F Detangler Professional Hair Brush / Kefa na vlasy - Aďulik Sun

Detangler Professional Hair Brush / Kefa na vlasy

Ahojte :)

Dnešný článok je opäť recenzia a je to konkrétne recenzia na snáď najviac známu vec v kozmetickom, módnom svete. Budem rozprávať o veci, ktorú ste mohli vidieť snáď u všetkých blogeriek či youtuberiek, ktoré túto vec dostali na recenziu. Ja som si túto vec kúpila a kto vie čítať názov ( :) ) článku, tak vie, že dnes vám budem rozprávať presne o Detangler Professional Hair Brush kefa na vlasy. Ja som tento produkt kúpila na e-shope notino.sk. Všetky baby blogerky, youtuberky mali klasický Tangle deezer, ktorý má už naozaj každý človek. Aspoň mne to tak príde, keď pozerám blogy a videá. Všetci majú taký klasický malý - cestovný, ktorý tiež nájdete na tomto e-shope. Ja sa češem väčšinou kefou, takže som automaticky siahla po kefe. Ako som bola spokojná ? Čítajte ďalej ... 



Kto rozklikol odkaz vyššie tak vie, že táto kefa stojí 5, 80 euro. Kto je ešte viac všímavý, tak si si na stránke e-shopu všimol, že táto kefa nie je iba v zlatej forme, no môžete si ju kúpiť aj v ďalších troch farbách ako napríklad strieborná či ružová. Ja mám rada elegantné kefy, takže som volila zlatú, keďže mi aj táto farba imponuje. Do komentára mi môžete napísať ako sa češete vy, resp. s čím sa češete ? Preferujete kefy alebo hrebene ? :) Teším sa na vaše komentáre ... 


Musím sa priznať, že mne sa najviac na kefe páčila tá farba a to, že funguje aj ako zrkadlo, keďže sa v nej vidíte a to dosť jasne. Naopak, treba ju čistiť lebo rýchlo je špinavá, resp. plná odtlačkov od vašich prstov ! Čo sa týka štetín ( vieme, čo myslím - neviem to nazvať), tak tie sú stredne krátke a nemajú vlastne na konci guličky. To ma za príčinu to, že vám táto kefa netrhá vlasy a lepšie sa čistí, keď vám nejaké tie vlasy vypadávajú. Vlasy naozaj dobre prečeše a dostane sa až na pokožku hlavy. To ja mám najradšej ! Ja vám môžem túto kefu iba odporučiť. Určite sa pozrite aj na tie tangle deezre klasické, ktoré sú cestovné - tiež nad jedným uvažujem. :) 


Určite ste o tomto hrebeni, kefe počuli od iných dievčat, no ak môžem niečo povedať, tak ešte pár slov. Na stránke si kupujete originály, ktoré sú zabalená v originálnej krabici, takže sa nemusíte báť nejakého "fejku". Ja som chcela nejakú kefu a zo začiatku som sa bála toho tvaru. Táto kefa je jemne zahnutá a celkovo je taká symetricky zvláštna. Takže som mala pochopiteľne pochyby a trošku strach ... Našťastie ! Som si na to zvykla a je to naozaj sila zvyku. Drží sa trošku ťažšie, no keď si na to zvyknete a budete vedieť, kde ju chytiť, tak je to už bez problémov.Mne to trval približne týždeň ... :)  Napriek tomuto vám to môžem odporučiť, keďže je to veľmi individuálne. Funkčnosť je skvelá. Vlasy netrhá a je veľmi ľahký. Konečne nič ťažké ! :) Za tú cenu ? Aj 10-krát by som si ho kúpila ... :) Máte ho doma ? Napíšte mi do komentára. 

Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý bude opäť niečo z kozmetiky, no bude to kozmetika do kúpeľa ! :) Určite zanechajte odpovede na otázky z článku ... Teším sa na komentáre. :) 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

6 Comments:

  1. Tento kartáč mám již asi dva roky, používala jsem ho i na klientky na praxi, vydržel denní namáčení v dezinfekčním roztoku, a až na to, že se mi zohnuly dvě štětinky za to, jak jsem ho měla pohozený v kabelce je parádní. Za tu cenu, za kterou se prodává - palec nahoru. Nejen, že vlasy rozčeše bez tahání, ale také masíruje pokožku hlavy. :)

    Za mě určitě také plus. Tangle teezer funguje na stejném principu, jen je jinou velikostí a stojí o 300,- více.

    lifestyle and beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím uplne vo všetkom :) Tak to je čo povedať, keď to toľko vydržalo :O

      Odstrániť
  2. Já mám akorát tangle teezer compact styler s krytkou a nosím ho všude sebou v kabelce. Tenhle detangler by se mi hodil do koupelny. Taky jsem už uvažovala, že si ho koupím, protože ani jeho cena není vysoká. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. what a lovely post my dear
    amazing item review
    simply love it!
    lovely :)
    with love your AMELY ROSE

    OdpovedaťOdstrániť