F Stužková 2014 - Aďulik Sun

Stužková 2014

Ahojte :)

Premýšľala som, či mám napísať tento článok. Nie, nie som lenivá. Práve naopak ! Len som ešte v úžase, proste v stave kedy sa mi nevybavujú všelijaké veci a pamätám si len niečo. Zatiaľ !!! Ale napíšem ho, príde mi dosť vtipné - to čo si pamätám :) Moja stužková sa konala včera o 18:00 hod. v hoteli Slávia. :) A teraz samotná Stužková ... 

My sme sa tam mali stretnúť o 12:00 hod.. Ja som tam prišla okolo 14:00 hod., keďže som inak nestíhala. Prišla som tam, boli tam chalani z triedy a pár báb. Tak som si to tam pofotila, popozerala a upratala som si veci. Skúšali sme program, nástup a samozrejme sme stresovali. Potom prišla moja kamarátka Viki ! Krásna bola !!! Zrazu, neviem ani ako bolo 18:00 hod.. Začal stres - u mňa. Bol nástup, ktorý nakoniec dopadol skvelé !!! Všetko nám vyšlo a všetci sa usmievali. Boli príhovory, tie som niektoré pochopila, iné nie :) A nastal čas stužkovania. To som trošku poplietla ale to nevadí !!! :) Každý to myslel inak :) Zabudla som najskôr na pohár a tak :) No .. čo vám poviem :) O čosi neskôr sa tancovalo. To som sa zabavila. Čo sa týka programu, tak mne sa najviac páčila moderná červená čiapočka. :) Tá bola skvelá !!! Na tej som sa najviac zasmiala !!! Úplne sa to podarilo. Mali sme to tak, že časť programu bola nahratá a to sme púšťali a druhé sme hrali. Ďalšou dobrou scénkou bolo u Slováka. Všetci scénky sa ale podarili !!! Naozaj, na to ako sme robili ten program, že málokto niečo vedel čo bude - všetko dopadlo skvelo !!! Pamätáte si pesničku, študentskú hymnu ??? Napr. Čo si myslím keď nesiem ospravedlnenku ? .. Škoda, že je vymyslená ... :D Chápete nie ??? Tak to sme mali, ale nič nesedelo. O to, to bolo vtipnejšie. Ale aj tak ... Fakt to bolo vtipné, pokazilo sa to, no všetci mali vypité, takže to neriešili. Veľké gratulujem patrí celým mojim spolužiakom, ktorí to zvládli bravúrne. Prekvapenie od chalanov, bolo tiež veľmi milé. Tancovali a boli veľmi podarení. :) Čo viac povedať ? Klobúk dolu ! Zlatí boli !!! Všetci tancovali a naši učitelia to roztancovali. Angličtinári, to som bola prekvapená a pani učiteľka slovenčiny, bola fakt tanečnica. To myslím v dobrom. Naozaj sa vykrúcala. Polnočný súd sa podaril tiež. Robila ho moja spolužiačka, ktorá to zorganizovala. Dobre to dopadlo. Listina bola podpísaná a nikto neprišiel o hlavu. Neskôr, prišla aj moja sestra. Medzitým, sa moji spolužiaci trošičku opili. Niektorí nevedeli ani chodiť ale pamätajú si všetko ! Takže neboli moc mimo :) Nehovorím, že som ja nepila ale vedela som o sebe. :) 


Ja som si tento deň užila a dúfam, že aj ostatní. Tento večer bol naozaj skvelý a podaril sa lepšie než som čakala. Ďakujem všetkým, ktorí sa na ňom zúčastnili a niečím pomohli. Prípadne oktávani, ktorí sa prišli zabaviť po polnoci. Je to milé ... roztancovali to celé. Všetci odišli ešte to Jantáru a išla som domov okolo 3-4 hod. ráno :) Nevadí ... Ďakujem :) 

Teraz sme pridám nejaké fotky. Ak je tento článok písaný tak, že nedáva zmysel tak sorry, som ešte unavená ale chcela som ho napísať. Podstatné veci sú tu a to je dôležité. Je to to, čo si pamätám :) Atmosféra bola skvelá a aj rodičia s učiteľmi chválili ! Takže super ! Naozaj sme sa zabavili !!! Všetko nakoniec dobre dopadlo. :) 















Dúfam, že sa vám fotky páčili. Keď budú krajšie fotky, určite ich hodím na moju FB stránku. Tak ak ich chcete vidieť, tak dajte LIKE SEM ! :) Budem rada. Na fotkách sú moji rodičia, ja a moja kamarátka zo školy. Tiež je blogerka :* :) 

xoxo
Aďka 




CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára