F #SELFIE s Kreativatorom - Aďulik Sun

#SELFIE s Kreativatorom

Ahojte :)

Dnešný článok bude trošku iný ako ostatné. Pred pár dňami som mala možnosť vyskúšať jeden server, ktorý slúži na výrobu tričiek. Konkrétne hovorím o kreativator.eu/sk. Na tejto stránke si môžete vyrobiť tričko s vlastnou podtlačou - jednoducho podľa seba. Môžete si pridať fotku, text alebo aj navrhnuté motívy. Navyše máte na výber aj niekoľko tipov tričiek, takže sa vám nestane, že by vám nesadol tip trička. Keby náhodou toho bolo málo, tak na e-shope nájdete aj niekoľko naozaj podarených tričiek s vtipnými mottami. Tabuľky s veľkosťami nájdete pri každom tričku a rada pre vás - poriadne sa zmerajte! Ja som sa trafila, no bolo to tesné. Neviem prečo, ale ja si vždy beriem to najväčšie tričko. Vždy si hovorím, že sa môžu seknúť o pár centimetrov alebo mne to môže horšie sadnúť. Takže radšej beriem najväčšie čísla - jasné, že keď tam je najväčšie číslo XXXL, tak si ho nevezmem. Najlepšie je sa riadiť číslami v tabuľke a nechať si 3 - 5 cm navyše, keby náhodou. :) Aspoň to tak robím ja. Ako to máte vy ? Veríte číslami v tabuľke alebo sa rozhodujete náhodne ? Napíšte mi do komentára ...



Takto to vyzerá, keď fotíte na poslednú chvíľu, lebo idete zajtra preč ( som v Zlatých Moravciach) a chcem sa s vami o túto vec podeliť čo najskôr. Dnes mi prišlo toto tričko a hneď ide na internet. Mohli ste ho vidieť aj na mojom Instagrame. :) Ak ma tam nesledujete, tak to opravte, pretože tam dávam najnovšie info k blogu a všetko, čo chystám. V dnešnom článku hrá hlavnú rolu toto tričko. Keby vás zaujímali topánky, tak tie budú v inom outfite. :) Takže dajme celú pozornosť na tričko ...



Kto ma pozná, tak vie, že ja mám rada selfie. Robím si ich každý deň, no nie som žiadny maniak. Preto som zvolila práve toto tričko, ktoré ma naozaj vystihuje. Je to jednoduchý, malý, no za to výstižný nápis, ktorý hovorí za všetko. Toto tričko je klasické, ktoré samozrejme vy môžete mať iné. Je tam naozaj veľa možností. Tiež nemusíte zostať ani pri klasickej čiernej farbe. Na výber máte od žltej cez modrú až po klasickú bielu. Môžete sa tam vyhrať naozaj s maličkými detailami, ktoré spravia vaše tričko skutočne originálne. Musím sa priznať, že som sa bála, že to tričko bude nejaké hrubé - aké býva u iných podobných serverov. Také trička sa nedajú nosiť v lete a to je škoda. Chvalabohu, toto nebol tento prípad. Tričko je ľahučké, jemné a naozaj kvalitné. Tričko sa veľmi nenaťahuje, ale prispôsobí sa k telu. Toto tričko oblečie aj môj ocino, takže pohode. 

Manipulácia na stránke je veľmi jednoduchá. Vyberiete si tričko, farbu a idete na to! Môžete zvoliť navrhovaný motív alebo pridať vlastnú fotografiu. Samozrejme, môžete si zvoliť hociktorí text, aký vás napadne. Ak máte nejaké otázky, tak ich neváhajte kontaktovať. Komunikácia je veľmi rýchla a tiež sú tam naozaj príjemní ľudia. Určite choďte do toho!



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na  ďalší článok. Do komentára mi nezabudnite napísať odpoveď na otázku, ktorá je v texte. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

10 Comments:

  1. S mírami to dělám přesně jako ty. Jinak tričko ti moc sluší!
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc zaujímavý článok :D
    Môj blog: Girl with pink nails
    Srdečne Vás pozývam na moju GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já většinou věřím tabulkám. Hezké tričko sis nechala udělat. Já mám od nich zase polštář. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tričko je pekné a pristane ti:) i keď by mohlo byť farebnejšie:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/02/velkonocna-giveaway.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :-) tak áno. Uvažovala som na farebnejšom, ale zas čierne môžeš ku všetkému obliecť a robi krajšiu postavu :-)

      Odstrániť
  5. Tričko je úplne mega! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť