F #8 Srdcovky: 2 TIPY NA PRODUKTY NA ČISTENIE PLETI + 1 TIP NA KRÉM NA TVÁR - Aďulik Sun

#8 Srdcovky: 2 TIPY NA PRODUKTY NA ČISTENIE PLETI + 1 TIP NA KRÉM NA TVÁR

 Ahojte :) 


Hneď na začiatku hovorím, že toto nie je spolupráca. Chcela by som vám dnes ukázať produkty od značky Cerave a ja ich mám z notino.sk. Na tomto eshope nájdete rôzne produkty a majú to tam aj krásne rozdelené. Určite je to tam super prehľadné. Ale ak by ste nechceli tento eshop, tak ich nájdete aj v lekárňach, klasicky v predajniach. Taktiež v drogériách. Poslednú dobu mám pocit, že ich nájdete všade. A to nevtipkujem. Začala táto značka ako značka z lekárne, no časom sa dostala všade a je prístupná každému. Aj miestom kúpy, ale aj cenou. Ale nepredbiehajme, poďme postupne! 




Ja som si vybrala tri produkty, ku ktorým sa vraciam pravidelne. Z produktov Cerave som vyskúšala už takmer všetko a tieto tri produkty sú pre mňa srdcovky. Kto si pamätá moju pravidelnú radu článkov s názvom Srdcovky? to tu už dlho nebolo... 



1 TIP NA PLEŤOVÝ  KRÉM S SPF 25, KTORÝ STOJÍ ZA VYSKÚŠANIE! 




Pleťový krém na tvár s SPF je dôležitý. Ja počas zimy, jesene aplikujem slabšie SPF krémy a teda tento krém my vyhovoval. Ja viem, že sa odporúča počas celého roka SPF aspoň 30, no najlepšie SPF 50. Moja pleť v zimných, jesenných mesiacoch také vysoké SPF nedáva. V lete s tým nemá problém. A tak na ňu netlačím... nejdem sa tváriť, že som expert na SPF, lebo to nie je pravda. Ale každý z nás vie, aká je jeho pleť a čo je pre ňu v daný moment dobré, potrebné. Ak vás táto téma zaujíma, tak určite sa pozrite na videá, no aj články od Drew - veľký prehľad SPF na tvár




Tento krém ma zaujal hlavne tým, že má pumpičku. Od kedy mám nechty (umelé), tak preferujem práve produkty s pumpičkou. Je to praktické, rýchle a hygienické. Značka Cerave má aj telový krém s pumpičkou a zdá sa mi, že aj tá pumpička sa dá dokúpiť. 



Krém má 52 ml a je v mäkkej tube, takže nemáte problém s aplikáciou a vytláčaním. Pumpička vytlačí malé množstvo krému, čo je super. Mne na celú pleť stačia dve pumpičky. Čo je pre mňa dôležité, tak krém nerobí biely povlak na tvári. Rýchlo sa vstrebe. Na stránkach nájdete, že je vhodný pod mejkap. Čo je síce pravda, lebo zanechá lepkavý finiš. Ale ja by som vám odporučila ešte nejaký denný krém na hydratáciu. A potom dávať až mejkap. Krém stojí približne 12 euro. 


Ja mám po ňom pocit, že pleť je jemne lepkavá, no nie je na pleti biely povlak. Pleť je na dotyk príjemná. Nehovorím, že nehydratuje, ale ten krém ja vnímam ešte ako potrebný krok. Ale to je na preferencií každého z nás. 



Produkt obsahuje: 

  • kyselina hyalurónová – uzamyká vlhkosť vo vrchnej vrstve pleti
  • MVE Technológia – v priebehu 24 h postupne uvoľňuje hydratačné látky
  • ceramidy – pomáhajú obnoviť prirodzenú bariéru pleti
  • bez mydla a parfumácie
  • prípravok je hypoalergénny


Krém nemá žiadnu vôňu, to je pravda. Moja pleť nebola nejako zaťažená. Produkt pôsobil ľahko, nerobil biely povlak na tvári. Na obdobie zimy, jesene a možno jari super produkt. Ale na leto a koniec jari by som išla do vyšších SPF čísel. 


 


2 TIPY NA ČISTENIE PLETI OD ZNAČKY CERAVE, KTORÉ MUSÍTE VYSKÚŠAŤ A URČITE TO NEOĽUTUJETE! 



Tieto dva produkty som si zamilovala. Ja mám normálnu pleť, miestami zmiešanú - viem, zvláštna kombinácia, ale zhodli sa na tom viacerí odborníci. V podstate si dovolím tvrdiť, že mne sadne veľmi veľa produktov a takýchto "lekárskych" už úplne väčšina mi sadne. Obidva produkty môžete zohnať v rôznych veľkostiach balení. Obidva produkty sa oplachujú. 






1 TIP NA ČISTIACU EMULZIU S HYDRATAČNÝM ÚČINKOM 




Čistiacu emulziu môžete vidieť na fotke nižšie na pravej strane. Keď som prvýkrát vyskúšala tento produkt, tak som nebola nadšená. Konzistenciou je to také biele redšie mlieko a keď som si to dala na pleť, tak som mala veľmi mastný pocit na perách (keď sa mi tam produkt dostal pri čistení). V podstate tento produkt ani nejako nepení, takže to bol zvláštny pocit. Nebola som zvyknutá na takéto produkty... 



Balenie, ktoré ja mám je vo veľkosti 236 ml a stojí okolo 9 euro, niekde ho zoženiete aj za drahšie okolo 12 euro. Ja som si tento produkt časom zamilovala. Moju pleť nedráždi, nejako ju ani neirituje, nerobí mi červené škvrny na pleti. Po aplikácii je moja pleť na dotyk jemná akoby som na nej mala už krém. Pleť je vyčistená. Ja s ním odstraňujem už iba nečistoty, nepoužívam ho priamo na mejkap. v očiach nedráždi. 



Aké sú vlastnosti produktu? 

  • jemne a šetrne odličuje aj čistí pokožku tváre aj tela
  • nenarušuje ochranný film pokožky a zároveň ju hydratuje
  • prípravok možno používať aj viackrát v priebehu dňa
  • podporuje regeneráciu kožnej bariéry
  • nekomedogénne zloženie – zabraňuje upchávaniu pórov
  • vyvinuté v spolupráci s dermatológmi


Zloženie produktu:


  • kyselina hyalurónová – uzamyká vlhkosť vo vrchnej vrstve pleti
  • MVE Technológia – v priebehu 24 h postupne uvoľňuje hydratačné látky
  • esenciálne ceramidy – pomáhajú obnoviť prirodzenú bariéru pleti
  • bez mydla a parfumácie
  • prípravok je hypoalergénny



Ja oceňujem pumpičku. Priznám sa, že po tomto produkte siahnem väčšinou piatok, keď si robím taký beauty večer a chcem svojej pleti dopriať všetko dobré po celotýždňovom strese. Ale určite si to viem predstaviť používať aj častejšie. 





1 TIP NA ČISTIACI PENIVÝ GÉL PRE NORMÁLNU AŽ MASTNÚ PLEŤ! JE TAKÝ DOBRÝ? 




Schválne som si nechala tento produkt ako posledný. Môžete ho vidieť na fotke vyššie na ľavej strane.  V tomto článku vám ukazujem iba moje srdcovky, ale toto moja TOPka. Milujem produkty, ktoré penia, gély, ktoré penia. 


A poviem vám, že tento gél je super. Krásne pleť vyčistí. Nezanecháva ju mastnú ani naopak vysušenú. Krásne pení a stačí ho naozaj málo. Produkt má pumpičku. Ja mám veľkosť 236 ml a stojí okolo 12 euro. Ale záleží, kde ho kupujete. Viete ho zohnať aj v akcii, no pozor! Býva často vykúpený. 


Vlastnosti produktu: 

  • absorbuje nadbytočnú mastnotu a lesk
  • efektívne čistí pleť a odstraňuje make-up bez vysušovania pleti
  • nenarušuje prirodzenú rovnováhu pleti
  • podporuje regeneráciu bariéry pleti
  • dlhodobo pleť hydratuje
  • vyvinuté v spolupráci s dermatológmi


Ja si myslím, že tento čistiaci gél by mohol sadnúť naozaj aj mastnej pleti. Neobsahuje ani vôňu, takže naozaj si myslím, že by to bolo vhodné aj pre citlivú pleť. Ako každý zo spomínaných produktov. 




Tieto produkty sú proste produkty, ku ktorým sa vždy vrátim a nenašla som alternatívu, ktorá by nebola zas extrémne drahá. Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a do komentára mi môžete napísať či ste dané produkty skúšali ak áno, tak či vám sadli! Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

6 Comments:

  1. Vůbec jsem tuto kosmetiku neznala..:)
    https://andiechambers.blogspot.com/2022/03/giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jedná sa prevažne kozmetiku z lekárne, ale dá sa nájsť už na eshopoch, pre citlivú pleť veľmi vhodná :)

      Odstrániť
  2. Ahoj, CeraVe mám v hledáčku, akorát jsem se ještě nedostala k tomu si od nich něco koupit. Ráda bych vyzkoušela tělové mléko, krém na obličej s SPFkem a právě jeden z jejich čistících produktů. Na pumpičky u produktů mě užije a je fakt, že když jsem měla nehty, tak že mi za nima zůstával krém, peeling byl prostě věčný problém.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To áno, peeeling s nechtami je problémový, ale to mám problém so všetkými produktmi tohto typu...

      Odstrániť
  3. Produkty od CeraVe bych také ráda vyzkoušela, zatím s nimi nemám zkušenosti, ale slyšela jsem jen samé pozitivní recenze. :)

    OdpovedaťOdstrániť