F 1 tip na skvelú parfumovanú vodu od značky Calvin Klein! parfumovaná voda Everyone, ktorú musíte mať! - Aďulik Sun

1 tip na skvelú parfumovanú vodu od značky Calvin Klein! parfumovaná voda Everyone, ktorú musíte mať!

 Ahojte :) 


Ja som mala možnosť vďaka spolupráci s elnino.sk vyskúšať parfumovanú vodu od značky CALVIN KLEIN. V podstate som bola zapojená do kampane produkte EVERYONE. Na mojom instagrame bežal aj zľavový kód, takže ak ma tam nesledujete, bežte to napraviť (môj instagram). Síce už nemám ten kód, no chcem vám tu povedať o tomto produkte pár slov... 



 
        

AUTENTICKOSŤ JE ZÁKLAD ŠŤASTNÉHO ŽIVOTA! 


Kto ma sleduje dlhšie, tak si určite všimol, že ja som vždy podporovala jedinečnosť, samostatnosť, autentickosť a ten skvelý pocit, kedy môžete byť samy sebou. Každý z nás je jedinečný. Každý z nás má v sebe príbehy, ktoré nikto neuvidí. Každý z nás je niekto. Každý z nás žije iný život.


Občas nás svet núti byť inými. Občas nás ľudia nútia byť inými. NEDAJME SA! Byť výnimočný a byť iný ako ostatní je dar. Nie prekliatie. Je to dar, lebo každý z nás má iné poslanie. Nech ste ktokoľvek, tak tým človekom zostaňte. Dobrí priatelia s vami zostanú a tí ďalší nie sú priatelia...


A v nejakom podobnom duchu prichádza aj značka Calvin Klein s vôňou EVERYONE. Táto vôňa má spájať ľudí – je to vôňa pre každého.


      


V ČOM JE PARFUMOVANÁ VODA EVERYONE INÁ? 


Okrem toho, že sa jedná o unisex parfum, tak je postavená v duchu eko trendov. Obsahuje nad 70 zložiek prírodného pôvodu. Štartuje vôňou pomaranča z Mexika, ktorá hneď zaujme vaše čuchové bunky. Pokračuje vôňou čierneho čaju zo Srí Lanky a v neposlednom rade to ukončuje vetiver z Haiti, ktorý svojou zemitou vôňou dá celému parfumu krásnu, zaujímavú bodku.


Zaujímavosti:

ü  vegánsky produkt

ü  genderovo neutrálny mix

ü  spája ľudí naprieč kontinentmi

ü  etický získané prírodné vonné zložky aj alkohol

ü  je z obnoviteľných zdrojov z Mexika, Srí Lanky a Haiti

ü  celý obal sa dá recyklovať 


Parfumovanú vodu nájdete na eshope a to hneď v rôznych veľkostiach za rôzne ceny. Ak vás zaujala, tak sa určite pridajte a podporte túto krásnu myšlienku. 


      


AKÁ JE CENA  A AKÉ SÚ VARIANTY PRODUKTU? 


Cena sa odvíja od varianty produktu. Parfumovaná voda 200ml nájdete na eshope za niečo málo cez 40e. Existuje aj variant 100ml (43e) a 50ml (33e). 

A aká vlastne vôňa je? Táto parfumovaná voda vonia jemne, no stále dosť výrazne. Mne osobne vydrží celý deň v práci, pričom k obedu treba jemne prestriekať, no stále je cítiť. Ja si striekam trikrát (jeden na krk, ruku a dekolt). 

Vôňa nie je sladká, je skôr taká jemná korenistá. Nie je vôbec nejako ovocná. Mne jemne zachádza do panských vôni, avšak nie je to určite typická mužská vôňa. Nie som expert na vône, no na mňa vplýva naozaj pekne. Ja som s ňou spokojná... 

V balení máte aj klasický uzáver ako na fľašu, takže je to super aj na cestovanie. Samozrejme, nájdete tam aj klasickú strečku. Stačí si to vymeniť. 



Dúfam, že som vám možno dala tip na super darček, aj keď sa teda jedná o drahší produkt. Ale ako darček si to viem krásne predstaviť. Dajte mi vedieť určite do komentára či ste túto parfumovanú vodu poznali, zahliadli a či vás zaujala? Teším sa na vaše komentáre... A nezabudnite, byť sám sebou a nemať z toho strach je skutočná výhra. 


xoxo

Aďka 

CONVERSATION

6 Comments:

  1. Jé, tak to je skvělá spolupráce :-) Ten parfém musí naprosto božsky vonět! My máme v práci CK pánského a probohaaaa, miluji to♥

    http://www.jancahala.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Calvin klein má super parfumy. Tento konkretne nepoznám, ale pojdem si ho ovonat. Verim, že musí byť užasný. Z fotiek ide prijemná energia.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skvělý tip, ta musí nádherně vonět! :))

    OdpovedaťOdstrániť