F Krátka cesta medzi maskarami - Aďulik Sun

Krátka cesta medzi maskarami

Ahojte :)

Dnes tu máme na čas posledný takýto článok z tejto stránky. Teraz v poslednej dobe ich už bolo dosť a je čas si dať pauzu. Nehovorím, že prestanem objednávať, to nie, no len bude menej článkov a rada sa vrátim k tematickým článkom ako sú úvahy, aby ste sa nepresýtili s týmito článkami. Tiež sa môžete tešiť aj na iné kozmetické články, ktoré nebudú recenzie. Plánujem aj nové typy článkov, tak sa máte na čo tešiť. Každopádne, dnes tu máme teda článok zo stránky notino.sk. Nezabúdajte, že tento e-shop má aj svoju českú verziu - stále mi chodia ohľadne toho otázky na FB. 

Späť k článku. Toto sú riasenky, ktoré mne vyhovovali a najviac sa mi páčili alebo som na ne počula iba pozitívne reakcie. Aké riasenky vyhovujú vám ? :) Napíšte mi do komentára ... 



Začnem z ľavej strany ... 


Ako prvá tu je maskara Collistar Mascara Infinito, ktorá má zväčšiť objem a natočiť riasy. Musím povedať, že táto špirála má super aplikátor, ktorý je tenký a jeho štetiny sú kratučké. Nezachytáva na seba zbytočne veľa farby a tak sa s ňou skvelo pracuje. Svoju prácu spraví naozaj krásne. 

L'Oréal Paris Volume Million Lashes Extra Black - to je druhá v poradí riasenka, ktorá sa nachádza v strede obrázku. Táto má úplne iný aplikátor ako tá prvá riasenka. Táto má tučný aplikátor so strednými štetinami, čo spôsobuje naozaj dobrý efekt. V podstate má robiť to isté, čo prvá riasenka. Má zhustiť riasy a tiež ich predĺžiť. Musím sa priznať, že táto skôr zhusťuje ako predlžuje riasy. Všeobecne, vždy keď má riasenka robiť dve veci, tak väčšinou zvláda iba jedno. Na predĺženie je dobrá riasenka od značky Rimmel, ktorú tiež zoženiete na tomto e-shope. Táto riasenka spraví všetko dobre, nelepí sa. Jedine, čo každému snáď vadí je to, že nemá dlhú výdrž a často ju musíte opravovať. 

Ako poslednú tu máme Max Factor 2000 Calorie - táto riasenka je dobrá v tom, že má rôzne farby - aj modrú, hnedú a samozrejme aj kvalitnú čiernu farbu. Textúra je v pohode, cena je prijateľná. Vôbec riasy nelepí a riasy zahustí. Je to naozaj dobrá riasenka, ktorá nesklame a poznám aj niekoľko ľudí, ktorí sú spokojní. 

Ceny špirál sa pohybujú od 2 eur cez kvalitnejšie, ktoré stoja okolo 5 eur až po nejaké naozaj kvalitné a známe, ktoré stoja aj cez 20 euro. Čo je za maskaru naozaj dosť. Koľko ste schopný zaplatiť za maskaru ? Ja do tých 10 euro. Myslím si, že je to tak akurát. Nemyslím si, že záleží od značky. Ja som toho názoru, že každá značka je dobrá a každý tie riasenky robiť vie. Ide o to, kto má aké preferencie a čo mu vyhovuje. Neexistuje zlá riasenka. Existuje .. zlá riasenka pre mňa ako osobu. To, že ja vám budem hovoriť, že táto riasenka je dobrá, neznamená, že rovnako nadšený budete z nej aj vy. Pre vás môže byť úplne hrozná. To je dobré na recenziách ... 

Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý dúfam vyjde čoskoro. Do komentára mi napíšte aká je vaša obľúbená riasenka a kde ju kupujete. 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

10 Comments:

  1. Riasenky Loreal a Max Faktor som mala a bola som spokojena. Teraz si uzivam riasenku Clarins. Dostala som ju ako sucast jednej paletky a som nadsena.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Od Collistar aj Loreal mám presne tieto dve a viac mi vyhovuje práve tá od Loreal. Hlavne lepšie sa odličuje a nevytrhnem si tak polovicu mihalníc :D :)

    simona-zacko.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Na tu poslední jsem slyšela samé dobré ohlasy :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Žiadnu z týchto som nemala, ale veľmi mi vyhovuje Supershock od Avonu:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť