F HAUL : Vlasová kozmetika - Aďulik Sun

HAUL : Vlasová kozmetika

Ahojte :)

Dnešný článok je opäť z e-shopu notino.sk, kde ja rada nakupujem. Tentokrát som zamierila do jednej témy a to VLASY ! Musela som si niečo dokúpiť, chcela som kúpiť niečo vám do súťaže, ktorá prebieha TU a tiež som niečo brala do SWAPu, ktorý robím s jednou blogerkou. Takže som si trošku nakúpila a rozhodla som sa, že vám to ukážem, keď je to už zamerané na tie vlasy. Hodím vám sem aj zopár linkov na presné produkty ... A teraz sa už vrhneme na článok ! 


Tieto tri veci môžete vyhrať aj v súťaži, ktorá prebieha na blogu. Od značky KJMN je krém na vlasy a od značky Ziaja je šampón a kondicionér. Sú to cestovné balenia, ktoré sa hodia teraz v lete. Značku Ziaja určite poznáte a nemusím ju nejako predstavovať. Možno niekto z vás nepozná značku KJMN, ktorá prišla k nám z Maďarska. Je to značka, ktorá je za dobrú cenu a produkty sú naozaj kvalitné a všetci si ich chvália. Ja mám doma šampóny a som s nimi zatiaľ spokojná, no budete o nich ešte počuť na blogu ! 



Ďalej som si objednala túto masku na vlasy, ktorá je pre všetky typy vlasov. Je to posilujúca maska, ktorá ma vlasom pridať silu a lesk. Som zvedavá, pretože značku Elseve nemám veľmi v láske, no masku som chcela skúsiť. Ja masky nejako nepoužívam, no chcem začať. Elseve maska stojí na danom e-shope 4, 49 eur, čo nie je na masku veľmi veľa. Na tejto stránke nájdete aj masky od značky KJMN, ktorá je oveľa lacnejšia, tak ak nechcete dávať tých 5 euro, tak dá sa tu zohnať aj nejaké za 2 - 3 eurá. Osobne si myslím, že masky sú pre vlasy dôležité, no sama som ich nepoužívala a vidím, aké mám vlasy. Je na čase to zmeniť, už iba pre tie vlasy :) 



Ďalej som si objednala šampón od značky Ziaja, ktorý stojí 2, 55 eura, čo nie je naozaj veľa. Ja som si zobrala šampón pre vlasy s lupinami, pretože trpím na lupiny. Mám svoj obľúbený Šampón, ktorý je skutočne kvalitný, tak mám s čím zrovnať. Uvidíme, každopádne ak tento šampón bude dobrý, tak sa určite oplatí, samozrejme budete o ňom ešte počuť ! Je to 500 ml balenie a to sa za tú cenu skutočne oplatí. Zatiaľ vonia krásne, no ešte som ho neskúšala. Uvidíme neskôr. Tiež som si objednala sprej pre ľahšie rozčesávanie vlasov. Vonia krásne po broskyni a nie je to nejaká veľká sladká vôňa - je to skutočne príjemná vôňa a ja sladké vône nemám rada, takže to už niečo znamená. Určite o ňom budete počuť na blogu ! 



K nákupu som dostala túto vzorku krému, ktorý je od značky L´OREAL. Ako ďalšiu vec som si objednala sprej pred tepelnou úpravou od značky OSIS+ , ktorú používajú aj kaderníčky. Ja som v minulosti mala od značky Balea a ešte jeden, pričom to nebolo nič moc. Som zvedavá na tento produkt, pretože jeho cena nebola nejaká veľká - stál 4,70 eur, pričom je to aozaj kvalitná značka. Určite sa na blogu neskôr dočítate o OSIS+. Ja som plná očakávaní. Viem, že môžem čakať kvalitu, no napriek tomu ma môže aj sklamať. Uvidíme ... 







































Ako posledné veci som si objednala od značky KJMN šampón a kondicionér. Ten zelený šampón je na lupiny a tá ružová fľaška je kondicionér pre slabé vlasy. Cena bola naozaj dobrá, dokopy ma vyšli na cca 3 eurá a to je skutočne dobrá cena. Som tiež zvedavá a už v tomto momente skúšam, keď vy čítate tento článok. Určite sa o ňom neprestane hovoriť a spomeniem ich aj na blogu o čosi neskôr ... 

Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalší článok, ktorý vyjde zajtra ! 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

9 Comments:

  1. Výrobky od Ziaji bych už dlouho chtěla zkusit :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Brzy se chystám vyzkoušet produkty od značky Ziaja, ale dodnes jsem neměla příležitost.
    Dendy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. na tejto stránke majú veľmi veľa produktov od tejto značky :)

      Odstrániť
  3. masky od elseve mám moc ráda
    www.terina98.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Kosmetiku Ziaja bych chtěla moc zkusit, tak snad se mi poštěstí! :)

    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. http://aduliksun.blogspot.sk/2015/07/giveaway-chcem-vam-podakovat.html :) Tu je o ňu súťaž, ktorá stále prebieha :)

      Odstrániť
  5. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť