F Make up, ktorý ma prekvapil ? A je lacný ? :O - Aďulik Sun

Make up, ktorý ma prekvapil ? A je lacný ? :O

Ahojte :)

Dnes teda pokračujeme v recenzovaní kozmetických produktov, ktoré sú lacné. Keď som bola už v tom čínskom obchode, nechcela som zobrať len rúže. Z toho dôvodu som siahla aj na make up. Tento presný make up ma stále 1, 50 eur - to je fakt lacné. Zoberte si do úvahy, že make up kúpite cca za 6 eur - ten najlacnejší a tento stál 4-krát menej. Bola som zvedavá. Musím sa priznať, že z tohto make upu som mala väčšie obavy ako z toho rúžu. Rúž si dávate na pery, no make up ide po celej tvári. Najskôr som si ho dávala len máličko, no neskôr som ho začala nanášať ak bežný make up. Ako to dopadlo ?

Ja som ho nosila bežne do školy. Je teda od značky Editt. Je presne 65 ml veľký a sľubuje matný efekt. Ja som od toho čakala niečo, čo am bude štípať pripadne sa mi stane niečo s pleťou. Opak bol však pravdou. Ako som spomenula v prvej vete odstavca, nosila som ho každý deň do školy. Nepociťovala som žiadnu zmenu. Ráno som ho naniesla, prepúdrovala a hotovo ! :)  Je pravda, že vydržal "len" 5 hodín, no aj tak. Ráno som ho naniesla a fungoval ako BB krém. Zanechal matný efekt. Hneď ako ste ho naniesli, tak uschol. Bolo preto potrebné ho hneď roztierať. Nerobil ani fľaky ani nejaké škvrny. Čo ma prekvapilo, že nezachádzal do vrások. Viem, že ich nemám neviem ako veľa, no fakt nezaliezol. 


Krycia schopnosť ... Tak tá bola stredná. Zakrylo to niečo, no niečo nie. Spolu s korektorom tvorili dokonalý pár. :) Ja mám teda naturálny a musím povedať, že naozaj bol jemný a svetlý. Na pleti nijako neškriabal, neštípal. Bol klasický ako každý jeden make up. Balenie ... To balenie je veľmi zaujímavé, nie ? Taký kalíštek. Ja som vždy mala make up v tube - možno preto sa mi to páči. :)  Nevýhoda ale je, že musíte tam dávať prsty či nejakú hubku. Rýchlo sa tiež míňa, aj keď ho nepotrebujete veľa. Opäť ma ale presvedčili o tom, že lacná kozmetika nemusí byť taká zlá. Moja pleť je normálna, nie je poznačená týmto skúšaním a ani nijako netrpí. 

Tu je ešte jeho fotka .... 



Dúfam, že sa vám článok páčil a teším sa na ďalší. :) Viem, že táto recenzia nebola veľmi dlhá, no nemám čo viac povedať. Ja som bola milo prekvapená a musím povedať, že celkom aj spokojná - za tú cenu to je fakt zázrak. :) 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

8 Comments:

  1. Nevím nevím, já bych do toho asi nešla. Bojím se produktů od vietnamců.. a hlavně když slibuje matující efekt, nechci ho pudrovat.. :(

    Zvu tě na blog :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/vybarvi-se-do-fialova.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak ja mám asi zázračnú pleť :) Ja neviem ... ono tooto bol len pokus a taká "séria" :)

      Odstrániť
  2. Máš štěstí, že máš normální pleť a snese Ti opravdu vše :). Já si něco takového dát na obličej, tak vypadám do chvíle děsivě :D. I ten odstín by na mě byl moc tmavý.. já ta bledule :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to mám :) a tak ono sa to zdá ale na pleti to ani vidieť nebolo ale zas zakrilo to to, čo malo :)

      Odstrániť
  3. Kolikrat je laciná uplne stejna jako ta draha :) !

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja jsem tento make up používala když jsem chodila na gympl, sice je to pár let zpátky, ale nikdy mi nic neudělal. Dokonce měl větší výběr odstínů než v klasické drogérii. Co si pamatuju do dnes je jeho parfemace.
    Jinak myslím že lidi kosmetiku z tržnice podcenují a zbytečně odsoudí a pak si ten stejný NO NAME výrobek koupí třeba na Ebay.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak som rada , že sa našiel niekto niekto komu vyhovuje ;-) a súhlasím ....

      Odstrániť