F Žehlička na vlasy - Aďulik Sun

Žehlička na vlasy

Ahojte :)

Dnešný článok bude o žehličke na vlasy, ktorú som si sama kúpila. Kúpila som ju na stránke www.notino.sk, kde nakupujem pravidelne. Tentokrát som bola na seba naozaj pyšná, keďže som si kúpila hodnotnú vec sama. My sme doma predtým žehličku na vlasy nemali, takže som bola rada. Moja mama to nechcela kúpiť lebo sa jej to zdalo zbytočné. Ani sa jej nečudujem. Ja som po nej túžila, tak som sa rozhodla, že si ju niekedy kúpim ja sama - niekedy, keď budem môcť si to kúpiť za svoje peniaze. A sen sa stal skutočnosťou. Niektorým sa to bude zdať vtipné, no pre mňa je to naozaj niečo skvelé. Nemusela som si od rodičov pýtať peniaze na niečo, čo chcem iba ja. Mohla som si to kúpiť sama, za vlastnú prácu. Naozaj skvelý pocit ! Týmto vám chcem povedať, že na stránke sa dajú kúpiť aj veci z elektroniky a to za skvelé ceny. Záruku máte normálne 2 roky a príde vám aj záručný list, takže je to rovnaké ako v kamennom obchode. Ja som zvolila konkrétne túto žehličku na vlasy - Philips Essential Care HP8321/00 žehlička na vlasy. Táto žehlička stojí necelých 21 euro, čo je podľa mňa dobrá cena od tejto značky. 



Čo sa týka nejakých parametrov, tak v tom som totálny laik, takže vám napíšem to, čo som našla na internete. Táto žehlička má platne, ktoré sú dlhé 100 mm. Dokáže ísť do 210 stupňov. Má aj zámok na uzavretie platní pre bezpečné ukladanie žehličky. Šnúra je dlhá 1,8 m. Veľmi rýchly čas na použitie - zohreje sa do 60 sekúnd. Má tiež aj otočný kábel, ktorý zabezpečuje to, že sa vám nestane to, že si zamotáte kábel. Vonkajší povrch je matný. Keď ju zapnete, tak vám svieti zelené tlačidlo. Pre viac informácii choďte na stránke e-shopu, kde je všetko vypísané. 


Čo sa týka praxe, tak to už niečo viem. To, že sa zohreje do jednej minúty je pravda. Zapnete ju do elektriny a za chvíľu môžete pracovať. Vlasy vyžehlí veľmi dobre - sú skutočné rovné. Na platni sa nachádza aj jemná vrstva, ktorá chráni vlasy. Tá sa časom vyšúchá, no to nebude vadiť používaniu a funkčnosti žehličky. V balení vám príde žehlička, záručný list, návod na použitie asi v 5 svetových jazykoch. Vlasy sú rýchlo upravené, takže keď nestíhate, tento produkt je jasná voľba. Táto žehlička má tiež trošku prispôsobený tvar na vlny. Ak chcete mať na konci vlasov vlny, tak týmto to strojom to dosiahnete. Skúšala som to a naozaj to funguje! 

Chcela som sa vás spýtať či by ste chceli nejaké vlasové tutoriály. Ak áno, tak mi určite napíšte do komentára. Ja som s touto žehličkou absolútne spokojná, tak verím, že nie som jediná. Asi sa na žehličke nedá nič skaziť. Ja používam ochranný sprej pred tepelnou úpravou vlasov, takže sa mi vlasy veľmi neničia. Tiež je asi potrebné povedať, že nežehlím si vlasy každý deň - žehlím si ich iba niekedy, keď niekde idem. Keďže do školy nechodím každý deň, tak si vlasy ani každý deň neupravujem. Myslím si, že je to lepšie aj pre vlasy, keď im dáte pár dni voľno. Každopádne, mám pokoj v duši a môžem vám ju odporučiť. 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok. Tiež sa teším na vaše komentáre s odpoveďami na otázky z textu.

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

10 Comments:

  1. Žehlička vyzerá skvelo, no pre mňa je v podstate zbytočná, keďže moje vlasy sú rovné. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja žehličky nepoužívam :) mám rovné vlasy a skôr mám radšej kulmy. Ale skvelý článok ♥
    Môj blog: Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Škoda že si neukázala, ako ti vyžehlí vlasy :) V každom prípade vyzerá naozaj super a dúfam, že ti bude ešte dlho slúžiť :)

    Čo je dobré to musím mať aktuálne aj s extra mega GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ako mi vyžehlí vlasy budete určite vidieť v tutoriáloch, ktoré chystám :) A ďakujem ...

      Odstrániť