F MOJE VIANOČNÉ LÍČENIE 2020 - Aďulik Sun

MOJE VIANOČNÉ LÍČENIE 2020

 Ahojte :)


Tak toto sú už dlho nebolo na mojom blogu. Rozhodla som sa spraviť líčenie na Vianoce. Kto ma sleduje dlhšie, tak si určite všimol, že ja sa moc už nelíčim a keď áno, tak iba na špeciálne dni. Ale Vianoce sú vlastne takým špeciálnym dňom pre mňa a keďže tento blog je taký môj life a lifestyle celkovo, tak som sa rozhodla to zakomponovať. Produkty mi do tohto článku poslali z eshopu elnino.sk. Ďakujem. Tak poďme na to! 



Nie som vôbec na nejaké popisovania postupov a hlavne nie som ani žiadny odborník, to môžete vidieť samy. Ale aspoň vám tu vypíšem produkty a teda si povieme aj niečo o niektorých použitých produktoch. 




Produkty, ktoré som použila: 

  • Oči: 
Očné tiene - Paletka Make up revolution Creation 
Linky - Linky vo fixe Avon 
Maskara Revolution 
  • Pleť: 
Púder Rimmel Stay matte 001 
Make up Catrice 
Korektor Catrice 
Konturovanie - konturovacia paletka xoxo Make up revolution 
  • Obočie: 
Ceruzka na obočie Catrice najsvetlejší odtieň 
  • Tvár: 
Fixačný sprej Revolution 




Na prvý pohľad to asi nie je klasické Vianočné líčenie, ale ja nie som človek, ktorý by sa výrazne líčil, takže som to nechala v takom mojom štýle - ako by som to robila ja a ako to s najväčšou pravdepodobnosťou aj robiť budem. Použila som iba tiene zo spomínanej paletky, kde som hlavne využila striebornú, žltú a červenú farbu, keďže to sú pre Vianoce. 




RECENZIA NA SPOMÍNANÉ PRODUKTY 


Paletka očných tieňoch Make up revolution  v odtieni Creation je podľa mňa super hlavne pre začiatočníkov, alebo pre ľudí, ktorí veľa nečakajú a nečakajú perfektnú kvalitu. Ako vidíte, dá sa s ňou nalíčiť (skutočne som nepoužila iné tiene). Je to taká fakt trblietavá paletka na oči, ktorá zaujme snáď každého. Pigmentácia je dobrá, no na oku sa stráca. Treba s ňou pomaly pracovať, čo môže niekomu vadiť. 

Práši trošku, no to sa dalo čakať pri takýchto tieňoch. Sú tam ale naozaj krásne farby a dá sa s ňou vykúzliť naozaj niekoľko super lookov. Ja by som povedala, že je to taká party paletka. Konzistencia je skôr jemná, maslová. Nie sú to určite suché tiene. Mne takáto paletka v zbierke chýbala. A pre začiatočníkov je geniálna, lebo tým, že treba s ňou pracovať pomaly, treba tiene vrstviť - nemôže sa stať, že by ste to niekde prehnali. Na eshope ju nájdete za 7 euro. Za mňa áno, no skôr asi pre mladšie ročníky.... 


Rúže Revolution na pery ja som si vybrala dva odtiene týchto rúžov. Jeden rúž stojí okolo 4 euro. Na fotke ich nemám, keďže fotka s nimi sa mi záhadne stratila, ale na mojom instagrame (@aduliksun) ich môžete vidieť za poslednú dobu takmer na každej fotke. Veľmi som si ich obľúbila. 

Tieto rúže sú teda tekuté rúže. Voňajú ako žuvačky, alebo niečo podobné - voňajú veľmi sladko. Treba aby trošku zaschli, no potom držia pekne, strácajú sa po pár hodinách, treba opraviť. Pri oprave sa nedrolia a teda sa opravujú veľmi dobre. Strácajú sa relatívne postupne, takže to nie je tak, že zrazu vám chýba polovica pier. Mne osobne nedávajú mastné jedlo (teraz cez Vianoce napríklad lokšu) alebo veľa vody. Začínajú sa mi strácať po približne 2 hodinách, no záleží či rozorávam, či pijem a podobne. 

Za mňa vám ich ale môžem odporučiť. Ja som s nimi spokojná a navyše aj teda dobre chutia - čo je také vedľajšie, no nedalo mi to nespomenúť. 


Fixačný sprej Revolution je produkt, ktorý ja nepoužívam denne, no keď už si ho chcem dať, tak siahnem vždy po tomto (fotky produktov sú nižšie v článku). Mne veľmi vyhovuje tento sprej, keďže robí jemnú hmlu a pokiaľ si ho nedáte veľa, tak nerobí ani mokré škvrny na pleti. Navyše, príjemne vonia, takže o dôvod viac používať a mám naozaj pri ňom pocit, že mi funguje a predlžuje tú výdrž produktov. Stojí síce 8 euro, no podľa mňa za to stojí a mne vydrží naozaj dosť dlho. 

Maskara na mihalnice je produkt, na ktorý nedám dopustiť a snažím sa ho používať pravidelne. Je pravda, že za poslednú dobu som ju nepoužívala toľko, keďže v mojej práci je skutočne jedno ako vyzeráte a teda nemala som nejakú potrebu. Ale som žena a teda mám dni, kedy sa chcem páčiť - sebe, no aj iným. Nevedela som ale nájsť tú správnu, keďže moju obľúbenú od Rimmel prestali asi vyrábať, lebo jedného dňa nebola v stojanoch. Reálne, mám doma asi 6 maskár, ktoré mi nevyhovujú. Nechápem, nikdy som nemala taký problém. 

Táto maskara má aplikátor priam do písmena U. Manipulácia s ňou je trošku ťažšia v krajoch mihalníc, ale dá sa to s ňou zvládnuť. Nezlepuje mi mihalnice, zaschne a neodtláča sa. Je extra čierna, stojí 5 euro, ale spraví peknú službu. Mne osobne zvýrazní mihalnice a tiež im spraví objem, čo mne bohato stačí, keďže ja mám veľmi krátke mihalnice. 





Fotky produktov, ktoré som spomínala vyššie v článku.... 






Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a do komentára mi môžete napísať ako sa líčite na Vianoce vy? Líčite sa vôbec? Alebo nie? Ja sa teda líčim, cítim sa tak lepšie. Teším sa na vaše komentáre... 


xoxo

Aďka 

CONVERSATION

4 Comments: