F MOTIVAČNÝ diár na rok 2021 - Aďulik Sun

MOTIVAČNÝ diár na rok 2021

 Ahojte :) 


Pred pár dňami som vám písala o motivačnom diári pre ženy. Dnes tu máme jeden, ktorý je viac neutrálny a to teda nie iba farbou, ale aj vnútrom. Aj tento je od I can academy. Je to čisto motivačný diár, takže nájdete v ňom kopu motivačných citátov, článkov. Tak sa poďme na to pozrieť, trošku viac z blízka! 




ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE O DIÁRI 


Diár stojí necelých 14 euro. Veľkosť diára je väčší slovník, no je dosť hrubý.  V pohode ho hodíte do kabelky. Má gumičku, takže nič z neho nevypadne. Rovnako tak má šnúrky na založenie. Má neutrálne farby a je teda vhodný aj pre chalanov, no aj pre ženy. Môžete si vytvoriť aj výhodné balíky na stránke, aby sa vám to viac oplatilo. 










AKÝ JE DIÁR VO VNÚTRI? 


V diári nájdete okrem takých tých úvodných strán, ktoré sú v každom diári, aj množstvo úvodných motivačných slov. Tento diár je stavaný fakt s tými motivačnými textami, ktoré by vás mali denne nakopnúť. Je tam plno citátov. Celý diár je v neutrálnych farbách aj vo vnútri. 

Rovnako tam je priestor aj na vaše ciele, rôzne vyplnenie. Každý mesiac začína tiež úlohou. A podľa mňa novinkou je aj to, že na začiatku týždňa si máte napísať svoje ciele v rôznych oblastiach na daný týždeň. Pred začiatkom každého mesiaca máte na dvojstrane plán celého mesiaca. Potom máte aj úlohu, text na daný týždeň. Tiež tam máte citáty. Ku každému dňu nechýbajú klasické body, ktoré sú tam vždy v týchto diároch od I can academy. Myslím si, že je tam aj dosť miesta na písanie a bude to stačiť každému. 
























Za mňa vyhráva hlavne v to, že je viac interaktívny a viac a viac tak pre ľudí. Ja som milovník písania, zaznačovania a celkovo, keď má diár zaujme aj úlohami. Tu sú tie úlohy skutočne pre každého. A navyše, nikto vás tie úlohy nenúti robiť. Ak sa vám nejaká nepozdáva, tak ju môžete vynechať, úlohy nenadväzujú na seba.... 

Nechcem vám viac prezrádzať, aby ste mali aj prekvapenie, no určite si pozrite aj web, tam ho majú krásne tiež popísaný. 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a do komentára mi napíšte či máte radšej takéto motivačné diáre alebo ste za tie klasické diáre? Teším sa na vaše komentáre. Za mňa asi vyhráva nejaký motivačný diár, ktorý má pridanú hodnotu a nie je to iba o zaznačovaní. 


xoxo

Aďka 

CONVERSATION

6 Comments:

  1. Vypadá moc krásně, ať ti slouží a dělá radost! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vypadá moc pěkně! :) Já se nějak s diáři ne a ne naučit, vždycky mi to vydrží tak maximálně 14 dní :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som taká bývala, ale neskôr prišiel ten čas, tak možno Časom aj u teba :)

      Odstrániť
  3. No ja by som asi bola demotivovana uz len z toho, ze to mam vsetko vypisat :-). Nie som veru cielova kategoria.
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak pre každého je niečo iné a netreba všetko vypĺňať, ulohy na seba nenadväzujú :)

      Odstrániť