F Prirodovedecké múzeum v Bratislave 2016 - Aďulik Sun

Prirodovedecké múzeum v Bratislave 2016

Ahojte :)

Dnešný článok je tiež z takého môjho života. Stále to je pokračovanie z môjho výletu do Bratislavy. Sľubujem, že už je to posledný diel. Obsahom článku bude moja návšteva múzea. Áno, počujete múzea. Ja veľmi nechodím po podobných pamiatkach, takže návšteva je veľmi zaujímavá. Hlavne v mojom prípade. Navštívila som prírodovedecké múzeum, ktoré je veľmi zaujímavé. Myslela som si, že ma to veľmi baviť nebude, no opak je pravdou. Bolo to veľmi zaujímavé. Navyše, nebolo tam iba prírodovedecké, ale boli tam aj obrazy či pavúky. Mne sa to veľmi páčilo a môžem to odporučiť. 













Dúfam, že sa vám dnešný krátky článok bude páčiť. Je to skôr fotočlánok, no chcela som vám niečo ukázať aj z múzea. Teším sa na vaše komentáre. Môžete mi napísať či máte radi múzeá alebo nie :) 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

10 Comments:

  1. Tak tam bych se taky ráda podívala. Muselo to být opravdu zajímavé. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. pekné fotky, akurát ma mrzí, že múzeum vyzerá úplne rovnako ako pred desiatimi rokmi, keď som tam bola ako malá na výlete ešte zo základky :) chcelo by to trochu zmodernizovať

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem .. a to bolo pár rokov zavreté, lebo ho opravovali :)

      Odstrániť
  3. Do tohto múzea sme išly aj my, zo školy. Mne osobne sa však vôbec nepáčilo a necítila.som sa tam dobre. Nemám rada vypchaté zvieratá. Myslím si, že je to hanenie jeho tela, jeho pozostatkov, napriek tomu, že to je "len" zviera. Ja by som napr. Nechcela byť vypchatá a vystavovaná v múzeu. Na druhej strane sme.potom boli ešte v jednom múzeu a to bolo super :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak každý máme na to iný názor. Toto je kontroverzná trošku téma. Ale zas, keby ich nevystavili, tak nevieme aké zvieratá boli v minulosti ...

      Odstrániť