F RECENZIA : Môj nový gymsack - Aďulik Sun

RECENZIA : Môj nový gymsack



Ahojte :)

Dnešný článok bude trošku iný ako tie posledné články. Viete, že niekedy vydávam články na veci, ktoré som si kúpila a nie sú to kozmetické záležitosti. Dnes vám prinášam veľmi podobný článok. Chcela by som vám povedať pár slov o jednom e-shope a hlavne o produkte, ktorý som z neho dostala. Celý článok sa bude točiť okolo stránky gymsack.cz. Musím sa priznať, že som sa o ňom dozvedela iba nedávno práve cez jeden blog ! Hneď na prvý pohľad ma zaujal. Čo si o ňom myslím ? Oplatí sa tam nakupovať ? Bola som spokojná ? Na všetky otázky vám odpoviem v článku, tak čítajte ďalej ... 




Na začiatok by som zhodnotila celkový e-shop, spoluprácu a veci, ktoré sa vyskytli okolo. Tento e-shop nie je na internete veľmi dlho a prakticky môžeme povedať, že ešte len začína svoju činnosť. Nájdete v ňom IBA tieto ruksaky, ktoré majú v 5 farbách a to v čiernej, vínovej, ružovej, tmavo modrej, žltej farbe ! Mne sa najviac páčila vínová farba, tak som po tomto ruksaku aj siahla. Táto vínová farba je podobná bordovej farbe. Všetky ruksaky stoja rovnako a to 300 Kč, čo vychádza na 10 eur. Všetky ruksaky sú bez podtlače a z rovnakého materiálu. O materiály vám poviem za chvíľočku. Čo sa týka poštovného, tak to je primerané na internetový obchod. Vychádza to na 110 Kč, čo je okolo 4 eur. Ak platíte prevodom, tak poštovné neplatíte vôbec, resp. máte ho ZDARMA ! Ešte je rozdiel, ak si to necháte poslať ako doporučený balík - vtedy platíte 80 Kč, čo vychádza okolo 2,50. Všetky sumy sú na e-shope v českých korunách, keďže je to český e-shop. Zdá sa mi aj dobré a potrebné podporiť český e-shop - nemusíme všetci nakupovať iba na čínskych stránkach, no nie ? Komunikácia s e-shopom bola veľmi rýchla a príjemná. Ak by ste mali nejaké otázky, tak ich neváhajte kontaktovať ! Radi vám pomôžu ... Mne prišiel balík na Slovensko veľmi rýchlo. Mala som ho už o tri dni neskôr. Tu sa vynára otázka, prečo vám píšem teda tak neskoro ? Hneď z dvoch dôvodov. Prvý je to, že som chcela  ho dlhšie skúšať a tiež fakt, že som bola odcestovaná, kde nebol internet. Každopádne, lepšie neskôr ako nikdy ... Som rada, že vám môžem o tomto e-shope povedať pár slov, lebo je naozaj dobrý a kvalitný ! :) 


Teraz sa budem venovať spomínanému materiálu. Veľa ruksakov je z hrubého, neforemného materiálu. Tento ruksak je výnimkou ! Z čoho teda je ? Je z dvoch vrstiev nylonu, takže sa len - tak ľahko neroztrhne. Je naozaj pevný aj na prvý dotyk. Tento ruksak je naozaj veľký a mne bohato stačí. Veľkosť ruksaku je 32x42 cm. Farba šnúrok je čierna, ktoré sú pevné a pôsobia podobne ako lano. Farba zipsu je biela. Zips sa nachádza na menšom priečinku, ktorý je na boku ruksaku. Tento priečinok je menší a zmestí sa tam nejaká karta, vreckovky či mobil. Veľkosť tohto priečinka je 10x16 cm. Dokopy má ruksak 3 priečinky. Prvý priečinok je najväčší priečinok a ten hlavný. Druhý priečinok je priečinok so zipsom a ten posledný je priečinok vo vnútri ruksaku. Tento posledný priečinok má každý jeden ruksak. Najčastejšie sa tam dávajú kľúče a podobne. Určite viete, čo myslím.  Tento priečinok je veľmi skladný a rýchlo sa dá zložiť niekde do poličky. Tiež sa mi páči, že unesie dosť veľa vecí. Ja som tento ruksak mala v Bratislave, kde som bola na výlete. Mala som ho plný - bola tam voda, peňaženka, doklady, jedlo, vreckovky, kozmetika a mobil. Na taký ruksak to bolo dosť a nič sa s ním nestalo. Všetko prebehlo úplne v poriadku. Z tohto vyplýva to, že nemusí to byť ruksak iba ako doplnok, prípadne do telocvične. Môžete ho zobrať aj do školy či práce, ak nemáte nejaký predpísaný odev či niečo podobné. 



Ja som si teda objednala vínový ruksak. Uvažovala som tak, že ja mám doma veľmi veľa čiernych kabátov, takže by ho nebolo vidieť, keby som mala čierny. Ružový a tmavo modrý som nechcela, pretože nemám doma také oblečenie, ktoré by som k tomu mohla nosiť a uvažovala som nad tým žltým a vínovým. Nakoniec som vybrala vínový, lebo som si uvedomila, že chcem niečo tmavšie, aby som mohla ľahšie kombinovať veci k nemu. Myslím si, že všetky sú veľmi pekné a veľmi dobre použiteľné. Záleží od toho, aké oblečenie máte doma. Ak ho chcete nosiť do školy a máte čierny kabát, tak by bola asi hlúposť si kúpiť čierny, ktorý by nevynikol. Záleží aj od vkusu, čo preferujete. Myslím si, že sa dá krásne vybrať na tomto e-shope. Musím sa priznať, že som ho už aj dokázala zašpiniť. Prala som ho pre istotu v rukách a fľak išiel veľmi dobre a hlavne rýchlo dole. Neodporúča sa prať v práčke či sušiť v sušičke. Tento výrobok by sa nemal ani žehliť či prať s nejakými chemickými prostriedkami. Takže si myslím, že je lepšie naozaj ho prať v rukách s nejakou handričkou. Tak sa to píše aj na stránkach. Keby toho náhodou bolo málo, tak aj dokonca rýchlo uschol, takže som ho ráno oprala a poobede som ho mohla zobrať niekde von. Na tomto bordovom ruksaku tá špina ani nejde veľmi vidieť, takže to beriem ako veľké plus, že napriek pomerne svetlej farbe kryje špiny :) 

V dnešnej dobe a v poslednom čase sú moderné práve tieto ruksaky. Ja som bola jeden deň v Bratislave a narátala som 20 ľudí, čo malo na chrbte práve takýto ruksak. Veľmi veľa ľudí sa rovná veľmi veľa druhov a vzorov tohto typu ruksaku. O bodiek cez rôzne značky až po farebné ruksaky plné vzorov, že človek nevedel, čo tam tam vôbec je znázornené. Takéto ruksaky sa veľmi ťažko kombinujú a dosť to potom kričí. Pre mňa osobne je lepšia voľba čistý ruksak bez vzoru a radšej si dám vzor niekde na časť oblečenia. Lepšie to aj vyzerá, no aj to pôsobí ucelenejšie. Napríklad ja som tento ruksak zvolila k čiernemu svetru s motívom pandy na prednej strane svetra. Moja sestra ho zas mala k hnedej koženke a k ružovej šatke. Takže naozaj je lepšie mať ruksak bez motívu. Niekedy je menej viac, ako sa hovorí.


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ten ďalší článok. Tiež verím tomu, že si niekto objedná tento produkt priamo z tohto e-shopu. Je to český obchod, takže by sme mohli podporiť čo je v podstate naše, no nie ? Ja som bola spokojná a teda stále som. Nemám mu čo vytknúť. Také malé zhrnutie ... Ruksak je dosť veľký a hodí sa k hocičomu. Môžete ho nosiť von s kamarátmi, na výlety či do školy. Má v sebe 3 priečinky, ktoré sú naozaj využiteľné a nie sú iba na okrasu. Šnúrky sú z bavlny a každý si ich môže nadstaviť podľa seba. To je dôvod, prečo je tento ruksak vhodný aj pre mladých, deti či starších ľudí. Na stránke obchodu máte dobrý výber farieb a tak si nájde to svoje úplne každý. Komunikácia s e-shopom bola rýchla a dobrá. Balík sa posiela rýchlo, takže do troch dní ho máte na SR doma ( myslím si, že v ČR to je oveľa rýchlejšie). Samotný batoh je z dvoch vrstiev nylonu, takže sa ľahko umýva a tiež skladuje. Môžete ho poskladať do naozaj malého priestoru a nezostane pokrčený. Cena je dobrá a výhodná. Poštovné nie je veľké a je dosť primerané. Ak platíte prevodom, tak je poštovné ZDARMA. Ja som bola z neho nadšená a používam ho stále. Tento e-shop aj produkty na ňom hodnotím 10 bodov z 10 bodov. Naozaj si myslím, že hoci je tento e-shop pomerne mladý, tak má začatú dobrú cestu k tomu, aby sa dostal niekde hore ! Podporte dobré e-shopy a nie stránky, kde dostanete veci, ktoré sa vám po pár dňoch pokazia alebo po vypratí sa zrazia. Toto je podľa mňa super voľba. Keď si vezmete, že na jednom nemenovanom e-shope mali tento istý ruksak bez motívu za 3-krát väčšiu sumu a tma ten produkt bol zo silónu. Ja nemám čo viac k tej kvalite povedať. Naozaj je dobrá a kvalitná ! Do komentára mi môžete napísať či máte aj vy doma takýto ruksak a či ste s ním spokojní ...

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

18 Comments:

  1. V jednoduchosti je krása :)
    www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som nosila svoj od Vans skoro celé leto. :) Pre mňa na leto ideálny teraz ako je škola by mi už nestačil. Ale krásna bordová jesenná farba :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ja chodím na VŠ,kde nič nepotrebujem pomaly :D Takže mne stačí .. Ale chápem to :) A ďakujem - vyberala som to trošku s tým zámerom :)

      Odstrániť
  3. Je pěkný, já si chci taky nějaký pořídit :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Na mně je moc malý,ale verim ze pro sposty lidi to bude prakticke.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak je podľa mňa taký stredný, no verím ti, že tebe môže byť malý ak používaš veľa vecí :)

      Odstrániť
  5. Vyzerá, že je zo super materiálu, ale ne tieto vaky moc nie som, nepáčia sa mi moc. Samozrejme, každý máme iný názor a štýl :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Je pěkný, ale já zatím žádný takový nemám a ani neplánuji.. :)
    Lovies 47

    OdpovedaťOdstrániť