F Majk Spirit - White Show 2015 / Bratislava - Refinery Gallery - Aďulik Sun

Majk Spirit - White Show 2015 / Bratislava - Refinery Gallery

Ahojte :)

Dnešný článok bude dosť netradičný. Podobný článok ste mohli vidieť pred pár mesiacmi, keď som bola na koncerte toho istého interpreta. Pred pár dňami som sa zúčastnila tiež koncertu známeho rapera Majka Spirita. Tentokrát to bolo krajšie a oveľa lepšie vystúpenie, pretože to bolo jedno vystúpenie z piatich koncertov známej White Show ! Biely album Y a generácia Y ... Poznáte to určite z médii, kde to bolo riešené miliónkrát ! Musím sa priznať, že mne sa tento biely album páči oveľa viac ako ten čierny album. Chcem sa ešte ospravedlniť za fotku, ktorá vôbec nie je kvalitná, no je fotená na predný fotoaparát a s bleskom, takže viete aká to je kvalita ... Prepáčte ... A teraz idem rovno na článok :) 



Koncert začal o 21:00, kedy hral DJ :) Hrali viacerí, no mne sa páčil najviac DJ Roman Zámožný, ktorý je naozaj pán a vie to ! Ten púšťal naozaj dobré pesničky a dalo sa to vidieť aj na dave ľudí, ktorí hneď začali tancovať baviť sa ! Potom nabehol Osťo, ktorý moderoval koncert, resp. dokopy povedal asi 5 viet. Mal na starosti vlastne časť, kde sa spomínalo na všetky roky, kedy pôsobil Majk Spirit ako interpret. Táto časť patrila najväčším pesničkám za jeho kariéry ako Všetky oči na mne a podobne. Táto časť spravila naozaj super atmosféru a všetko to mohlo začať ! Majk Spirit dal zahrievacie kole, kde spieval staré pesničky a nejaké z Čierneho albumu. Potom to všetko začalo ... 


Krátky zostrih ... 

Oficiálny začiatok bol s pesničkou Generácia Y, ktorú Majk Spirit precítil do úplných kostí. Stál na mieste a vyzeralo to, že to posiela nikomu do davu. Bohvie, možno tam bola a stále generácia Y, o ktorej je pesnička :) Spieval všetky pesničky z albumu okrem pesničky Mama. Mal aj svojich vokálistov, najznámejší je pravdepodobne Maxo, ktorý mu naspieval väčšinu pesničiek. Veľmi sa mi páčili slová, ktoré hovorili medzi pesničkami. Hovoril vlastne to, že si máme ísť za svojim snom, nemáme sa vzdať svojich snov a podobne. Niečo podobné vám píšem aj ja v rubrike úvahy :) Hlavná myšlienka, ktorú som si aspoň ja zapamätala, tak bolo to, že máme nájsť vec, ktorú vieme lepšie ako všetci ostatní ľudia a robiť to ! Ďalšou častou predslovu bolo to, že hovoril, že bohatý človek je mizerný, nešťastný, no bohatý. ALE chudobný je šťastný a má toho oveľa viac, lebo má lásku. Tieto slová hovoril tak nahnevaným hlasom, že si myslím, že to bolo niekomu interpretované alebo proste bol na niekoho nahnevaný. Naozaj to prežíval ! Tento koncert dal na 110 % a emócie lietali vzduchom !!! Vyvrcholenie bolo to, že prišli chalani z H16 ( Otis a Cigo) a zaspievali pár hitoviek zo svojho albumu. Na koncert prišlo okolo 3000 ľudí. Videla som aj slávneho manažéra Majka Spirita a to som nepotrebovala ani drahé VIP vstupenky. Jeho oso oslavoval 55 rokov a celý klub mu spieval Happy B-day ! Musel mať krásny zážitok ... Jediná vec, ktorá sa mi nepáčila boli šatne :) Tie neboli zvládnuté vôbec, no za to Spirit nemôže :) Barov tam bolo plno a neboli ani žiadne rady ! Mne sa veľmi páčilo a môžem iba odporučiť. Bola som nabitá energiou a budem z nej čerpať ešte veľmi dlho ! Keby môžem, tak idem na ďalší koncert ... 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok ! To bude vianočný darček, ktorý vyjde presne 24.12. 2015 ! Sledujte blog ... Do komentára mi môžete napísať či ste boli niekedy na Majkovi Spiritovi a tiež akú hudbu počúvate ... :) 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

6 Comments:

  1. Koncert musel být krásný :) Určitě jsi si ho užila :)

    Mare di Fragole

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Majka zbožňujem, jeho texty a pesničky sú naozaj nádherné a ešte to vie aj božsky predať:)...na koncerte som nebola, ale určite by som išla!
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ešte bude jedno mesto sa mi zdá :) Sleduj jeho stránky na FB :)

      Odstrániť