F 1+1 INŠPIRÁCIA NA NOVOROČNÉ LÍČENIE SO ZNAČKOU NYX - Aďulik Sun

1+1 INŠPIRÁCIA NA NOVOROČNÉ LÍČENIE SO ZNAČKOU NYX

 Ahojte :) 


Novoročné líčenie je pre mňa vec, ktorá nemôže byť zdĺhavá, lebo na Silvestra naozaj nestíham byť v kúpeľni hodiny. Zároveň to musí byť efektné, lebo veď chcem pekné fotky. A vždy sa rozhodujem medzi farebným líčením alebo farebnými perami. Toto sú moje dilemy. A tak nejako som vždy skončila pri niečom podobnom ako vám ukážem dnes v tomto článku. Tak poďme na to. A áno, produkty mám zo stránky elnino.sk



Poďme sa pozrieť postupne zároveň aj na dané produkty, ktoré vám ukážem a ktoré som použila. Poviem vám k ním zopár slov, mojich postrehov. Kozmetika je veľmi individuálna, takže niečo, čo nesadne mne, neznamená, že to nemôže sadnúť aj vám. Toľko slov na začiatku a poďme už na samotné produkty a výsledok uvidíte na konci. Tentokrát som si pre vás pripravila dve líčenia. 



AKÉ PRODUKTY SOM VYUŽILA A ČO SI O NICH MYSLÍM? 



Konturovacia paletka NYX je prvým produktom, ktorý vám tu chcem ukázať. Ja mám odtieň NUDE. Stojí necelých 19 euro, no určite sa oplatí. To vám viem povedať hneď. Táto konturovacia paletka je krásne pigmentovaná, dobre sa vrství, takže je vhodná aj pre začiatočníkov či pokročilých. Ja som bleduľa, takže odtieň mi sadol ako uliaty. Nájdete tam aj tmavšie, aj svetlejšie odtiene, taktiež nejaké rozjasňovače, ktoré sú veľmi jemné a prirodzené. Som toho názoru, že ani nepráši nejako moc a na štetec sa chytá geniálne. Ja som s ňou nadmieru spokojná a odporučila by som ju najlepšej kamarátke. Je vhodná aj na cestovanie - síce je veľká, no viete s ňou vyčariť aj nejaké líčenie očí. 



Určite vám chcem odporučiť aj tekuté rúže od značky NYX z rady Life goals. Stoja 9 euro, no majú krásne odtiene. Tieto tekuté rúže sú dvojfázové - majú na jednej strane farbu, na druhej lesk. Ak túžite po matnom rúži, ktorý vydrží, tak určite naneste iba farbu. Ak máte radi lesklé pery, tak pridajte druhú stranu rúžu a neoľutujete. Tento rúž mi vôbec nevysušoval pery, bol príjemný a hlavne vydržal. Ja som ho skúšala počas Vianoc. Celý deň bol odolný voči vode, neskôr večeru už nedal - bolo tam mastné jedno, ale strácal sa veľmi prirodzene. V ponuke sú krásne odtiene - či už výrazné alebo prirodzené. 


                 


Paletka farebných korektorov (12e stoji) bol produkt, ktorý som chcela vyskúšať už dlhšie obdobie. Videla som to hlavne u iných blogeriek, no vždy som sa toho tak nejako bála. Ale keď bola možnosť, tak som to chcela skúsiť. Ja mám problém s vyrážkami v oblasti brady (sem-tam) a hlavne s kruhmi pod očami. Skúšala som opätovne a teda je to celá alchýmia. Ale je to dobre vymyslené. Treba si určite pozrieť videá s postupom, pokiaľ ste ako ja antitalent na nejaké zmiešavanie farieb a podobne. A už potom podľa problému vybrať konkrétnu farbu korektoru. Ja som teda využívala hlavne takú tu bledú červenú a zelenkavú. Farby korektorov nie sú extra pigmentované, takže sa s nimi dobre pracuje a dokáže to ovládať aj začiatočník. Dobre sa vrstvia a kryjú na dobrej úrovni. Ja ich nevyužívam denne alebo pri každom líčení. Skôr výnimočne, keď chcem vyzerať naozaj pekne a pleť chcem mať naozaj ako z "fotošopu". To sa nedeje u mňa nejako často. A teda aplikácia je naozaj jednoduchá. Stačí naniesť prstom alebo štetcom (mne sa lepšie štetcom) naniesť na dané miesto a potom zakryť klasickým korektorom. Následne postupovať podľa každodenného líčenia a vášho postupu. 


Ďalšie dva produkty sú korektor a mejkap od NYX z rady Can´t stop won´t stop. Korektor stojí niečo cez 8 eur, mejkap okolo 14 eur. Korektor mám v odtieni Light Ivory, keďže som chcela fakt nejaký na rozjasnenie očného okolia. Spĺňa to na jednotku. Naozaj je krásne svetlý a teda aj moju bledú tvár dokáže ešte rozjasniť. Taktiež super kryje a nevysušuje mi očné okolie. Je taký ľahší, no nie je to tekutý korektor, ktorý by tiekol po tvári (áno, aj také som mala). Mejkap mám v odtieni Porcelain. Aplikácia je jednoduchá, keďže má pumpičku - preferujem. Okrem toho tento produkt je veľmi ľahký na tvári, dobré sa vrství, no kryje už na požadovanej úrovni aj v prvej vrstve. Ak chcete taký ten ľahký vzhľad, určite by som zostala pri prvej vrstve. Ak chcete taký ten "fotošop" efekt, tak pokojne vrstvite. Aj pri viacerých vrstvách nemám pocit masky. Mejkap krásne zaschne, takže treba s ním pracovať rýchlo  a efektne. Zaschne do matného finišu - netreba pleť ani púdrovať, ak nemáte vyslovene mastnú pleť. Ja som fixovala iba očné okolie. 



                  


Transparentný púder (biely púder) v odtieni 01. Toto je moja prvá verzia takého produktu a poviem vám, že hneď som pochopila, prečo som ho nikdy neskúšala. To robí taký bordel. Neviem či som nešikovná alebo kde je problém. Ale určite produkt samotný je na dobrej úrovni. Ja som ho využívala na zapekanie pod očami - očné okolie. Korektor sa ani nepohol, na pleti nebol vidieť a ani očné okolie som nemala nejako vysušené. Ja ho určite nebudem používať denne, ale svoju úlohu si plní krásne a na fakt dobrej úrovni. 


Paletka očných tieňov v odtieni UTOPIA. Tak to je moja paletka vianočných líčení. Nájdete v nej krásne pigmentované očné tiene. Vhodná aj na denné líčenie - sú v nej tiene, ktoré krásne zvýraznia viečko, jeden tmavší na stmavenie líčenia. Opatrne - sú fakt dobré pigmentované. Taktiež tam nájdete aj trblietavé tiene, čo je pre mňa must have na Vianoce. A vyzerá to super. Ja som vykúzlila novoročné líčenie, veď trblietok na Silvestra nikdy nie je dosť. A stojí iba necelých 8 euro, čo je v pomere kvalita a výkon fakt výborná cena. 



                 


Maskara na riasy make up on the rise. Poviem vám, že to je maskara s veľkým M. Ja mám moje mihalnice lenivé, rastú mi smerom dole a vždy aj po natočení mi rýchlo spadnú dole. K tomu všetkému sú krátke a teda máloktorá maskara mi s nimi niečo dokáže spraviť. A táto to dokázala. Bola som na ňu naozaj  hrdá. Nedávala som tomu veľké šance, keďže aplikátor bol veľmi labilný a umelý. Ale prekvapila na plnej čiare. Riasy krásne nedĺžila, zhustila a spravila z nich naozaj výrazné riasy. Ďakujem. Stojí takmer 11 euro, no oplatí sa. Maskara sa nejako ani po čase nedrolí a vydrží pomerne dosť dlho - pracovný deň dá bez problémov. 


Žltá očná linka je niečo, čo ma lákalo skúsiť dlhšie - hocijakú farebnú som chcela vyskúšať, ale extrémne som sa toho bála. A pritom som mala v hlave toľko skvelých líčení. Som rada, že som do toho išla. Táto od značky NYX stojí necelých 10 euro. Ale je krásne pigmentovaná, na jedno namočenie spravíte riadny kus linky a aplikátor je stredne tvrdý, takže mne sa s ním dobre manipuluje. Linka drží aj na tieňoch a nemá problém kresliť aj na nich. Vydrží extra dlho - odličuje sa ťažšie, no to hovorí veľa aj o výdrží. Odlíčite ju dvojfázovým odličovačom. Nijako sa neodlupuje a nevynecháva pri aplikácii. Odporúčam... 



                  



Ako posledný produkt vám tu ukážem opäť rúž. Tentokrát je to tiež tekutý rúž v odtieni Amsterdam. Stojí okolo 8 euro. Krásne je pigmentovaný a vydrží ale o čosi menej ako ten predošlý. Tento sa mi zmyl už pri pití vody. Ako veľmi jemne, no nevydržal vodu. Na perách bol príjemný, nevysušoval nejako pery, krásne vonia. Ale za tú výdrž má u mňa mínusové body. 



                                                       


VÝSLEDOK SAMOTNÝCH LÍČENÍ 



Tentokrát som vyskúšala všetky produkty zo zoznamu, ktorý ste mohli vidieť vyššie. Ak sa pýtate na obočie, tak to už dlho skúšam a využívam Catrice ceruzku na obočie. Tak teraz už poďme na samotné líčenia... 

              


V prvom líčení som stavila na farebné pery a trblietavé oči. V tomto líčení som sa cítila naozaj dobre a žensky. Zobudilo to vo mne malú inšpiráciu a motiváciu skúšať aj zabudnuté líčenia... 


V druhom líčení som vyskúšala niečo nové a to farebnú linku. Áno, neviem s ňou pracovať, no snažila som sa robiť maximum. Mám čo trénovať, no veľmi sa mi to páčilo a bola to mňa nová skúsenosť. 

               


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a posunul vám nejakú inšpiráciu. Na záver by som vám chcela poďakovať za čítanie môjho blogu, za milé komentáre a sledovanie mojich nových zážitkov či kozmetických skúseností. Ďakujem, že ste so mnou. Teším sa na vás v novom roku 2023! A prajem vám, aby ste doňho vkročili správnou nohou, v zdraví a hlavne aby ste mali veľmi veľa lásky, zážitkov a splnených snov. Užite si Silvester a tieto posledné dni v roku 2022 v láske a v zdraví. 


ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2023 PRIATELIA! 


xoxo

Aďka 

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Ta paletka korektorů mě zaujala hned na první pohled, podívám se po ní a díky za tip! :) NYX jsem nikdy nezkoušela, ale jsem přesvědčená, že je to super kvalitní značka. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nemáš za čo :) Určite má svoje geniálne produkty :)

      Odstrániť