F 3 TIPY NA LETNÉ PRODUKTY A JEDEN BONUS - Aďulik Sun

3 TIPY NA LETNÉ PRODUKTY A JEDEN BONUS

 Ahojte :) 


Dnes mám pre vás článok s mojimi letnými pomocníkmi z eshopu elnino.sk. Ja som ten typ človeka, ktorý sa rád v lete opaľuje (pokiaľ sa fakt nepečiem) a preto si dávam pozor aj na to, čo dávam na svoju pleť a celkovo pokožku. A poviem vám, že aj na dovolenku je to u mňa must have. A teda, ktoré produkty budú moje must have toto leto? Poďme sa na to pozrieť! 





Niektoré produkty si zamiluješ na prvýkrát a niektoré ani moc nie... A ako to bolo s týmito produktami? Tak to si ideme hneď teraz povedať! Ale prezradím vám, že niečo mi aj vadilo, veď uvidíte samy... 







Leto je pre mňa obdobím, kedy nie vždy siaham po rovnakých produktoch, ako celý rok. Je to obdobie, kedy aj rada skúšam, čo sa týka mojej skin care rutiny, ale aj celkovo ďalšie produkty. A letné produkty? Tak to sú moje najobľúbenejšie. Veď aj samy vidíte, že práve v lete mám najviac recenzii na blogu. 

A tak ani tento rok nie je u mňa výnimkou. Už som pre vás vyskúšala niekoľko produktov a dnes sa pozrieme na štyri z nich. Som zvedavá, čo mi napíšete v komentároch aj vy na tieto produkty. Určite mi dajte vedieť... 





ZIAJA KRÉM NA TVÁR S SPF 50+ 


Tento krém od značky Ziaja by som radila medzi cestovné balenia, keďže balenie je veľké 50 ml a hodí sa aj do každého batohu či kabelky. Textúru má takú hustú (ako každé SPF), ale je pravda, že som videla aj hutnejšie. Z toho dôvodu by som tento krém radila medzi ľahšie SPFka

Farba krému je taká vanilková, nezľaknite sa. Má teda SPF 50+ a veľmi jemnú vôňu, no je ju cítiť aj na pleti. Na pleti je taký ľahší, nejako mi moju pleť nezaťažuje. Nerobí na pleti žiadny veľmi mastný finiš. Na dotyk je iba málinko cítiť, že ste tam niečo dávali, ale nič extra. Verím tomu, že ľuďom s mastnou pleťou by mohol robiť šarapatu. 

Krém nie je vôbec drahý, stojí pár euro. Ja ho využívam doma, resp.  v práci, keďže má praktické balenie. Krém je v tube, v mäkkej tube. A hlavne, ja so zástanca toho, že takéto krémy treba mať vždy po ruke a stále pri sebe. 

A za mňa vám ho môžem odporučiť. Je na pleti veľmi ľahký, nemám pocit, že by som na pleť dala niečo ťažké. A to je pre mňa veľmi dôležité. Pleť sa mi pod ním nepotí. 





PIZ BUIN SPREJ NA OPAĽOVANIE - OCHRANA 50+ 


Sprej na opaľovanie od značky Piz Buin je momentálne vypredaný. To asi hovorí za všetko. Keď som prvýkrát narazila na túto značku, tak som bola neistá. V tom čase som o nej vôbec nepočula a boli pre mňa tieto produkty novinka. Ale ako som ich začala každé leto používať, tak nedám na tieto produkty dopustiť. Sú to pre mňa také must haves, ktoré musím mať. Každý rok skúšam niečo iné, ale snažím sa byť aj verná stáliciam. 

Tento sprej má teda ochranu 50+. Jedná sa o sprej, takže aplikácia je veľmi jednoduchá. Sprej je trošku prudší a teda tie "striekačky" má ďaleko od seba, treba teda dávať aj pozor, kde mierite. Strieka ale teda biele také mlieko, ktoré si krásne a ľahko rozotriete. Veľmi rýchlo sa vstrebe a na pokožke dlho cítiť jeho špecifickú vôňu. 

Jedná sa o trošku drahší produkt, ale nie je to žiadna veľká pálka. Podľa mňa je super, nikdy som sa pri ňom nespálila. Takže ochrana je istá. Môžem vám ho odporučiť. 




NIVEA ČISTIACI GÉL NA TVÁR Z RADY HYDRA 


Trošku si oddýchnime od letných produktov. Mám tu pre vás aj tip na čistiaci gél na pleť. Kto ma sledujte dlhšie, vie, že ja milujem značku Nivea. Taktiež, som robila aj článok na radu Hydra Skin. A chýbal mi tam tieto čistiaci gél. A ja som naň čítala iba samé dobré veci, tak som skúsila tiež. Ako tento produkt súvisí s letom? Jednoducho. Ak používate SPF, je veľmi dôležité večer pleť odlíčiť a následne ju dočistiť. A práve na to dočistenie ja používam gély na čistenie pleti. 

Balenie je veľké 150ml pričom obsahuje pumpičku, čo je extrémne praktické. Až z 97% je balenie recyklovateľné, čo je WAU pre našu planétu. Stačí ho skutočne málo a hneď veľmi dobre pení. Moju pleť nejako nedráždi a nesťahuje ju. Vonia veľmi špecificky ako celá rada Hydra Skin. Čo sa mne veľmi páči a preferujem to, je že vlastne pumpička sa dá uzamknúť a teda v batožine vám nič nevytečie. 

Áno, odporúčam. Cena je tiež veľmi prijateľná. Nemôžem povedať, že by som videla nejaké špeciálne efekty na pleti, ale na to si musím počkať. Aj keď, ja túto radu skúšam už viac ako 2 mesiace. 




MALIBU SPREJ PO OPAĽOVANÍ 


No a to najhoršie na koniec. Ale nie je to až také zlé, aké sa zdá. Produkt, ktorý mi nesadol, som si nechala nakoniec. Možno to je čisto o preferencii, ale aj tak vám to spomeniem... Momentálne produkt nie je k dispozícii, tak vám tu nedám ani link na tento produkt, keď tak si ho vyhľadajte. Ale... poďme pekne po rade. 

Sprej má veľkosť 200 ml. Jedná sa o sprej, takže aplikácia by mala byť jednoduchá. Avšak, k tomu si povieme za chvíľu. Produkt je s obsahom vitamínov. Je to produkt po opaľovaní, mal by byť teda k pokožke jemný. 

Tak poďme na to... aplikácia je pre mňa náročná. Teda. Vysvetlím. Sprej mi začne aplikovať produkt až po jeho úplnom stlačení, takže naraz vystrekne veľké množstvo produktu. Čo by nebol problém, keďže ja väčšinou tieto produkty dávam na celé telo. ALE! Ten sprej strieka iba tenký prúd. Silný prúd. Jednak, bolí to, keď som blízko tela a musím to striekať aspoň z metra, aby to tak nebolelo. A za druhé, strašne to lepí. ale skôr mi vadí to, že to bolí pri striekaní. Alebo robím niečo zle, ale neviem čo. Alebo mám vadný kus, ale dávajte si na to pozor. Zistím čo je vo veci a dám vám vedieť, kde bol problém... 




Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a do komentára mi môžete napísať či ste sa s danými produktami stretli? Ak nie, aké produkty sú vaše obľúbené? Dajte tipy! Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

4 Comments:

  1. Piz Buin je super, jen je škoda, že je dražší. Já osobně na sluneční alergie občas trpím, ale díky bohu s tím počítají i další značky. Ale Piz Buin bych si chtěla koupit, podle mě je to fakt dobrá kvalita. Ale zase 200 Kč? To není tak hrozný. Jestli někdy pojedu ještě k moři, tak si ho tam pořídím.

    FITNESS OBLEČENÍ, KTERÝ MILUJU | Verča ze Ztracena v Praze

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tá cena sa zdá vyššia, ale skutočne za to stojí :)

      Odstrániť
  2. Skvělé tipy na produkty, moc ráda je vyzkouším. V létě obecně testuji nejraději. :)

    OdpovedaťOdstrániť