F ČSOB Marathon Bratislava 2016 - Aďulik Sun

ČSOB Marathon Bratislava 2016

Ahojte :)

Dnešný článok bude konečne niečo z life style. Neviem či sa tešíte tak ako ja, no chcela by som s takýmito článkami prerývať kozmetické články, takže by to nemuselo byť také suché. Minulý víkend som sa dostala na jednu akciu a práve o tej vám dnes niečo poviem. Bratislavčania vedia, že sa konal týždeň športu alebo nejako podobne sa to volalo. Vrámci tohto týždňa sa konal aj maraton a polmaratón, ktorý sa konal tento víkend. Ja som v Bratislave bola celý víkend, takže vám popíšem celý víkend a nebola som samozrejme iba v meste. Navštívila som aj Zoo, no o tom vám poviem v ďalšom článku. Tento článok sa bude venovať iba behu a to v Sobotu a v Nedeľu. 




V Bratislave som trávila celý víkend. V sobotu boli prvé behy a môj ocino bežal minimarathon, kde vyhral prvé miesto vo svojej kategórii. Beh sa mi vraj bežal dobre. Konečne vyšlo aj počasie, ktoré bolo 10 rokov úplne zlé. Konečne 11. ročník sa vydaril. Čo sa týka nejakých organizačných vecí, tak tie boli zvládnuté. Všade boli stany, kde sa prezentovali rôzne značky,  stránky a podobné záležitosti. Ľudia mohli súťažiť a zabávať sa. Večerný program bol veľmi zaujímavý. Vrcholom bola skupina Vidiek, ktorú som už videla niekoľkokrát. Na byt, kde som prespávala som prišla neskoro večer, takže je jasné, že som si to užila. A to bol iba začiatok ...




 V nedeľu to všetko začalo ... Ráno som prišla na námestie pred Euroveou, kde sa už od skorého rána všetci bežci pripravovali na svoj výkon. Môj ocino bežal aj v tento deň a to konkrétne polmarathon, ktorý je dlhý 21 km. Oco to bežal 1 hodinu 43 minút a 20 sekúnd. Vo svojej kategórii bol na 15. mieste asi cez 200 bežcov. Dokopy bežalo viac ako 11 000 ľudí a to je dav! Štart trval 5 min, kým vybehol posledný bežec. Organizátori sa skutočne modlili, aby sa nič nestalo. Videla som to na vlastné oči. Je to zážitok vidieť, takto bežať dav. Pri fotení som bola párkrát trošku " atakovaná", takže videá, ktoré som robila boli dosť roztrasené. Miestami mi šlo fakt o život.





















Ja túto akciu hodnotím veľmi pozitívne. Chodím sem už niekoľko rokov pravidelne, takže mám s čím porovnať. Tentokrát to točila aj televízia JOJ, takže to bude určite niekde v archíve. Milujem takéto akcie. Všetko prebehlo pozitívne a dobre. Nemala som nejaký konkrétny problém, takže som veľmi spokojná. Cítila som sa skutočne dobre. 

Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší podobný článok, ktorý bude zo Zoo v Bratislave. Do komentára mi môžete napísať či chodíte povzbudzovať alebo ste niekde boli aj bežať? Teším sa na vaše komentáre. Dnes to je skôr fotočlánok, no aj tak som vás chcela o tejto akcii informovať. :) 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

8 Comments:

  1. Musela to byť naozaj skvelá akcia :D
    Môj blog: Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak gratulujem ocinovy že vyhral určite to poteší:) a o tejto akcii som veruže nepočula, muselo ich byť teda dosť hlavne že sa ti nič nestalo:) Budem rada ked sa pozrieš aj na moj blog:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Na beh nie som, ale ako divak by som to zvladla :)

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vidím, že maratón si si naozaj užila :) pekné fotky :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť