F Slovenský produkt na zuby, ktorý za to stojí? - Aďulik Sun

Slovenský produkt na zuby, ktorý za to stojí?

Ahojte :)

Tento článok som plánovala už dlhšie. V momente, kedy som si kúpila svoju prvú zubnú pastu od tejto značky. Neverila som všetkým tým slovám, že je taká výborná. A predsa bola. Nie je toto vôbec spolupráca, aj keď by som sa nenahnevala. Zubné pasty od tejto značky nájdete v DM drogérii alebo online na webe - Biela perla shop. Mňa si získala na prvé použitie a nebola som sama. Potvrdili mi to aj moji spolužiaci alebo kamaráti... Tak sa na tie produkty poďme pozrieť bližšie. 



Pre tentokrát som si objednala dve zubné pasty. Chystám pre vás článok aj pred a po, čo teraz nemôžem ešte nejako usúdiť, keďže v tomto článku sa bude jednať iba o prvé dojmy z celej zubnej pasty. Ale ako hovorím, výsledky boli vidieť veľmi skoro. Toto je moje niekoľké balenie. Pred tým som si objednávala tú ich klasickú, takú zelenú verziu. A bola výborná. 


Bieliaca zubná pasta kokos 


Bieliaca zubná pasta kokos - tak na túto som zvedavá. Keď som si k nej prvýkrát pričuchla, tak som kokos vôbec necítila. Priznám sa, že som bola celkom sklamaná, lebo som čakala takú tú jasnú, kokosovú vôňu, ktorá je vždy prítomná pri takýchto produktoch s obsahom kokosu. Namiesto toho som cítila dosť výrazný mentol. Takže som sa bála, že jednoducho to bude štípať. A ja moc nemusím štipľavé zubné pasty, konkrétne moje ďasná takéto zubné pasty nemusia. Hovorila som si, dám tomu šancu. Nestála málo, takže vyskúšam a uvidím. A dobre som spravila, že som nedala na prvý dojem. 

  • Zubná pasta stoji 8 euro 
  • Je určená na každodenné použitie 
  • Obsahuje kokosový olej 
  • Udržuje prirodzené pH v ústach 

  • vonia prirodzene, mentolovo, kokos je v úzadí 
  • keď ju použijete, tak kokos je jemne cítiť, ale nie je to žiadna silná chuť 
  • zuby krásne vyčistí 
  • efekt bielosti je vidieť po prvom použití - DOSLOVA! 
  • balenie je minimalistické, jednoduché 
  • balenie je z mäkkého plastu, dobre sa s ňou manipuluje 
  • vhodná aj na cestovanie 
  • nie je vhodná na elektronické zubné kefky


Ja som si ju obľúbila celkom rýchlo. Možno zosadí z trónu tu ich klasickú zubnú pastu. Chuťovo je dobrá, taká mentolka jemná. Trošku je drahšia, no vydrží dlho. Stačí jej skutočne máličko a uprace vám v ústach riadne. Ja som veľmi spokojná - biely efekt sa dostavil. Uvidíme či vydrží a to vám poviem neskôr. 



Čierna bieliaca zubná pasta bamboo carbon & aloe 



Zubná pasta s bambuckým uhlím a aloe - obsahuje bambusové uhlie a aloe ako je možné vyčítať z názvu. Tu som veľmi zvedavá na to aká táto zubná pasta bude. Priznám sa, že som ju ešte neskúšala, keďže som nechcela mať otvorené dve zubné pasty naraz. Ale dám vám určite vedieť. Stojí tiež 8 euro a mala by tiež mať bieliaci efekt. Určite ho bude mať ako každý produkt od tejto značky. Otázne je to či vydrží tento efekt. Táto je určená pre ľudí, ktorí majú problém s kávou, cigaretami a podobne. Tie zuby predsa len viac namáhajú. A tak určite treba silnejší zázrak. teda aspoň podľa toho čo nám vraveli o tomto produkte. Som skutočne zvedavá - ľudia na internete si to chvália. 


Veľmi sa mi páči, že na internete si môžete kúpiť produkt aj bez krabičky, ak chcete byť viac eco. A čo sa týka poštovného, tak my sme mali zadarmo, lebo sme využili akciu k MDŽ. Takéto akcie tam sú pomerne často, tak treba sledovať. Dodanie tiež netrvali dlho a do troch dní boli produkty u nás doma. Ja som navyše človek, ktorý používa iba Lacalut zubnú pastu, keďže moje ďasná sú veľmi citlivé a tento produkt mi to nijako nezhoršuje. 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Do komentára mi môžete napísať aké máte skúsenosti s touto značkou a či produkty poznáte? Teším sa na vaše komentáre.. 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

4 Comments:

  1. Milujem skúšať stále nové pasty a vďaka za tip na tieto, rada ich vyskúšam.
    Pekný deň,
    A.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vypadají skvěle, hlavně ta s kokosovým olejem! :))

    OdpovedaťOdstrániť