F SLOVENSKÉ DOMÁCE VINÁRSTVO BERTA - Aďulik Sun

SLOVENSKÉ DOMÁCE VINÁRSTVO BERTA

 Ahojte :) 


Kto ma sleduje dlhšie, tak si určite všimol, že víno je moja vášeň a nedám naň dopustiť. Nepijem ho veľmi často, no vždy po ňom siahnem, keď mám chuť alebo je situácia, že som niekde vonku s priateľmi a ideme si niečo dať. Vždy si dám víno... pohár vína nikdy nikomu neuškodil. A teda ja sa tým riadim. Ale víno je veľmi prospešné aj pre naše telo a celkovo osobu. A čo si budeme hovoriť, vznikajú aj veľmi pekné spomienky, keď tam je kvapka vína. Ja som sa rozhodla podporiť na Vianoce jedno vinárstvo, ktoré je rodinné a teda mi to prišlo veľmi pekné. Navyše, v týchto časoch treba podporiť každého podnikateľa, keď sa nám dá. Ja som si vybrala vinárstvo Berta. Tak sa poďme pozrieť, čo mi od nich prišlo... 




Vinárstvo Berta je rodinné vinárstvo, ktoré som sa rozhodla podporiť. 

Prečo práve toto vinárstvo? Lebo mi prišlo veľmi sympatické, že už 4 generácie pokračujú v tejto rodinnej firme. Rovnako tak ma zaujalo ich balenie, kde na každej fľaši je odtlačok prsta a celkovo tie fľaše sú veľmi jemné, čisté, elegantné. 



Ja som si teda objednala balíček, ktorý bol na Vianoce, takže som dostala domov v podstate ich ponuku. Stál vtedy okolo 55 euro. Bolo ale veľmi dobre zabalené, nič neprišlo poškodené. My sme stihli ochutnať niekoľko z nich a zatiaľ nám všetky chutili. Sú veľmi jemné, ani necítite, že pijete. 





Inak zabudla som povedať, že toto nie je žiadna spolupráca, no chcem vám dať aspoň tip na dobré víno, keďže toto mi veľmi chutilo a teda aj to vyzerá dobre na stole. 

Víno je pre mňa nápoj, ktorý je priam pre každého a pokiaľ môžeme vďaka nemu podporiť aj nejakú domácu firmu, tak prečo nie? V čase pandémie je to teraz veľmi dôležité, aby nemuseli zatvárať kvalitné firmy a vydržali túto dobu. Potrebujú nás viac ako kedykoľvek pred tým - nás zákazníkov. A možno aj darčeky na narodeniny a podobne, možno by bolo fajn kupovať doma. Nech to všetci zvládneme... 

Inka na koniec vám poviem jeden tip - za mňa vyhráva Pálava. Tá je najlepšia! 



Dúfam, že sa vám dnešný naozaj krátky článok s tipom na dobré víno páčil a teším sa na vaše komentáre, kde mi napíšte či víno pijete alebo nie? 


xoxo

Aďka 

CONVERSATION

4 Comments:

  1. Víno si ráda jednou za čas dám a tyhle vypadají skvěle! Super tip. :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vinarstvo poznam. Par mesiacov dozadu sa nam zobrazila reklama na fb, tak sme vyskusali. Vyber vin veru musim pochvalit a aj nam najviac chutila Palava. Urcite este v buducnosti nieco objedname.
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť