , stejně jako všechno , což je ovšem už jiný příběh :D Vybrala sis moc krásný kousek! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Náhrdelník je úžasný a máš krásny nový dizajn blogu :D ♥
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Náhrdelník vypadá sice moc hezky, ale není to nic pro mě. Mám raději jednodušší. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Moc hezký, úplně si ho představuji k nějaké černé nebo bílé košili. Super :)
    coffeewithsachi.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Je nádherný! :)
    stylebymyself.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásny náhrdelník! Tieto mohutné náhrdelníky mám veľmi rada :)
    Pozývam ťa na giveaway na mojom blogu VAVA blogger

    OdpovedaťOdstrániť