F Back To School 2015 # 3 ( "taštička prvej pomoci") - Aďulik Sun

Back To School 2015 # 3 ( "taštička prvej pomoci")

Ahojte :)

Dnešný článok je opäť zo série Back to school. Čo som vymyslela ? Chcela som niečo nové, čo tu ešte nebolo. Trvalo mi to naozaj dlho, kým som prišla na to, čo by to mohlo byť. Možno ste to niekde videli, no podľa mňa je to viac originálne ako DIY na zošity. Určite sa vám stáva, že potrebujete v škole zakryť na tvári niečo, čo nechcete mať viditeľné - či je to vyrážka alebo niečo iné, niekedy stačí aj iba prepudrovať. V takýchto chvíľach je potrebná "záchranná taštička " alebo ako to volám ja " taštička prvej pomocí" :) V takejto taštičke nájdete rôzne záchranné produkty, ktoré sú nevyhnutné v "ťažkých" situáciach. Ja takúto tašku nosím od začiatku strednej školy /iba som sa za ňu nepriznávala, nech si odomňa každý nepožičiava/. Spravila som pre vás dve variácie. Určite mi napíšte dole v komentári či vlastníte takúto taštičku ... 

Ako prvú variáciu som spravila pre jednoduchších ľudí. Myslím to v tom zmysle, že pre ľudí, ktorí nepoužívajú veľmi veľa kozmetiky a stačí im taký základ ... Preto som vybrala naozaj iba základ kozmetiky, ktorý podľa mňa tvoria tieto veci : 




Myslím si, že klasika je krém - čím jednoduchší, tým lepší. To sa týka aj balenia. Nivea je pre mňa jasná voľba. Má aj úplne maličké balenie, ktoré nie je veľmi veľké, no krému toľko stačí. Pritom s kvalitou tiež vystačí, lebo je naozaj dobrý a máloktorý sa mu vyrovná. Naozaj pre mňa osobne tvorí základ. Ako ďalšiu vec tu máme špirálu, ktorú som objednala na e-shope notino.sk. Táto špirala od značky Rimmel je naozaj dobrá. Táto riasenka prečeše riasy a mám pocit, že ich aj predĺži. Robí menší objem a nejako ich nevytočí. To môže byť aj mnou, pretože ja mám riasy prirodzene nahnuté smerom dole a tak málo špirál dokáže ich vytočiť smerom hore. To znamená, že aj vaše riasy nemusí, no môže krásne predĺžiť a spraviť krásny efekt. Ako ďalšiu vec tu máme vaselinu alebo hocijaký iný balzam. Vaselina je podľa mňa lepšia, pretože ju môžete použiť aj na ranu alebo na nejaké poškodenie kože, čo je v škole veľké plus. Ďalšími produktami sú korektor a púder, ktoré ste na mojom blogu mohli vidieť v recenziách, takže viete, že som s nimi spokojná ! :) Ja som vybrala takú striebornú tašku a samozrejme nemôže chýbať nejaký maličký štetec. Ten štetec čím menší, tak tým lepšie. :) Aspoň podľa mňa ... 


Takže tu máme produkty, ktoré by som pridala do tej druhej variácie. Takže pre tých "profesionálnejších" ľudí by som pridala make up, o ktorom budete môcť ešte počuť u mňa na blogu v článku, ktorý bude recenzia. Na všetky produkty, ktoré tu vidíte bude ešte recenzia, takže sa tešte ! Späť k taštičke ! Ďalej by som tam pridala gél na obočie na miesto  ceruzky na oči, potom linky v pere a lícenku. Toto je naozaj už taštička pre nejakého "experta", ktorý tam potrebuje naozaj všetko ! Na druhej strane ... Ráno si môžete pospať a v buse alebo v aute sa môžete pokojne nemaľovať a nič vám nebude chýbať - záleží od toho, aká ste osobnosť. Ja som asi tá druhá osobnosť, ktorá potrebuje všetko ! Aká si ty ? Napíš mi v komentári :) 


A takto vyzerá plnohodnotná taštička prvej pomoci ! Máte aj vy takú ? Nezabudnite mi to napísať do komentára ! Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý by mal byť tiež z tejto série ! Tešte sa ... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

16 Comments:

  1. super článek, moc se mi to libí a velmi povedené :D
    terina98.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám to tak nějak podobně, až na mastnou Niveu, kterou používám pouze večer, tu přes den nahrazuji hydratačními krémy od Oriflame nebo Essence.

    www.dendyss.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám suchú pokožku cez deň, preto Nivea :) Ale chápem ... Som rada, že sme na tom podobne :)

      Odstrániť
  3. kde jsi koupila tuhle vaseline? :))
    jinak za mě je must have nějaká nádherná rtěnka a lesk od Chanel :)
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tu je link na tú Vaselínu : http://www.parfums.sk/vaseline/rose-and-almond-oil-balzam-na-pery/ :) To je dobrý must have :)

      Odstrániť
  4. Super článek :) Můj základ je: krém pro mastnou pleť, korektor, pudr, řasenka a nějaká jemně barevná rtěnka (i když bych se dokázala obejít i bez té rtěnky) :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tvoje série back to school je super, jinak tuhle taštičku si taky budu dělat :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Toho je tedy hodně! Já bych se neobešla bez balzámu, rtěnky a pudru:)
    Verranda

    OdpovedaťOdstrániť