F 4 tipy na darčekové kazety a súťaž o jednu z nich! - Aďulik Sun

4 tipy na darčekové kazety a súťaž o jednu z nich!

 Ahojte :) 


Rozhodla som sa vám poďakovať za to všetko, čo pre mňa robíte. Celý roky ste tu so mnou. Keby len rok. Niektoré vás poznám už niekoľko rokov. Poznám... cez komentáre. Ale poznám vás. Ste tu so mnou už niekoľko rokov a spríjemňujete mi moje písanie článkov. A to je dôvod na vďačnosť. A na odmeny. Lebo ja si vás vážim. A teda, každý pondelok vyjde na blogu článok a na mojom instagrame @aduliksun vyjde vždy ráno fotka so súťažou. Súťaž bude trvať presne týždeň a výherca bude vyhlásený na mojom instagrame pod práve súťažnou fotkou. Súťaže budú dokopy tri! A dnes sa bude súťažiť o jednu darčekovú kazetu z eshopu elnino.sk




SÚŤAŽ NA MOJOM INSTAGRAME @ADULIKSUN PRÁVE TERAZ! 


Práve teraz sa na mojom instagrame @aduliksun nachádza súťaž o túto voňavú sadu do kúpeľa. Vo vnútri sa nachádzajú tri olejčeky do kúpeľa, ktoré vám prevoňajú váš kúpeľ! Ja nedám na tieto oleje dopustiť a preto som ich vybrala aj pre vás! 

Práve teraz na mojom instagrame súťaž o jednu túto sadu. Jeden výherca. Súťaží sa týždeň! Bežte sa zapojiť a skúsiť šťastie... 

Všetkým, ktorí sa zapojili držím palce! 

SÚŤAŽ JE UŽ UKONČENÁ, GRATULUJEM VÍŤAZOVI :) 






DARČEKOVÁ KAZETA S TROMI ČISTIACIMI EMULZIAMI PRE VÁS! 


DARČEKOVÁ KAZETA FACIAL WASH XBC bola pre mňa asi voľba číslo jedna. A to z jedného dôvodu. V minulosti som od tejto značky vyskúšala jeden produkt a ten ma skutočne prekvapil. Vtedy to bola pre mňa nová značka, neznáma značka. 


Táto značka je cenovo dostupná podľa mňa pre väčšinu obyvateľstva na Slovensku a v Čechách. Ale naozaj. Značka má lacné produkty, vždy sa to pohybuje v nízkych sumách. Napríklad toto balenie troch čistiacich emulzii stojí teraz na eshope necelé 4 eurá. 


Táto sada nie je pre každú pleť. Emulzie majú pomerne dosť silnú vôňu a to nemusí sadnúť citlivej pleti. Vôňa to je jemná, ale predsa len tam je. Priznám sa, že mne najviac sadla s Aloe Vera. 


Používa sa naozaj jednoducho. Ja si maličké množstvo produktu dám do dlaní, navlhčím produkt a na jemne mokrú pleť vmasírujem. Emulzia jemne napení, ale nie je to žiadna silná pena. Následne ju treba opláchnuť. Konzistencia je taká redšia. 


Moje pleť je potom jemná, nie je nejako vysušená, ani nejaví nejaké podráždené miesta. Pleť potom jemne vonia. Ja som s týmto produktom spokojná, ale používam to iba párkrát do týždňa - tým, že je tam spomínaná vôňa. Zatiaľ (po pár použitiach) som nezaznamenala nejaké podráždenie na pleti. Ale myslím si, že pre citlivú pleť toto nebude, aj keď cena je veľmi výhodná. Niekedy je menej viac... 


Darčeková kazeta teda obsahuje 3 emulzie na čistenie pleti. Každá jedna emulzia má 100 ml veľkosť balenia. Každá z nich má špecifickú vôňu. vône - granátové jablko, aloe vera a zelený čaj. 




DETSKÁ SADA SOLÍ DO KÚPEĽA, KTORÁ NIE JE IBA PRE DETI! 



DETSKÁ DARČEKOVÁ SADA SOLÍ DO KÚPEĽA nie je podľa mňa darček iba pre malé deti. To balenie je veľmi rozkošné a ja som žena, ktorá si na to potrpí. Ale musíte uznať samy, nevyzerá to geniálne? A úplne si to viem predstaviť ako darček pre ženy, ale aj mužov. Balenie vo vnútri sú naozaj krásne a vôbec nevadí, že je to oficiálne pre deti. Veď taká dobrá soľ do kúpeľa sa hodí každému v domácnosti. Aj mužovi, aj žene. 


Táto darčeková sada v sebe skrýva 4 menšie balenia solí do kúpeľa  a vždy je to zamerané na niečo iné a plus majú aj iný dizajn. Nájdeme tam soľ do kúpeľa: 

  • Soľ do kúpeľa Milujem ťa! 
  • Soľ do kúpeľa Veľa šťastia! 
  • Soľ do kúpeľa Všetko bude fajn! 
  • Soľ do kúpeľa Dobrú noc! 

Kneipp má celkovo super soľ do kúpeľa  a ja si vždy kupujem tie väčšie balenia - kilové a viac. Toto sú také skôr vzorky - nazveme to. Majú 60g balenie, no verte mi, že aj toto vám postačí. Môžete takto vyčariť úsmev na perách. 

Toto balenie stojí 5 euro, čo je super cena. Soľ do kúpeľa sa ľahko rozpúšťa. Záleží od množstva vody, ale mne niekedy aj jemne zafarbí vodu. A krásne vonia. Zrelaxujte verte mi. 




MANIKUROVÝ SET PRE KAŽDÚ ŽENU OD BAYLIS & HARDING 


Musíte uznať, že táto sada na nechty poteší každú ženu - aj obsahom, aj okom. Je to už naozaj premakaná kazeta, ktorá vyzerá už ako darček. Ani baliť nemusíte. Balenie obsahuje krém na ruky a nechty, pilník a soľ do vodného kúpeľa. 

Balenie pôsobí elegantne, jemne a žensky. Poteší podľa mňa každú vekovú kategóriu. Zaujalo ma ale hlavne to, že je to vhodné ja pre veganov a neobsahuje parabeny. Cena je necelých 8 euro. 

Soľ: 70g 
Krém na ruky: 50ml 
Pilník: s kvetinovými vzormi 

Na obrázku na eshope vyzerá viac ružovo. Je to skôr taká jemná lososová farba. Určite to poteší každú ženu a ja si to aj pre jednu odkladám. 





SÚŤAŽNÁ DARČEKOVÁ KAZETA KNEIPP OLEJE DO KÚPEĽA 



Táto sada stojí 5 euro. Asi ste už pochopili, že ja oleje do kúpeľa môžem a aj teda značku Kneipp. Ani neviem kedy sa to stalo, kedy sme si vybudovali taký vzťah. Ale stalo sa... 

Oleje do kúpeľa podľa mňa krásne spríjemnia každý kúpeľ, zafarbia vodu, ale spravia neskutočnú vôňu. Ja si dám týchto olejov skutočne málo. Určite mi vydržia aj na niekoľko kúpeľov. Milujem ten pocit, keď piatok večer po práci si spravím horúcu vaňu, pridám tieto olejčeky, soľ do kúpeľa a zapálim sviečky. Relax. Romantika. Pokoj. Jeden olejček má 20 ml. 

A ten pocit môžete zažiť aj vy, vďaka týmto olejčekom. Ak nechcete kupovať, aj keď cena je super, tak sa zapojte do súťaže, ktorú som spomínala hore v článku. 



Na záver by som rada poďakovala spomínanému eshopu za celoročnú spoluprácu a vlastne aj niekoľkoročnú spoluprácu. Tento eshop daroval teda jednu darčekovú kazetu od Kneipp s olejmi do kúpeľa aj pre Vás do spomínanej súťaže na instagrame. Ďakujem! 

A teda poslali mi aj darček k Vianociam, čo si tiež vážim. Skrývala sa v krásnej ružovej krabici, ďalšia modrá krabica. A teda v nej bol sprchový gél, telové mlieko a jeden parfém Davidoff Cool Water. Ak by vás to zaujímalo, tak je to super darčeková kazeta a krásne vonia. Je to skutočne výrazná vôňa. 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na vaše komentáre! Určite sa nezabudnite zapojiť do súťaže na mojom instagrame, kde ma nájdete ako @aduliksun a do komentára mi napíšte či kupujete na Vianoce darčekové kazety alebo skôr produkty oddelene? Teším sa na vás pri ďalšom článku... 


xoxo

Aďka 

CONVERSATION

2 Comments: