F Back To School 2015 # 2 (Outfity) - Aďulik Sun

Back To School 2015 # 2 (Outfity)

Ahojte :)

Dnešný článok je druhý článok zo série Back to school 2015 ! Tentokrát je to článok s outfitmi, ktoré som pre vás vytvorila. Spravila som kombinácie ako športové, tak elegantné a tiež som využívala iba jedny džínsy a v podstate som menila iba vrch tela ! Nič jednoduchšie nemôže byť ! Ja si oblečiem pravdepodobne outfit s košeľou. Nie som  zástanca nejakého prehnaného obliekania na prvý deň. Takže sa snažím obliecť čo najjednoduchšie, pričom sa snažím udržať nejakú líniu v obliekaní, aby som nevyzerala úplne mimo ... Dúfam, že sa mi to podarilo :) A teraz už sľúbené outfity ... 



Môj prvý outfit vyzerá podľa mňa super. Toto je môj štýl ! Rada kombinujem elegantné so športovým a OSOBNE si myslím, že to vytvára veľmi pekný štýl a spôsob obliekania. Ak bude chladnejšie, tak si určite vezmem tento outfit. Ak nie, tak si dám nasledovný ... 

Čo som mala na sebe ? 

3/4 džínsy - KIK 
Topánky - Dária 
Náhrdelník - ten som vyhrala v jednej giveaway :) 
Tielko - Pepco 



Ako ďalší outfit je pre mňa veľmi priaznivý. S najväčšou pravdepodobnosťou si dám práve tento outfit ! Na sebe mám presne to isté, čo som mala v prvom outfite, len som vymenila sako za košeľu, ktorá hneď spraví outfit viac športový, no stále na elegantnej úrovni. Ja som ten typ človeka, ktorý sa musí za každú cenu cítiť pohodlne a tak sa aj obliekam. 



Ako tretí outfit som zvolila najviac športový outfit, ktorý mi prišiel stále vhodný na prvý deň v škole. Opäť - na sebe mám to isté, iba sa zmenilo tričko, ktoré je z Prioru v Prievidzi - nejaký obchod na vrchnom poschodí :) Musím sa priznať, že práve v tomto outfite sa cítim najlepšie. Je to športové a hoci na šport nie som, cítim sa v športovom oblečení najviac pohodlne. A nie sú to legíny, ktoré sú naozaj športové - aspoň na mňa tak pôsobia. 

Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ten ďalší článok ! Určite mi napíšte do komentára či nosíte viac športové alebo elegantné oblečenie a môžete mi napísať, ktorý z outfitov vás najviac zaujal ! 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

16 Comments:

  1. Určitě bych vyměnila 3/4 délku za dlouhé nohavice, 3/4 zbytečně zkracují nohy :).

    tpatc.blog.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je pravda, no keď sme to fotili bolo 40 stupňov :D a aj hlásili vtedy na začiatok roka celkom teplo, tak som to chcela nejako dať do letného :) Ale máš pravdu :)

      Odstrániť
  2. Ak Ti môžem poradiť, tak ku košeli by som už ten náhrdelník nedávala :) Náhrdelník mi prišiel vhodnejší skôr v prvom outfite :)

    http://lifestyle-beautyblog.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite môžeš :D Ja nie som žiadny módny guru :D Takže som rada, za každý názor a radu :) Ďakujem :)

      Odstrániť
  3. Radši bych třičtvrteční kalhoty vyměnila za sukni a nebo delší kalhoty. Jinak mi to přijde takové, obyčejné, nenadchne ani neurazí.

    http://Celbova.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa sukňa vôbec nehodí :/ .... Tak ja mám rada také oblečenie :)

      Odstrániť
  4. nejvíce se mi líbí první outfit, také nejsem zastánce nějakého extra outfitu a looku na první den do školy, prostě den jako každý jiný:)
    Verranda

    OdpovedaťOdstrániť
  5. nejvíce se mi líbí první outfit, také nejsem zastánce nějakého extra outfitu a looku na první den do školy, prostě den jako každý jiný:)
    Verranda

    OdpovedaťOdstrániť
  6. První outfit vyhravá, jen by to chtělo vyměnit ty džíny. Ten střih džínu se moc nehodí k tomu hořejšku.

    http://klariinka0.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť