F RECENZIA : Očné tiene od značky DERMACOL - Aďulik Sun

RECENZIA : Očné tiene od značky DERMACOL

Ahojte :)

Dnešný článok je opäť recenzia. To sa nám tie články rozbehli, že ? A to ešte ani z ďaleka nekončíme. Máme pred sebou toho ešte veľmi veľa. Dnes tu máme článok zo stránky www.notino.sk. Vy viete, že tento e-shop mám naozaj rada a nakupujem na tejto stránke pravidelne a to aj mimo článkov a spolupráce. Dnes som vám chcela povedať a niečo porozprávať o očných tieňoch od značky Dermacol. V poslednej dobe je značka Dermacol preberaná na rôznych internetových portáloch a blogoch, lebo prišla s veľa novinkami. Okrem iných produktov, ktoré ste videli už v recenziách na blogu, som si kúpila aj tri očné mono tiene od tejto značky. Ako som s nimi spokojná ? Čítaj ďalej ... 



Na fotke nie sú v prvej vrstve, ale v dvoch a viac vrstvách, pretože napríklad tá modrá je pomerne slabo pigmentovaná a chcela som, aby to na fotke bolo vidieť. Ak by ste chceli aj nejaký look, tak mi dajte vedieť v komentári. :) 


Ja teda vlastním iba tri tiene a to : č. 170, 171 a 172. Sú to tiene, ktoré sa prezývajú BONBON. Sú to suché tiene a majú v sebe jemné trblietky - okrem toho modrého tieňu. Pigmentované sú tiež veľmi dobre. Sú naozaj maličké - vážia 2, 5 g. Na oku vydržia veľmi dlho aj bez báze pod očné tiene - aspoň u mňa. Na oku nevyzerajú ako jedna farba - to sa mi stáva pomerne často aj pri farebných odtieňoch. Ja som si vybrala hravé, farebné odtiene, lebo mi v zbierke nejaké takéto chýbali. Ja sa maľujem skôr prirodzene ako výrazne, takže som ich ani nepotrebovala, no je dobré nejaké takéto vlastniť. 

Tieto očné tiene stoja na hore spomínanej stránke kolo 3 euro, čo nie je až tak veľa. Majú k dispozícii aj viac farieb, no mne sa najviac páčili takéto farby. Aké farby sa páčia najviac vám ? Napíšte do komentára ... Tieto tiene nie sú vôbec prášivé a nerobia teda žiadnu neplechu na oku ani mimo neho. Ja som naozaj zástanca toho prírodného líčenie a nejako na denné nosenie sa nemaľujem nijako výrazne. Večer von veľmi nechodím, takže som rada, že moja pleť si oddýchne. Neviem si predstaviť, že by som išla von s ružovými tieňmi alebo naopak s nejakým výrazným rúžom na perách. Ako sa maľujete vy ? 

Tieto tiene som videla u známych youtuberiek či blogeriek. Všetci si ich chválili a tak som ich kúpila. Dobre som spravila. Naozaj sa mi páčia a som rada, že ich mám doma. Hodia sa aj na crazy looks, ale aj na také pokojnejšie, keď vynecháte u modrú farbu. Viem si to živo predstaviť aj na nosenie do školy a to chodím na VŠ, kde musíme byť normálny a nejako sa nemôžeme provokatívne líčiť. Za mňa určite palec hore pre tieto tiene ... Farby, kvalita a cena sú skvelé ! 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a ja sa teším opäť na ten ďalší, ktorý bude tiež recenzia :) Do komentára mi nezabudnite napísať ako sa líčite vy a či máte v obľube skôr výrazne farby alebo tie prirodzenejšie líčenia. Teším sa na každý jeden komentár. Za mňa, tieto tiene určite áno - chytili si ma a zaujali ma. 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

12 Comments:

  1. Mě moc nezaujaly, ale už jsem o nich slyšela hodně :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já mám ten růžový.. ale nijak extrémně mě nezaujal. Pigmentace není nic moc.. stín používám pouze na projasnění a hlavně jako malý cestovní rozjasňovač.. :-)

    The world of makeup

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ako rozjasňovač môže byť dobrý :) Mne celkom vyhovoval aj pigmentovo. Je pravda, že ja sa nejako často nemaľujem a uspokojím sa aj s menej kvalitnými vecami - zas ale nie je to prepadák :)

      Odstrániť
  3. Za mňa tieto tiene tiež nič moc, ja mám rada keď sú tiene na prvý jemný dotyk dostatočne pigmentované. Ale máš pravdu v tom že ja som zameraná na líčenie a hľadám kvalitu a ty pokiaľ sa nemaľuješ veľa, môžeš byť spokojná - to je jasné. Ono ani veľmi pigmentované záležitosti v rukách začiaočníkov môžu narobiť skôr šarapatu ako osoh :) ja vždy tvrdím že každému proste vyhovuje a sadne niečo iné :) Ináč pekný článok, len tak ďalej Adi,,,
    Another.day.with.Hana

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Majú naozaj krásne farbičky:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť