F Čierna linka v akcii - Aďulik Sun

Čierna linka v akcii

Ahojte :)

Dnešný článok bude trošku nečakaný. Viete, že som verná jednému kozmetickému e-shopu, ale našla som v poslednej dobe jednu stránku, ktorá ponúka kozmetiku, ale aj parfémy. Ja som sa teda zamerala na kozmetiku, no možno časom zavítam aj do iných položiek. Táto moja nová obľúbená stránka sa volá www.parfemy-elnino.sk, kde nájdete snáď opäť všetko - nie len pre ženy, ale aj pre mužov. Ja som si pre vás dnes pripravila recenziu na očnú linku, ktorá je od značky L´OREAL. To ako som bola s ňou spokojná, nájdete nižšie v článku. 


Táto kráska bude hneď v hlavnej úlohe. Musím sa vám priznať, že som išla do toho s obavami, pretože mi vždy linky vo fixe uschli. Neviem ako to robím, ale vždy mi uschnú tak do mesiaca. Možno som mala iba zlé linky, keďže tieto mi vydržali už viac ako mesiac. Ja som s nimi veľmi spokojná. Cena je niečo málo cez 3 eurá, čo je skvelé! Pracuje sa s nimi veľmi jednoducho a rýchlo. Ja som sa trošku bála hrubšieho hrotu, no nemá žiadny zmysel mať obavy. Dá sa s nimi spraviť tenká, no aj skutočne hrubá linka. Záleží od vášho vkusu. Ja som na tomto produkte našla iba pozitíva. Získal si ma na prvý pohľad. Za najväčší plus považujem to, že nemusíte spraviť 10 čiar, aby ste spravil čiernu linku, ktorá ide od jedného kúta k druhému kútu. Jedným ťahom sa dá spraviť naozaj krásna linka. Ja moc linky neviem robiť, no aspoň vidíte, že to zvládne aj začiatočník. Skutočne žiadne mínus som nenašla a to som zámerne čakala tak dlho, kým vám napíšem. S pokojným svedomím vám môžem tento produkt odporučiť. Ja som si našla nového obľúbenca ...

Ako to dopadlo s mojim líčením a touto skvelou linkou? Tak sa pozerajte! 

Na oči som nepoužila nič iné, iba jemné NUDE tiene, ktoré som našla doma, aby som zvýraznila oči. Ja sa nejako nemaľujem. Myslím si to tak, že si nemaľujem tiene. Skôr si dám linku a idem! Riasenku som použila od značky Rimmel. 




Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok. Do komentára mi dajte vedieť aké linky používate vy? Teším sa na vaše komentáre. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

8 Comments:

  1. Pekný článok, najradšej používam tekuté linky, najviac som si obľúbila linku od Moje a vegánsku linku od Cosm'etika :) Niekedy, podľa nálady si nanášam aj gélovú.
    PS: Uvítala by som lepšie fotografie, nie je vidieť či linka dobre farbí, akú má pigmentáciu atď..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :) gélové linky používam tiež ... Ďakujem aj za tipy na ďalšie linky :) Samozrejme, ďakujem za radu k lepším fotkám. Určite to napravím.Farbí dobre - nerobí pauzy a stačí naozaj jeden ťah a máš linku poriadne čiernu. :)

      Odstrániť
  2. Linka vypadá zajímavě, jen mi trošku chybí foto oka v detailu :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Z diaľky je líčenie skvelé, privítala by som však detailnejšie fotky a takisto fotky samotnej fixky - aká je cca hrubá a tak. Osobne najradšej používam kombináciu tenkej fixky a tekutej linky :) Kika – Blog for smile

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Líčení se povedlo. Já sice linky nepoužívám, ale vypadají super!
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť