F 4 NOVINKY Z RUŽOVEJ RADY OD ZNAČKY NIVEA, KTORÉ MUSÍTE SKÚSIŤ! - Aďulik Sun

4 NOVINKY Z RUŽOVEJ RADY OD ZNAČKY NIVEA, KTORÉ MUSÍTE SKÚSIŤ!

 Ahojte :) 


Nivea je pre mňa značka, ktorá predstavuje rodinu. Od ranného detstva sa s ňou stretávam. Kupovala si ju ešte moja mama, sestra a potom ja... a je jasné, že tie produkty vždy milujem, aj keď sa stáva, že nie vždy mi niečo sadne. Ale o tom viete, vždy vám to poviem. Aj teraz som rozhodla, že vám poviem o ich novinkách, ktoré mi zaslali a nenechám to iba ľuďom na mojom instagrame. Tak poďme na to... 






NOVINKY OD ZNAČKY NIVEA 


Značka Nivea si pre nás pripravila tento rok už niekoľko noviniek. A to čo sa týka starostlivosti o telo, tvár ale aj čo sa týka mejkapu. A dnes vám chcem trošku predstaviť ich novú radu, ktorá je ružová. Je to taká typická letná rada, ktorá jednoducho nemohla chýbať. 


Všetky produkty majú krásnu vôňu, jemnú, nič výrazné - okrem antiperspirantu. Ten z pochopiteľných dôvodov má silnejšiu vôňu, ale o tom si povieme nižšie v článku. Túto radu nájdete v drogériách alebo aj v klasických obchodoch. A mala by byť už v predaji. 






MICELÁRNA VODA ROSE TOUCH 


Micelárna voda obsahuje organickú ružovú vodu, pričom odstraňuje mejkap a nečistoty z pleti. Je to klasická micelárna voda, takže nanáša sa vatovým tampónom. Vôňa micelárnej vody je jemná, no je ju cítiť. Pre ľudí, ktorým vadí vôňa v produktoch, tak určite to pre nich nebude. 


Mňa nijako nedráždi, neštípe a nevysušuje. Pleť je po použití ale stiahnutá a treba jej naniesť sérum alebo krém (čo robím aj tak, ale tu si o priam pýta). Po opakovaných použitiach sa mi netvoria červené škvrny, s čím mám celkom problém. Takže palec hore. Mejkap odstráni, ale s maskarou má problém. 


Balenie je 400 ml a teda nejedná sa o dvojfázovú micelárnu vodu. Aplikácia je v pohode, nie je zložitá. Z produktu vyjde iba toľko produktu, koľko potrebujete. 



ANTIPERSPIRANT FLORAL PARADISE 


Vôňa tohto produktu je veľmi silná, čo je dobré v prípade potenia. Ja ho používam už nejaký ten týždeň a musím ho vždy iba raz znovu aplikovať počas celého dňa. Aplikácia je jednoduchá a praktická vďaka aplikátoru, ktorý sa dá zamknúť, čo sa teraz v lete extrémne hodí. Potím sa, ale nie som až tak cítiť. A to aj vďaka tomuto produktu. 



Ja v ňom cítim kvety, také tie klasické letné. Takú lúku, čo mám za domom. Mal by vydržať 48 hodín, čo nemôžem potvrdiť, ale ktorý tak dlho vydrží? Balenie je 150 ml, čo mne vydrží tak cca mesiac. Mám to vyskúšané z tých predošlých rád... 




KRÉM NA TVÁR A TELOVÉ MLIEKO ROSE TOUCH 


Mne sa na týchto krémov na tvár od značky Nivea páči to, že to už dávno nie sú také tuhé krémy ako poznajú možno naši rodičia. Tento krém na tvár má redšiu konzistenciu, je veľmi ľahký a už dokonca aj stratil tú klasickú Nivea vôňu. 


Krém má veľmi úsporné balenie, ktoré má teda veľkosť 50ml ale žiadny plast, sklo navyše, takže je úplne skladné a v pohode ho môžete mať v kabelke alebo ako ja niekedy v šuflíku v práci. Pleť je po aplikácii hydratovaná, jemná na dotyk. A produktu stačí naozaj málo... 


Telové mlieko na telo je iná báseň. Toto telové mlieko je taktiež takej strednej hustoty, vonia krásne. Ja mám v lete rada takéto redšie produkty, ktoré sú na pokožke ľahké, rýchlo sa vstrebú. A toto tento produkt spĺňa, ale po nanesení a vstrebaní necítim žiadny zázrak, nejakú zmenu. Áno, nemám pocit vysušenej pokožky, ale viac nič. Ale to je veľmi individuálne, keďže každý z nás má inú pokožku. 


Určite by som ho skúsila, keby ma lákalo. Ja ho tiež určite miniem. Mojej sestre sadlo úplne super a ona má po ňom krásnu lesklú pokožku. Takže je to asi o tom, ako veľmi potrebujete telové mlieko, ako veľmi máte suchú pokožku... A aby som nezabudla, ani u jednej nezanechalo nejaký mastný finiš. Obidva produkty dobre voňajú, jemne, no je to cítiť. Po vstrebaní už nie.  





Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a do komentára mi môžete napísať či ste o tejto rade už počuli? Zaujali vás nejaké produkty? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

2 Comments: