F HAUL part. 1 - Aďulik Sun

HAUL part. 1

Ahojte :)

Dnešný článok je konečne HAUL. Už mi chýbal. Ako obvykle, aj tentokrát som nakupovala na stránke www.notino.sk a ako vždy, aj tentokrát som to trošku prehnala a musela som to teraz rozdeliť do troch častí. Dnes vám vítam u jednotky, ktorá bude taká klasickejšia a pre tých, ktorí ma sledujú dlhšie, tak to bude všetko dobre známe. Nevadí ... Verím tomu, že sa tu objaví aj niekto nový, takže som sa rozhodla, že vám to ukážem. Nebudem to viac naťahovať a ideme rovno na to ! 



Kto ma sleduje naozaj dlho, tak vie, že tento produkt si objednávam dosť pravidelne. Vždy keď sa mi minie, tak po ňom siahnem - je to presne Schwarzkopf Professional Osis+ Sleek sprej pre tepelnú úpravu vlasov. Každý z vás to pozná - žehlenie, fénovanie, kulmovanie. Tieto všetky úkony robíme každý deň, no vlasy pri nich trpia. Je dobré používať nejaký ochranný sprej pred tepelnou úpravou vlasov, ktorý zaručí to, že vlasy budú mať ochranu a nezničia sa. Aspoň nie tak veľmi a rýchlo ... Ja ho používam pravidelne a moje vlasy sú v poriadku a nie je vidieť, že by sa nejako lámali alebo podobne. Tento produkt stojí 4, 70 eur, pričom je to veľké 200 ml. Ja som s ním veľmi spokojná, keďže mi trvá dlho kým ho miniem - približne dva - tri mesiace. Myslím si, že je to skvelá výdrž ... 

Ako druhý typický produkt uvádzam Astor Perfect Stay 24H korektor, ktorý je pomerne dosť drahý a už ste mohli vidieť aj recenziu na mojom blogu práve na tento produkt. V krátkosti by som povedala, že krycia schopnosť je stredná, niečo zakryje, no nie moc. Tento korektor ja osobne používam na rozjasnenie a to robí skvelo ! Dokonca ste mi viaceré písali, že mám v tomto pravdu. Výdrž je dobrá. Ja ho mám už asi 5-krát, tak je jasné, že ho môžem odporučiť. 

Tretí zaujímavý produkt je Ziaja Special Care biela vazelína. Túto vazelínu ste si mohli nájsť aj v mojej GIVEAWAY, ktorá pred nedávnom skončila. Ja mám túto vazelínu veľmi rada a je ešte aj za dobrú cenu, keďže stojí necelé euro, čo je skvelá cena. Veľkosť balenia je klasické, takže 30 ml. Vaselína je bez vône. 

Ako ďalší produkt je tu BrushArt Face make-up hubka mix farieb. Ja som v minulosti mala štetce na make up a bola som spokojná. To bol dôvod, prečo som sa rozhodla ísť aj do tejto hubky na make up. Mne prišla domov fialová ako môžete vidieť. Vy si farbu vybrať nemôžete, no mne to nejako nevadilo, takže to nepovažujem za nejaký mínus. Hubka je z pevného materiálu a dokáže sa vyrovnať aj iným hubkám z kamenných obchodov. Cena hubky je priemerná - stojí 2, 75 eur, čo je celkom dobrá cena ( aspoň podľa mňa). Určite o hubke budete ešte počuť ... 

Ako posledný produkt tu máme Kneipp Bath kozmetická sada l l. Ja som túto sadu objednala pre moju maminu a určite budete počuť o tomto produkte, takže sa tu nebudem veľmi rozpisovať. Tento produkt je za veľmi dobrú cenu - stojí niečo cez 6 euro, čo nie je veľmi veľa. 


 Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Teším sa na už teraz na ďalší článok, ktorý bude pokračovanie nákupu. Uvidíte, nechajte sa prekvapiť :) Do komentára mi môžete napísať či nejakú vec z týchto produktov používate aj vy ? Akú ? Ste spokojní ? Teším sa na vaše komentáre ...


xoxo
Aďka

CONVERSATION

14 Comments:

  1. Oprav si chyby, napr. "kracia schopnosť" a "dve - tri mesiace"
    Korektor poznám, mám ho doma, no druhý krát by som ho už asi nekúpila. Aj po zapudrovaní sa počas dňa zlieva do vrások a nevyzerá to potom pekne. Sadu Kneipp plánujem vyskúšať, no z eshopu sa mi objednávať nechce, keď na ňu natrafím v nejakom kamennom obchode, tak budem rada.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kneipp mám rada, takže sa teším na nejakú recenziu tej sady (:

    Daniela

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vecičku vyzerá super:) a zaujal ma korektor, keď mi dojde terajší, vyskúšam tento:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Sada od Kneipp mě zaujal, musím se po něm podívat. A Ziaja-to je láska....
    O všem? Ovšem!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Hezký článek:-) Je vidět, že jsi z věcí nadšená:-)
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Na olejíčky do vody jsem zrovna včera viděla recenzi na jednom z blogů a tak jsem zvědavá, co o nic napíšeš ty, abych měla srovnání s více lidmi :)

    Piosek

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak recenzia bude už čoskoro, ale môžem prezradiť, že mne sa to páči :)

      Odstrániť