F RECENZIA : Rimmel ( Riasenka a púder ) - Aďulik Sun

RECENZIA : Rimmel ( Riasenka a púder )

Ahojte :)


Dnešný článok je konečne recenzia, ktorú som sľúbila trošku dlhšiu dobu, no dnes prišiel ten deň D, kedy vám poviem svoj názor. Ja som ju objednala z e-shopu, ktorý vám je dobre známy, ak ma sledujete dlhšie. Pred tých nových členov našej rodinky, je to e-shop notino.sk. Ako viete, ja som bola vždy spokojná a preto z neho opätovne objednávam veci, o ktorých vám tu potom píšem. To by bolo dosť rečí na začiatok a ideme rovno na recenziu ... 


























Musím sa priznať, že som túto špirálu veľmi neplánovala. Mala som dostupný kupón a chýbala mi nejaká čiastka, tak som po nej siahla, pretože jej cena je naozaj nízka - stojí 2,59 eur. Myslím si, že cena je naozaj veľmi prijateľná a môžem ju odporučiť každému jednému človeku, ktorý sa chce začať maľovať, no nechce zo začiatku minúť na kozmetiku celé svoje vreckové. Ja som bola s ňou naozaj veľmi spokojná. Mala som ju v Detve na a išla som do toho s obavami. Nikdy som ju predtým nemala a čítala som rôzne recenzie. Túto riasenku od Rimmel som nejako nepovažovala za zázrak - hodnotila som ju na základe prečítaných recenzii. Btw. tiež to máte tak, že keď niečo objednávate, najskôr si to nájdete na nete a pozriete nejaké recenzie ? Lebo ja áno ... Bola som z nej naozaj prekvapená.

Ideme pekne po rade ... Balenie je malé a nezaberie veľa miesta, takže sa hodí aj na cestovanie. Aplikátor je jemne ohnutý a mojim riasam vyhovoval aj s tvarom, aj s materiálom. Nanáša dobré množstvo čiernej farby, takže sa vám nestane, že by sa vám niekde odtlačila alebo niečo podobné. Moje riasy na ňu reagovali dobre a nejako som nepociťovala škrabanie alebo nejaké nepríjemné teplé zapálenie pokožky v oblasti očí - čítala som to na jednom blogu, preto to spomínam. Mne vyhovovala a bola som s ňou nadmieru spokojná. Myslím si, že za tú cenu sa naozaj oplatí a nič s ňou nestratíte a ani nepokazíte. Moje riasy boli krásne prečesané a predĺžené. Oči boli celkovo rozžiarené a špirála spravila naozaj super rozjasnený efekt. Ja som v Detve používala iba túto riasenku, korektor, o ktorom budete počuť zajtra a púder - bohato stačili tieto tri produkty. Jej balenie je naozaj malé a tak na spomínané cestovanie je skutočne priam stvorená. Čítala som niekoľko recenzii a každá bola iná - jedna bola negatívna, druhá pozitívna a iné boli na rozhraní. To bol ďalší dôvod prečo ju vyskúšať. Chcela som mať v tom jasno ja a dať vám ďalší názor na tento produkt. Po skúšaní nechápem tie negatívne recenzie - textúra bola tiež dobrá. Nebola ani riedka a ani hustá. Riasy predĺžila a poriadne natočila. To môžem povedať, pretože ja mám od prírody rovné riasy a musím si ich každé ráno vyhnúť. Do Detvy sa mi nechceli nosiť klieštičky a tak som sa spoliehala na to, že to bude nejako vyzerať a nebude to katastrofa. Dnes viem, že som spravila dobre, keď som jej verila.

Teraz asi odbočím, no má to súvis s touto riasenkou. Videla som jednu blogerku, ktorá túto špirálu používala ako gél na obočie, keď bola už na poly vyschnutá. To je menší bonus k recenzii. Nikdy som to neskúšala a asi ani nebudem, no zaujímalo by ma či to funguje. Počuli ste už o tom ? 



Ako druhú vec som si pre vás pripravila tento púder. Myslím si, že väčšina z vás ho pozná. Je to snáď najviac recenzovaný púder, ktorý som zažila za svoj život. Je to púder od Rimmelu a jeho cena sa pohybuje od 2 do 3 euro. Na mojom obľúbenom e-shope ho nájdete za 2,70 eur. Myslím si, že je to cena, ktorá je výhodná, či nie ? Ja som si zobrala ten najsvetlejší odtieň, keďže som po väčšinu roka biela ako stena. Ja mám teda odtieň 001, pričom na výber odtieňov je neúrekom. Každý z vás si tam vyberie ! Ja som bola s ním spokojná. Zapúdroval to čo mal, vydržal dlho a ani v lete sa nerozpúšťal na tvári a držal všetko pekne po kope na mieste, kde som to ráno naniesla. Tiež sa mi zdá, že sa nemíňa tento púder. Ja som ho používala asi mesiac a stále nevidím spodok. To je iba dobré ! Čo sa týka prašnosti, tak nepráši skoro vôbec. Tento púder môžem iba odporučiť. Ak neveríte mne, určite veríte dobre známej youtuberke s menom - petralovelyhair, ktorá ho odporúčala v jednom z videí. Aký púder používate vy ? Mali ste už aj tento púder od Rimmel alebo riasenku  od Rimmel ? Určite mi napíšte do komentára ... 

Dúfam, že sa vám dnešná recenzia páčila. Teším sa na vaše komentáre. Zajtra vyjde opäť recenzia už na spomínaný korektor a neskôr starostlivosť o kučeravé vlasy. 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

15 Comments:

  1. Púder je super :) Jeho cena v drogeriach je 4,99€ :/ viac sa to oplatí cez e-shop

    www.lifestyle-beautyblog.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. krásné recenze, ta řasenka vypadá zajímavě :)

    JIJINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tu řasenku nemám moc ráda, ale pudr bych chtěla zkusit :D

    www.terina98.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tu řasenku bych i vyzkoušela :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tento púder som niekedy mala, najprv som ho dostala od sestry, a bola som spokojná. Po vypotrebovaní prvého som si kúpila ďalšie balenie ale to bolo už nejaké zvláštne, a aj tretie, aj štvrté.. preto by som si ho dnes už nekúpila, mojej pleti vôbec nerobil dobre a ani ju až tak nezmatňoval.. inak pekná recenzia :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To naozaj ? :O Tak uvidím ... A ja že som našla nový púder :/

      Odstrániť
  6. To je pravda s tou riasenkou :) ... Aj ja som rada, že si ju čítala :) ... A funguje to ?

    OdpovedaťOdstrániť