F CESTUJEME PO SLOVENSKU: ORAVSKÝ HÁJ Z POHĽADU JEDNODŇOVÉHO NÁVŠTEVNÍKA! - Aďulik Sun

CESTUJEME PO SLOVENSKU: ORAVSKÝ HÁJ Z POHĽADU JEDNODŇOVÉHO NÁVŠTEVNÍKA!

Ahojte :) 


Oravský háj je komplex, ktorý je skôr ubytovaných hostí. Môžete sa tam teda ubytovať, môžete tam tráviť viac dní a je to také malé Chorvátsko. Každý tam má svoju chatku, svoje súkromie. Je to teda Garden Hotel a Resort. Ak by vás zaujímali podrobnosti, pokojne kliknite SEM. Ja vám dnes poviem, čo môžete ako jednodňový návštevník zažiť. Tak poďme na to... 




Oravský háj je miesto, kde chceš skončiť, keď ťa niekto pošle do hája. Je tu krásne. Je tu krásna príroda, krásne prostredie, domáce zvieratá, kone či skvelá reštaurácia. 







Celá rodina tam má čo robiť. Sú tu zvieratká, ktoré môžete sledovať, kone, na ktorých môžete jazdiť, môžete ochutnať víno z Tokaja a v neposlednom rade môžete ochutnať chutné, slovenské jedlo v reštaurácii. 

My sme sa tu tiež zdržali. V okolí je niekoľko miest, ktoré môžete navštíviť ako výlety na pár hodín či celý deň. Je tu napríklad Rio de Klín, Oravská priehrada a podobne. Naozaj je tu čo robiť, no aj v okolí. ale späť k téme. 

Ako jednodňový hosť sa tu môžete pokojne naobedovať, sledovať zvieratá či dať si víno z Tokaja. Môžete tu v podstate všetko. Ceny tu nie sú vôbec prehnané a naozaj sa cítite veľmi príjemne. Samozrejme, ak ste tu na viac dní, máte toho oveľa viac. Ale o tom možno inokedy... 

Mne sa tu naozaj páčilo a človek sa tu nenudí. Odporúčam... aspoň sa tu zastaviť, keď už nie bývať. 








Dúfam, že sa vám dnešný tip na krátky výlet páčil. Teším sa na vaše komentáre, do ktorých mi napíšte či máte radšej jednodňové výlety alebo ste skôr na pár dní? 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

4 Comments: