F 2 + 1 TIP NA PRODUKT OD ZNAČKY CLARINS, KTORÝ MUSÍŠ VYSKÚŠAŤ AJ TY! - Aďulik Sun

2 + 1 TIP NA PRODUKT OD ZNAČKY CLARINS, KTORÝ MUSÍŠ VYSKÚŠAŤ AJ TY!

 Ahojte :) 


Tento článok mohol vyjsť trošku skôr, ale nejako nebol čas a priznám sa, že ani chuť. Váhala som či vôbec vydávať teraz články, ale ja to robím pre radosť a pre radosť vám aj posúvam moje dojmy z kozmetiky. A teda som tu a dnes vám píšem ohľadne produktov z elnino.sk. A poviem vám, že som siahla po niečom, čo som dlhšie mala v očku... A konečne si to náhodou našlo ku mne cestu. A čo to je? To sa dozviete v článku už nižšie... 




Dnes vám poviem pár slov o Darčekovej kazete od Clarins. Veľmi veľa som o tejto značke počula. Taktiež som videla veľmi veľa videí o tejto značke, o jej produktoch a podobne. Sto ľudí, sto chutí. Ale poviem vám, že vždy som tak tajne túžila aspoň niečo vyskúšať. Nebudeme si klamať... táto taštička stojí necelých 47 euro, čo je pomerne dosť. A celkovo táto značka je dosť drahá a preto si dovolím tvrdiť, že každý si premyslí, čo všetko si človek kúpi a čo vyskúša... 




KRÉM NA TVÁR PROTI STARNUTIU - MULTI ACTIV DAY 



Áno, počujete dobre. Mám 26 rokov a používam krémy proti starnutiu pleti. Ja preferujem názor, že s prevenciou treba začať skôr ako príde daný problém. A navyše, tento produkt mi vyhovoval, takže som do toho išla ešte viac s nadšením. 


Snažím sa svoju pleť chrániť pred starnutím a teda aj samotnými vráskami. Ja sa veľa smejem, takže nejaké tam sú prirodzene, ale niektorým by som chcela zabrániť. Úlohy tohto produktu sú nasledovné



  • redukovať výskyt vrások 
  • zlepšovať štruktúru pleti 
  • hydratovať 
  • chrániť pred škodlivými radikálmi 


Tento krém sa odporúča nanášať ráno - keďže je to denný krém. Ja som skúsila ráno aj večer, keďže má hustejšiu konzistenciu. A vyhovovalo mi aj na večer. Takže každému podľa preferencií. Ako som povedala, krém má hustejšiu konzistenciu. Ja tam cítim jemnú vôňu - nič silné. 



Krém je na pleti veľmi príjemný, ľahký a veľmi rýchlo sa vstrebe. Nerobí mastný finiš. Obal je sklenený, takže opatrne pri nejakom cestovaní (je aj pomerne ťažký). Obal ale inak pôsobí krásne, elegantne. Krém je vo veľkosti 50 ml. Krém neobsahuje SPF, takže treba si chrániť pleť aj nejakým ďalším krémom. 



Ja krém používam už približne 2 týždne a možno aj viac, ako som povedala vyššie, nejako nebol čas a ani chuť písať, no testovala som stále. A už mám z neho minuté naozaj dosť veľa. Moju pleť nedráždi, v očiach neštípe a na pleti je za mňa príjemný. Odporučila by som ho určite normálnej, zmiešanej pleti. Keďže je mastný, no rýchlo zaschne, pri mastnej pleti som si nie je istá. A citlivá pleť... ja tam cítim jemnú vôňu a to môže byť problém. 





NOČNÝ PLEŤOVÝ KRÉM MULTI ACTIV NIGHT 



Tento nočný krém je vhodný pre normálnu a zmiešanú pleť. Na stránke píšu, že účinky uvidíte už po prvom použití - tie som ja síce nevidela, ale neskôr som si začala všímať. 



Ja mám balenie 15 ml, ale dá sa zohnať aj väčšie balenie, ak by vám sedel. A čo vlastne tento krém robí? 



  • posilňuje nočnú obrannú schopnosť pleti 
  • neutralizuje pôsobenie voľných radikálov 
  • zabraňuje tvorbe vrások 
  • účinok sa prejaví hneď ráno po použití 
  • rysy sú uvoľnené a vyhľadené 
  • pleť je svieža, plná vitality a pomalšie starne 



Určite by som sa držala toho, že tento krém je pre normálnu a zmiešanú pleť. Krém má silnú parfumáciu, ktorú je cítiť aj dlhšie po nanesení. Taktiež je dosť mastný a zanecháva aj mastný finiš. Človek sa nikde nelepí, no pleť je klzká. 



Ja som mala problém aj s balením, ale to mohol byť iba môj kus. Čakala som 10 minút, kým mi vôbec niečo z tej tuby vypadlo. Nebolo to príjemné. Ale potom teda už čo to vypadlo, každopádne som tam mala viac vzduchu ako krému a tak som s krémom na konci. 



Ako som povedala vyššie, toto balenie je 15 ml, pričom ho stačí skutočne máličko na prekrytie celej tváre, keďže je dosť mastný. Ja som s ním bola spokojná. Výsledky som nevidela hneď na druhý deň po prebudení, ale neskôr už áno. Mne tento krém vydržal týždeň (hovorím, že som s ním mala patálie a bolo tam viac vzduchu ako krému). Vzhľadom na uvedené, nechcem nejako hovoriť o výsledkoch, to sa po týždni ani nedá. Ale všimla som si, že mám pleť viac takú jemnú na dotyk a príjemné vypnutú. 






MICELÁRNA VODA CLEANSING MICELLAR WATER 



O micelárnych vodách tu už bola reč. Táto micelárna voda obsahuje parfumáciu, takže na citlivú pleť by som neodporúčala, keďže je pomerne dosť silná. Ale poďme pekne po rade. Čo by táto micelárna voda mala robiť na vašej pleti? 



  • jemne čistiť pleť 
  • nenarušovať prirodzený ochranný film kože
  • upokojiť a zjemniť pleť
  • pripraviť na nasledujúce kroky v rutine
  • vhodná pre všetky typy pleti, vrátane citlivej. 



S tým posledným bodom nesúhlasím. Ja by som ju citlivej pleti neodporúčala, keďže má parfumáciu. To citlivú pleť môže iritovať. Každá citlivá pleť je iná, no nešla by som do toho. Tá vôňa je príjemná, no silná. Samotná micelárna voda nedráždi moju pleť, ani ma neštípe v očiach. Ale tá vôňa je dosť silná. Každý z vás pozná svoju pleť najlepšie a viete, čo zvládne. 



Micelárna voda nevysušuje a nejako nesťahuje pleť. Čo sa týka samotného odlíčenia, tak odlíči pekne pleť. Ja používam micelárnu vodu na dočistenie. Takže u mňa svoju úlohu zvládla výborne. Táto micelárna voda obshauje aj horec, šafránový kvet, morskú rasu Kelp a moringu. 



        



Ak by som mala vybrať teda jeden produkt, tak je to určite denný krém. Tam aj premýšľam, že by som v používaní pokračovala, resp. kúpila si aj ďalšie balenia. Ten ma milo prekvapil. 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a do komentára mi napíšte či ste túto značku skúšali a ak áno, tak  čo sa vám najviac páčilo? Zaujalo vás niečo zo spomínaných produktov? Teším sa na vaše komentáre... 


xoxo

Aďka 

CONVERSATION

2 Comments: