F RECENZIA : Make up revolution - Aďulik Sun

RECENZIA : Make up revolution

Ahojte :)

Dnešný článok je recenzia, ktorú som sľúbila už nejaký čas. Je to článok, ktorý som nevedela či mám napísať. Prečo ? Pretože sa nevyznám toľko v rúžoch, no chcela som k nim niečo povedať. Bude to teda taký príjemný článok s laickým pohľadom na rúže. Všetky tri rúže sú od tej istej značky a to Make Up Revolution. Ja si túto značku kupujem na stránke notino.sk. Ja žijem na dedine a tieto značky tu nájdem len ťažko. Preto som rada, že na tomto e-shope sa dajú nájsť a ja si ich môžem objednať s pokojným pocitom, že sú pravé a nie sú to fake produkty. Teraz ideme na samotný článok ... 

Hneď na začiatok treba povedať, že ten ružový rúž som si kúpila ako prvý a preto tam chýba nápis značky. Treba si iba vybrať odtieň a môžete ísť do toho ! 










Minule som čítala, že každá žena by mala vlastniť presne tieto tri odtiene rúžov. Ja mám teda ružový, červený a tvz. NUDE farba. Cena je prijateľná a stojí jedne rúž 2 eurá, čo nie je vôbec vysoká cena. Ten ružový rúž ma mrzí, pretože odtieň je pekný, no má slabú pigmentáciu. Všetky sú v krémovej konzistencii a sú príjemné na perách. Ten červený trošku viac vysušuje, no nie je to nič vážne. Pigmentácia je skvelá, okrem spomínaného ružového odtieňu. Ten nude rúž má ružový podtón a na ruke nie je taký telový ako v skutočnosti. V niektorých odrazoch možno, no na fotke vyzerá ako slabo ružový odtieň. Čo sa týka výdrže, tak vydržia skutočne dlho. Ja nie som veľmi náročná, takže moje požiadavky spĺňajú. Vydržia okolo 3 až 5 hodín, čo mne bohato stačí. Na obrázku môžete vidieť pigmentáciu daných rúžov. Na ruke z ľavej strany : červený, NUDE a ružový rúž. Vidíte, že ten telový splýva s mojou rukou, čo je spôsobené tým, že ja ju mám pomerne dosť opálenú. Ten ružový je na tom horšie a Červený obstál najlepšie. Pekné sú to farby, čo poviete ?








Ja som mala odtiene :


  1. Červený : Lady 
  2. Ružový : Sweet heart 
  3. NUDE : NUDE 


Ja som bola s nimi spokojná. Moje pery nevysušovali a vydržali naozaj dlho na moje pomery. Určite skúsim aj niečo iné od tejto značky. Máte aj vy od tejto značky nejaký rúž ? Aký ? Ste spokojný ? Určite mi napíšte do komentára. To mi pripomenulo, že som vám z tejto stránky objednala veci do súťaže, ktorá práve prebieha a zapojiť sa môžete TU. Komentáre môžete písať pod článok na blogu alebo na FB :) 

Tieto rúže sú veľmi dobré pre dievčatá a ženy, ktoré nemajú radi veľké maľovanie očí, prípadne nie sú schopné si spraviť dymové oči alebo nejako inak výrazné líčenie. Oči si namaľujete jednoducho, napríklad linky a riasenku, k tomu si dáte veľký červený rúž a vyzeráte ako keby ste boli geniálne namaľované a pekne "nastylované". Takýto farebný rúž patrí k nutnostiam každej ženy. Ani ja som nejaký fanatik, ktorý má doma 50 rúžov a každý inej farby. Ja mám doma iba tieto tri farby a nepotrebujem doma nejaký fialový ! Veľkou vychytávkou je aj zelený rúž, ktorý sa zmení na odtieň vašich pier. Vlastníte ho ? Napíšte do komentára. 

Ja som s týmito tromi produktami naozaj spokojná a môžem vám ich z mojej strany iba odporučiť. Sú skvelým doplnkom k jednoduchšiemu líčeniu a ten NUDE rúž aj k niečomu "ráznejšiemu". Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší, ktorý vyjde hneď zajtra ! Áno, teraz vydávam často lebo mám veľa vecí, ktoré vám chcem povedať a ukázať ! Teším sa nabudúce .. 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

14 Comments:

  1. Vyzeraju dobre, ďakujem za tip, určite vyskúšam. :)
    Simone | liveinfoxworld.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nude se mně tedy líbí uplně nejvíce! :)
    Nechceš se zapojit do tohoto projektu? :) http://hopeless-girls.blogspot.cz/2015/07/liceni-podle-celebritprojekt.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zapojila by som sa, no ja v líčení nie som dobrá. Preto ani tu nemám tutoriály ...Takže by to dopadlo katastrofálne :/

      Odstrániť
  3. Pekná recenzia, najviac mna zaujal cerveny odtien.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Rtěnky vypadají moc hezky. Možná by mi trošku vadilo, že nejsou tak pigmentované, ale to má i své výhody :)

    http://www.maredifragole.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Dobrý deň, moc ďakujem za tip. Určite vyskúšam. Zároveň by som sa chcela opýtať, či máte skúsenosti s týmto make - upom: http://eshop.marionnaud.sk/lancome-teint-renergie-lift-03-30-ml.html? Chcela by som niečo nové. Ďakujem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dobrý deň, ďakujem aj ja za reakciu :) S týmto konkrétne neskúsenosť nemám, no čítala som naň recenzie a aj youtuberka GetTheLouk ho riešila - jej vyhovoval a bol dobrý. Všetko záleží aj od vašej pleti - akú ju máte.

      Odstrániť