F 2 Očné krémy, ktoré ma skutočne zaujali - Aďulik Sun

2 Očné krémy, ktoré ma skutočne zaujali

Ahojte :)

To, že ma kruhy pod očami trápia nejakú dobu, to je fakt. Určite ste si to všimli. Tak isto určite viete o mojich pokusoch a skúsenostiach sa ich zbaviť. Dlho hľadám nejaké dobré očné krémy, ktoré by stáli za to. Prednedávnom som vám ukazovala jeden, ktorý ma vôbec nezaujal a bol celkovo zlý. Takže ísť do nejakého očného krému znovu, to chcelo odvahu alebo dobre odporúčanie. Ja nie som v poslednej dobe nejako odvážny človek, takže som dostala veľmi dobré odporúčanie. A tak som si objednala zo stránky elnino.sk dva očné krémy. A teraz sa ideme pozrieť práve na tieto produkty. 





KRÉM POD OČI A NA OČNÉ OKOLIE OD ZNAČKY ZIAJA 


KRÉM NA OČI OD ZNAČKY ZIAJA  - tento očný krém patrí k tým lacnejším očným krémom a pritom so svojou kvalitou schová nejedného drahšieho adepta. Doslova. Má 15 ml, čo je klasika pre očné krémy. Stojí okolo 2 euro. Takže skutočne cenovo dostupné pre každú ženu, no aj chlapa. Je určený pre ženy s vráskami, kruhmi pod očami. A práve tá druhá skupina som ja. Kruhy pod očami. Neobsahuje SPF. A je vhodný pre všetky typy pleti. 


Ako môžete vidieť aj na fotke nižšie, tak aplikátor je úplne klasický ako pri väčšine očných krémov. Krém má bielu farbu. Je veľmi ľahký, tenký, mastný a stačí ho máličko na pokrytie očných kruhov, no aj na viečko (tam si ho dávam tiež). Veľmi rýchlo sa vstrebe a nenecháva pleť nejakú mastnú. Očné okolie je príjemné na dotyk. Nijako tento očný krém nedráždi, neštípe a nevysušuje (áno, aj to som zažila, aby krém vysušoval). 

Nemôžem povedať, že by som videla výsledky po prvých použitiach. Ja som teraz momentálne za polovicou. Pri prvých použitiach som si vravela, že toto asi nič nezmení a strácala som nádej. Ale potom po nejakom 5-6.stom použití som mala pocit, že moje očné kruhy sú na tom lepšie. Nezmizli. To asi ani nejde, ale boli potlačené. Boli jemnejšie a neboli teda tak viditeľné. Všimla som si to vtedy, keď som sa začala maľovať a nepotrebovala som silný korektor (mejkap mi stačil, čo som dávala na celú pleť). Takže áno, niečo spravil. Potlačil ich a ja ho budem používať asi na pravidelnejšej úrovni. Nech mi tento efekt vydrží, čo najdlhšie a vám ho môžem odporučiť. 



COLLISTAR OČNÝ KRÉM PROTI TMAVÝM KRUHOM POD OČAMI 


COLLISTAR OČNÝ KRÉM - toto je taký protiklad k očnému krému vyššie od Ziaji. Teda v cene. Tento stojí okolo 8 euro, čo je trošku viac a jedná sa teda o drahšiu značku. Musím sa priznať, že toto je môj prvý produkt od tejto značky, hoci som na ňu videla veľmi dobré ohlasy. Ani neviem prečo. Ale späť ku krému. Ja som tento očný krém začala používať ako prvý z tejto dvojice. Dostala som sa za viac ako polovicu. A išla som testovať ďalší očný krém. Ale určite ho použijem teraz a miniem ho. Bol výborný. 

Bol veľmi podobný ako ten od značky Ziaja. Práve preto si hovorím, že toto je práve variant pre ľudí, ktorí sú ochotní si trošku priplatiť. Mne osobne vyhovovalo aj viac balenie, kde som videla dnu, koľko produktu tam ešte mám. 


Veľkosť balenia je klasika. Cena je trošku vyššia. Aplikátor je klasický. Krému stačí skutočné málo - doslova bodka. Je veľmi ľahký, mastný. Očné okolie je po použití dosť mastné, lesklé. Vstrebáva sa pomalšie ako ten od značky Ziaja. Jedná sa konzistentne o skôr jemný gél

Tu som videla výsledky skôr ako pri očnom krémy od značky Ziaja. Tu stačilo pár použití, pričom som ho používala ráno aj večer. Opäť. Kruhy pod očami mi nezmizli, no boli potlačené, akoby jemnejšie. Nepresvítali toľko cez pokožku. Neviem či sa dá čakať od krému, že by vás zbavil kruhov pod očami - ak taký krém poznáte, pokojne mi napíšte, budem rada. Ale ja som našla asi moje dva obľúbené očné krémy. Aj tento očný krém vám môžem odporučiť. Hoci je trošku drahší, no stojí za to. Minimálne za to vyskúšanie... 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a do komentára mi môžete napísať aký je váš obľúbený očný krém a či vôbec očný krém používate? Teším sa na vaše tipy a komentáre... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

4 Comments:

  1. Musím vyskúšať niečo od ziaji čo sa týka pleťovej kozmetiky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite skús sérum kozie mlieko, to je fakt výborné či ich krémy :)

      Odstrániť
  2. Já od Ziaja sem tam používám olivový kréme na obličej. :) Jinak oční mám teď od Nivea, ale hledám něco nového, tak možná na tenhle mrknu.

    OdpovedaťOdstrániť