F NOVINKY: RADA DERMA SKIN CLEAN OD ZNAČKY NIVEA A MOJE DOJMY Z PRODUKTOV - Aďulik Sun

NOVINKY: RADA DERMA SKIN CLEAN OD ZNAČKY NIVEA A MOJE DOJMY Z PRODUKTOV

 Ahojte :) 


Tento článok je tak trochu špeciálny. Tentokrát som si pripravila pre vás článok, ktorý bude po mesiaci aktualizovaný. Bola som zapojená do kampane s Niveou a skúšam teda tak ich novú radu Derma Skin Clean. Viac som vám ukazovala na mojom instagrame Aďulik Sun. A dnes vám poviem moje prvé  dojmy po 7 dňoch používania a ku koncu článku pribudne po mesiaci taký update recenzie po mesiaci! Tak sledujte článok pravidelne, ale ja vám dám určite na mojich sociálnych sieťach vedieť, keď sa tak stane. Najskôr si povieme ale pár slov o produktoch, tak poďme na to... 




AKÚ MÁM PLEŤ? 



Ako prvé si povieme pár slov o mojej pleti. Ja mám pleť zmiešanú a v oblasti brady mastnejšiu. Teda v oblasti brady sa mi tvoria aj pupienky a podobne. To je aj to miesto, kde ja bojujem s akné. Som si vedomá toho, že niekto má omnoho väčšie nedokonalosti a nedá sa to porovnávať. Ja mám také občasné problémy, no vždy tam niečo je - aj keď málo. Keď mám svoje "ženské obdobie", tak je to masaker. Ale to k tomu patrí... 




AKÉ PRODUKTY NÁJDEME V RADE DERMA SKIN CLEAN OD ZNAČKY NIVEA? 



V tejto časti vám predstavím produkty a poviem vám aj pár slov - také moje prvé dojmy z produktov. A ku koncu článku si povieme môj názor na túto radu a či vidím rozdiel. Táto rada je určená pre problémovú pleť. 



EXFOLIAČNÝ NOČNÝ KRÉM DERMA SKIN CLEAN 




Tento nočný krém je pre mňa produktom, na ktorý som sa najviac tešila. Je to pre mňa novinka a nikdy som taký produkt pred tým neskúšala. Tento nočný exfoliátor obsahuje 8% AHA, BHA a niacinamid. Práve tieto látky majú za účinok obnovu pleti. Sľubuje po 7 dňoch čistejšiu a hladšiu pleť. Môj názor vám poviem nižšie... 

Použitie produktu je veľmi jednoduché. Odporúča sa produkt nanášať večer na vyčistenú pleť. Taktiež nájdete na obale upozornenie, že produkt môže jemne štípať, pokiaľ by to pretrvávalo alebo sa objavila alergická reakcia, produkt treba prestať používať. Z toho dôvodu sa nemá používať na podráždenú pleť a na druhý deň sa odporúča aplikovať SPF, resp. opaľovací krém. Tento produkt obsahuje parfum - na poslednom mieste v zložení, pričom neobsahuje priamo nejaký čistý alkohol. Balenie je veľké 40ml. 


Tým, že obsahuje parfum, tak si nemyslím, že by to bolo vhodné pre citlivú pleť, keďže tá vôňa je pomerne dosť výrazná. Taktiež, aj ja, ktorá teda nemám citlivú pleť, som zaznamenala, že ma po aplikácii krém jemne štípe a mne osobne tvorí aj červené miesta pod očami (nie tesne pod nimi - očiam sa treba vyhýbať, ale teda chápeme sa). Tento krém je na pleti veľmi ľahký a má stredne redšiu konzistenciu. Stačí ho málo, keďže je dosť mastný. Vstrebe sa pomerne rýchlo. Ja napríklad potrebujem po ňom naniesť ešte jeden krém - toto sa objavilo až po dlhšom používaní. Moja pleť nie je vysušená, ale je taká stiahnutá a na dotyk je síce jemná, no napnutá. 





ČISTIACI PLEŤOVÝ GÉL DERMA SKIN CLEAN 




To, že každú pleť treba čistiť - to tu nejdem ani opakovať. Určite nestačí iba voda. Ak sa aj nelíčite, tak nezabudnite, že každé SPF treba odlíčiť a pleť potom dočistiť. Tento čistiaci gél je super vďaka aplikátoru, čo je pumpička - praktické. Ale obsahuje aj niacinamid a kyselinu salicylovú. Tieto látky pomáhajú aktívne čistiť pleť a dodávať jej to, čo potrebuje. 


Tento čistiaci pleťový gél za mňa nemá výraznú vôňu. Moju pleť ani nevysušuje, viditeľne ju nesťahuje a pleť nie je napnutá. Mne na tvár stačí jedna a pol pumpičky. Okrem toho jemne pení, nie je to žiadna veľká pena. Tento čistiaci gél tiež nemá v zložení priamo alkohol a prvá zložka je voda. Myslím si, že tento gél by mohol vyhovovať aj viacerým typom pleti, ale asi nie priamo suchej. 

Čistiaci pleťový gél ja používam po odličení - či mejkapu alebo SPFka. Pleť je po ňom čistá, no nie je suchá. Mne osobne pleť nedráždi. Balenie je veľké 150ml. Za mňa vydrží cca ten mesiac - ja ho používam týždeň a som tak v štvrtine. 





ČISTIACA PLEŤOVÁ VODA DERMA SKIN CLEAN 



Pleťová voda alebo toner obsahuje niacinamid a kyselinu salicylovú. Tento produkt obsahuje opäť parfum, ktorý je síce v zložení na poslednom mieste, ale vôňa je dosť výrazná. Za mňa z toho dôvodu tento produkt nebude pre citlivú pokožku. 

Pleťová voda krásne pleť dočistí, stačí jej naozaj malé množstvo na tampón. Aplikácia je jednoduchá. Aplikátor je klasický, existujú už pleťové vody v spreji, čo je za mňa praktickejšie, ale dá sa to aj s týmto aplikátorom, len treba dávať pozor. 


Po aplikácii je moja pleť jemne stiahnutá a pociťujem, že hneď tu a teraz treba dávať krém. Túto pleťovú vodu odporúčajú aplikovať ráno aj večer. Ja som ju aj tak aplikovala. A teda pocit, že nutne potrebujem krém mám väčšinou večer. Pleť nie je nejako viditeľne červená alebo podráždená. 





SCRUB - PLEŤOVÝ PEELING DERMA SKIN CLEAN 



Tento scrub sa odporúča nanášať občas - na balení nájdete inštrukciu 2až3krát za týždeň. Ja som Tento scrub použila dvakrát v tomto prvom 7dňovom období. Peeling má jemné čiastočky, ktoré nejako pleť vyslovene nedrú a je ich tam pomerne málo. Scrub nejako pleť nedráždi, nevysušuje, neštípe. Taktiež obsahuje niacinamid a kyselinu salicylovú. Mal by redukovať maz a tvorbu čiernych bodiek

Ja moc nie som fanúšik týchto produktov, to vidíte ja na blogu, že scruby u mňa moc často nenájdete. Ale teda nechcem nejako zbytočne zhadzovať tento produkt. Ja som ho využila zatiaľ takto menej, takže neviem vám povedať viac. Pleť mi nedráždi, vyčistí ju a na pohľad a dotyk je príjemná. 




AKO VYZERÁ MOJA PLEŤ  PO 7 DŇOCH POUŽÍVANIA PRODUKTOV? 



Po 7 dňoch používania produktov konštatujem, že moja pleť sa nejako zásadne nezmenila. Stále sa mi tvoria pupienky na rovnakých miestach a v rovnakých intervaloch, resp. nevnímam tam zmenu, že by sa tvorili menej. Taktiež nevidím zmenu v čiernych bodkách - tam ich mám ja málo, a teda produkty ich počet, resp. množstvo nezmenili. Jedine, som si všimla, že pleť je na pohľad taká čistejšia, lesklejšia. 

Produkty mi sadli. Moja pleť po nich nebola nejaká podráždená či veľmi stiahnutá. Po tom exfoliačnom kréme ma jemne štípala pleť, ale do pár minút to prešlo. Taktiež som musela nanášať druhý krém - pleť nebola stiahnutá, ale taká jemne napnutá a pýtala si ďalší krém. Toner, resp. pleťová voda je pomerne dosť silno "voňavá" a teda chcelo to zvyk pri pravidelnom používaní. 

Ja som nemala viditeľný problém s akné, takže možno to je spôsobené tým. Ale púšťam sa do ďalšieho testovania a vidíme sa tu o mesiac... 


                        



A taká pekná bodka na koniec. Balenia týchto produktov sú z 98% recyklovaného materiálu a produkty sú veganské. Taktiež papierové krabičky sú vyrobené z FSC certifikovaného materiálu. 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a tento záznam z testovania vás bavil. Do komentára mi dajte vedieť či vás produkty zaujali a či ste ich aj skúšali. Ak máte otázky k produktom, tak sem s nimi, článok doplním o vaše dotazy. Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Wow o téhle řadě jsem zatím neslyšela, ale velmi mě zaujala. :) Alespoň po tom peelingu se určitě podívám. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten zatiaľ vyzerá najlepšie :) za chvíľu pribudne aj mesačné zhrnutie...

      Odstrániť