F 1+1 vianočný look a ZIMNÁ EDÍCIA OD ZNAČKY GABRIELLA SALVETE, plus NIEKOĽKO RôZNYCH PRODUKTOV - Aďulik Sun

1+1 vianočný look a ZIMNÁ EDÍCIA OD ZNAČKY GABRIELLA SALVETE, plus NIEKOĽKO RôZNYCH PRODUKTOV

 Ahojte :) 


Je to tu! Konečne tu máme článok v spolupráci s elnino.sk, pričom tentokrát sa spolu pozrieme na zimnú edíciu značky Gabriella Salvete a taktiež aj na ďalšie kúsky z ich rád... Poviem vám, na Vianoce pre mňa líčenie naberá úplne iné rozmery. Ja som za klasiku a teda vždy na bežné dni volím niečo jednoduché, rýchle. Avšak, cez zimu a na Vianoce nie! To si idem farby a najlepšie vždy niečo vo farbách Vianoc. Tak ja to nebudem naťahovať a poďme sa na to všetko pozrieť! 




Premýšľala som ako vám odprezentovať tieto produkty a rozhodla som sa, že vám ku každému produktu povie pár slov a budú to také menšie recenzie, pričom som vám spravila aj dvakrát líčenie, vždy s inými produktami a teda ich uvidíte aj v akcii. Tak poďme na to! 


Prvý look: 





Druhý look: 





RECENZIE PRODUKTOV ZO ZIMNEJ EDÍCIE OD ZNAČKY GABRIELLA SALVETE 





TRANSPARENTNÝ PÚDER od značky Gabriella Salvete 

Okrem toho, že určite zajme svojim obalom, ktorý je fakt vianočný, tak zaujme aj svojou jemnosťou. Tento púder je naozaj veľmi jemný, nie je silno "zapečený" a teda aj dosť práši. A to je aj hneď vec, ktorá sa mi nepáči. Púder naozaj dosť práši. Balenie je plastové. Celý produkt príjemne vonia. 

Na stránkach ho zoženiete za niečo málo cez 5 euro, čo je už celkom slušná cena a teda priznám sa, že poznám v tejto cenovej línii aj lepšie púdre, ktoré toľko neprášia. ALE! Funkčnosť produktu je naozaj dobrá. Môj mejkap udrží aj celý deň a vďaka nemu nemám rúško celé od líčenia. Funguje, ale musíte si zvyknúť na to prášenie. Ja som s ním teda spokojná čiastočne... 

Použila som ho na líčení číslo jedna. Nie je na pleti cítiť, netvorí ani nejakú bielu vrstvu, nevysušuje. Ja ho používam okrem na celú tvár. Neskúšala som s ním zapiecť mejkap v okolí očí, keďže túto techniku nevyužívam ani bežne. 






DARČEKOVÁ KAZETA ITALIAN DREAM od značky Gabriella Salvete 

Čo by to boli Vianoce bez darčekových kaziet, že? Alebo som jediná, ktorá má Vianoce spojené hneď takto s kozmetickými kazetami od rôznych značiek? Napíšte mi do komentára! 

V tejto darčekovej kazete dostanete hneď tri produkty, ktoré sú tam zabalené v takom papieri. Nájdete tam maskaru, štetec na oči a malú očnú paletku. 

Maskara má klasický aplikátor (nie taký umelý) s dlhými, aj krátkymi štetinami. Táto maskara by mala byť na objem. S mojimi riasami toho veľa nespravila. Zase aby som neklamala... nafarbila ich, jemne ich potiahla hore. Ale o objeme sa nemôžeme baviť. Upozorňujem na to, že ja mám krátke riasy, ale pomerne husté. Veľmi ma neoslovila a asi by som si ju druhýkrát nekúpila... 

Štetec na očné tiene je super. Nič z neho nevypadáva, je jemný a nepichá na pokožke. Veľmi dobre sa mi s ním pracuje. Povedala by som, že je stredne hustý a mne vyhovuje na blendenie tieňov. Na to je fakt super! A áno, je aj na to určený. A ešte k tomu aj super vyzerá... Je rose gold farby. Už som ho aj čistila a vydržal, nezmenil svoj stav. 

Paletka očných tieňov, tak k tej mám pár slov. Je v krásnom balení. Samotná paletka je v platovom obale. Pigmentovaná je podľa mňa viac než slušne. Nájdete v nej jemné hnedé odtiene, taktiež tieň pod obočie. Rovnako tam nájdete aj hravé odtiene s trblietkami, ktoré sú naozaj kvalitné a nie iba na povrchu. Je malá, takže môže s vami aj cestovať. Nepráši a s tieňmi sa dobre pracuje. Môžete s ňou vykúzliť krásne líčenia. Ja som s ňou vytvorila look číslo jedna. ALE... neviem, môže to byť aj zlým kusom. Môžete vidieť na fotke nižšie, že modrý tieň úplne rozletel. To som tam išla raz štetcom a to fakt jemne. A zrazu bol tieň všade, len nie na štetci či v paletke. Ako nie je to katastrofa, dá sa to s nim vydržať a teda funguje tieň ďalej - teda to, čo z neho zostalo. Paletka ma ale veľmi zaujala a určite ju využijem... 












Spomínaný modrý tieň v pozadí na fotke... 



PALETKA OČNÝCH TIEŇOV WINTER TIME od značky Gabriella Salvete 


Táto paletka má fakt typické vianočné, červené balenie. A teda vám poviem, že také kombo tejto paletky s maskarou, ktorú spomeniem nižšie - nevadilo by mi, keby ju dostanem ako darček na Vianoce. Vyzerá to super a ešte sú to ja kvalitné produkty. Poďme ale na to postupne. 

Ako môžete vidieť, tak pigmentácia je prijateľná a podľa mňa aj postačujúca, pokiaľ nie ste nejaký extra náročný človek. Ja som s ňou vykúzlila look číslo dva. Nič zložité, no podľa mňa celkom efektné. Túto paletku nájdete za približne 5 euro na internete, čo je super cena. Paletka obsahuje aj zrkadlo, takže na cestovanie je vhodná a tiene sú tam pre mňa super poskladané. Nájdete tam aj jemné, hnedé tiene, ktoré sa dajú vrstviť. Taktiež ale aj hravé odtiene, ktoré spravia každý look o niečo zaujímavejším... 

Mne sa naozaj páči. Navyše nepráši a to ja beriem ako veľkú výhodu. Samozrejme, pri líčení jemne niečo zo seba pustí, ale nie je to také veľké množstvo ako napríklad paletka spomínaná vyššie v článku... 






Dostávame sa k MASKARE WINTER TIME... Táto maskara sľubuje riasy ako motýlie krídla - takže husté, dlhé teda skutočne objemné. Poviem to tak, vidím tu väčší potenciál ako pri maskare vyššie. Aplikátor má krásne husté štetiny, ktoré zachytia skutočne každú riasu a dobre sa s ním aj manipuluje a to aj pri krajoch oka. Neopadáva, nežmolí sa a teda vydrží pol dňa úplne v pohode (u mňa deň v práci dá ako nič). Mám pocit, že som namaľovaná, viditeľne namaľovaná a teda aj druhí ľudia si to všimli, že mám niečo iné na očiach. Takže za mňa palce hore! 




Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a teším sa na ďalšie kozmetické novinky. Môžete to brať ako aj také malé tipy na darčeky. Do komentára mi napíšte či ste sa s týmito produktami už stretli? Ak áno, aká ja vaše skúsenosť? A ak nie, tak zaujali vás? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

4 Comments: