F BIODERMA produkty sú iba pre bohatých? - Aďulik Sun

BIODERMA produkty sú iba pre bohatých?


Ahojte :) 

Dnes by som vám rada povedala pár slov k týmto produktom. Mala som ich doma už nejaký ten piatok, takže som vo väčšine za polovicou v danom produkte. Je to všetko teda značka BIODERMATak poďme na to...



Ja som dlho k tejto značke bola veľmi odmeraná. Nejako som v tom nevidela zmysel. Moja pleť nikdy vďakabohu, nebola nejako problematická, takže nepotrebovala špeciálnu starostlivosť. A pocit, že mám dať za jednu micelárnu vodu 20 euro pomaly... no nepáčilo sa mi to. Hlavne, keď mi sedeli aj lacnejšie produkty. Ale chápala som, že nie každý má to šťastie a jednoducho musí mať tú drahšiu kozmetiku...

Ale tak postupne si ku mne našli cestu niektoré produkty. Čisto náhodou z rôznych spoluprác. A ja som dala tomu šancu, veď som to mala ako možnosť, tak som to vyskúšala. A niektoré produkty si našli aj cestu k môjmu srdcu. Hoci som si bola vedomá, že nie je to lacná záležitosť.

A som teda tu, keď som si z BENU lekárne objednala produkty od tejto značky. Najskôr som dosť váhala, lebo predsalen je to drahšia kozmetika a že či by ste vôbec o to stáli. Ale povedala som si, že to skúsim a dám vám vedieť moju skúsenosť a čo si z toho zoberiete aj vy, je iba na vás... Tak poďme priamo na recenzie produktov!


BIODERMA SENSIBIO čistiaci a odličovací gél


Priznám sa, že tento čistiaci gél používam skutočne iba na čistenie pleti. Ráno, aj večer. Čisto iba na to. Neodličujem s ním, ani mi to nejako nejde spolu. Ja sa odlíčim micelárnou vodou a dočisťujem s týmto gélom. Tento gél stojí okolo 12 euro.


Tento gél:
  • Odličuje pleť
  • Čistí pleť
  • Hydratuje pleť
  • Upokojuje podráždenie
  • Nevysušuje pleť 


Z tohto všetkého môžem skutočne povedať, že nevysušuje a nijako nedráždi pleť. Pleť je skutočne čistá. Či hydrauje neviem, lebo ja potrebujem po použití použiť krém alebo sérum. Pena je veľmi jemná, krásne vonia. Ja som s ním veľmi spokojná a môžem vám ho odporučiť.

Mne sa ňom páči, že:
  • Krásne vonia
  • Je na pleti prijemný a nedráždi
  • Nevysušuje
  • Jeho konzistencia je skôr redšia
  • Má pumpičku, čo je extrémne praktické
  • Balenie je veľké 200 ml
  • Očná znášanlivosť
  • Jemná pena, nie je nejako hustá 


MICELÁRNA VODA SENSIBIO H2O




Táto micelárna voda je už trošku drahšia. Stojí takmer 20 euro, pričom teraz by mala byť v akcii za 12 euro. Balenie je 500 ml a stačí jej máličko. Je bez vône. Nevysušuje, nedráždi a odlíči všetko! Obsahuje uhorkový extrakt, ktorý pôsobí upokojujúco. Nedráždi ani v očiach.

Ja som s ňou extrémne spokojná. Áno, dokážete zohnať aj lacnejšiu verziu, ale ak máte skutočne citlivú pleť, tak by som asi investovala. Mne sa dokonca zmiernili aj tie moje vyrážky na brade. Takže to dávam za „vinu“ týmto produktom, lebo nič iné som nezmenila. Ja by som vám toto mohla skutočne odporučiť, no je to na každom jednom z vás...



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a tieto krátke recenzie vám niečo dali. Určite mi napíšte vašu skúsenosť s touto značkou! Som zvedavá a teším sa na vaše komentáre.

xoxo
Aďka

CONVERSATION

2 Comments:

  1. Micelárku jsem od Biodermy kdysi měla a vůbec mi nesedla. Od té doby jsem od této značky nic nezkusila. Možná je to škoda. :-) Hezká recenze.

    www.outcryblog.cz

    OdpovedaťOdstrániť