F Je tak dobrá konturovacia paletka by Petra XOXO ako sa o nej hovorí? - Aďulik Sun

Je tak dobrá konturovacia paletka by Petra XOXO ako sa o nej hovorí?

Ahojte :)

V tomto článku by som vám rada ukázala produkt, ktorý som si objednala z notino. Jedná sa o novinky od PetrylovelyHair z jej novej kolekcie xoxo. Ja som si teda vybrala konturovaciu paletku, keďže som jednak potrebovala nejakú novú a tiež druhý fakt, ktorý ma presvedčil bol ten, že naozaj sa mi páčila táto paleta, keď ju Petra predstavovala vo videu. Tak sa poďme na ňu pozrieť... 



Ja som si pre vás pripravila aj jemné líčenie na každý deň. Toto líčenie nie je vôbec nejaké komplikované a ani to nebolo jeho cieľom. Je to skutočne niečo jednoduché, čo ja osobne zvládnem spraviť do 10 minút. Takže skutočne na rána, keď sa ráno ponáhľate, no chcete sa namaľovať... 


Konturovala som sa s tou novou paletkou od Petry XOXO. Na očiach máte tiež paletku od Make up revolution - čokoládová edícia. Veľmi pekne sa s týmito paletkami pracovalo. A podľa mňa to vyzerá aj dobre... nie je to ani prehnané, no ani niečo fakt minimalistické. 

Oči - 

Maskara - Catrice objemová čierna maskara - Lashes to kill maskara 
Linky - Avon Super Definicion
Viečka - make up revolution paletka čokoládová edícia 

Obočie - 

ceruzka na obočie od Catrice 

Tvár - 

púder Rimmel Stay matte 
Make up - Rimmel Lasting finish 
Koturovanie - XOXO paletka 

Pery - 

Balzam labello 


Paletka je vo veľmi dobrom a peknom balení. Všetko sa trblieta. Táto paletka stojí 12 euro. Potom majú aj paletku očných tieňov, no tá ma tentokrát nezaujala. Neboli tam farby pre mňa, takže by som zbytočne vyhodila peniaze. No vyzerala zaujímavo. Čo sa týka rúžov v kolekcii, tak tá kolekcia stojí 14 euro, čo je pomerne dosť za dva matné rúže a jeden lesk. Nemyslím si, že zrovna balenie rúžov je dobrá stratégia. Ale ja im nerobím marketing. Mne osobne sa páčil iba jeden odtieň a nedám 14 euro za jeden rúž a ostatné by som darovala. Chápete podľa mňa, čo som chcela tým povedať... 



Paletka teda obsahuje 8 "odtieňov". Máte tam aj konturovacie púdre, aj trblietavé (rozjasňovače).  Na fotke nižšie môžete vidieť, že je fakt pigmentovaná. A to je iba raz nanesené. Tie rozjašňovače neviem ako budú na tom po dlhšom používaní, lebo aj na fotke nižšie môžete vidieť, že nápis xoxo už zmizol (po prvom použití) a bojím sa, že aj tie trblietky. 

Balenie teda obsahuje: 


  • 4 odtiene na kontúrovanie a bronzovanie tváre
  • 4 odtiene rozjasňovačov pre dokonalý jas
  • kombinácia teplých a studených odtieňov
  • mix matných a trblietavých odtieňov
  • paletku možno využiť aj na líčenie očí


Veľkým plusom je práve to, že paletka obsahuje teplé aj studené tóny, takže je vhodná pre všetky ženy (či mužov). Dá sa využiť na konturovanie aj bronzovanie. A je praktická aj čo sa týka cestovania. Ja som od značky Make up revolution mala jednu podobnú a ta vydržala takmer všetko. Som zvedavá či aj táto taká bude a bude tu so mnou niekoľko rokov. 

Pracuje sa s ňou inak veľmi dobre a jednoducho. Stačí raz ťuknúť do nej so štetcom. Ja používam s umelými štetinami a pohode sa s tým manipuluje. Trošku viac práši, hlavne hnedé odtiene. Pigmentácia je inak výborná a výsledný efekt môžete vidieť aj na fotkách vyššie, kde som ju použila. 

Balenie je teda plastové, takže sa modlím, aby mi nepadla. Celkom mínus je to, že tam nemáte zrkadlo. To veľa ľudí preferuje a ja osobne tiež. Ono pri konturovaní mám rada, keď sa môžem pozerať na seba zblízka a preto mám rada zrkadlo v paletke. Niektoré konturovacie paletky ho majú od tejto značky, takže ma mrzí, že tu chýba. Ale nie je to prevratný problém. 

Ja som s ňou inak veľmi spokojná. Pracuje sa s ňou veľmi dobre a jednoducho, netreba do nej siahať často a netreba teda ani veľa produktu. Trošku práši. Odtiene ale vyzerajú dobre a hlavný plus je ten, že si v nej skutočne každý nájdete to svoje orechové a je za dobrú cenu. Nemám čo viac vytknúť. Určite ju budem používať aj naďalej... neviem ako vy, ale ja tieto konturovacie paletky nemením často a používam ich dlho, keď mi sadnú.Takže za mňa veľké ÁNO! 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a do komentára mi môžete napísať či ste si niečo z tejto novej kolekcie objednali a ak áno, tak čo a či ste spokojné? Teším sa na vaše komentáre.. 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

8 Comments:

  1. Konturovacia paletka aj mňa zaujala a chcem si ju tiež kúiť

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Už jsem po ní v drogerce koukala, vypadá krásně! A získala od tebe skvělou recenzi, budu o ní uvažovat. :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja mám doma tu paletku očných tieňov, ale po pravde ešte som ju neskúšala.
    Budem rada ak sa zastavíš aj u mňa na blogu.
    Môj blog: http://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite idem pozrieť blog :) a prečo si neskúšala? Neláka ťa?

      Odstrániť
  4. Paletka vypadá moc krásně a tobě to líčení velmi sluší. Já bych ji asi nevyužila, moc mě konturování nebaví a přijde mi, že to ani nejde :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som mala dlho podobné zmýšľanie, ale potom som si to obľúbila, tak možno neskôr po nej aj ty siahneš. :) A ďakujem krásne :)

      Odstrániť