F NOVINKA! SPORTIQUE - PRÍRODNÉ PRODUKTY - Aďulik Sun

NOVINKA! SPORTIQUE - PRÍRODNÉ PRODUKTY


Ahojte :)

Pred nedávnom mi prišiel tento balíček zo stránky sportique.sk a ja som sa na ten obsah skutočne tešila. Vybrala som si vône produktov a jednoducho viem, čo ja môžem. A tak som skončila s obsahom balíka skutočne spokojná. A čo sa tam skrývalo? Bolo tam všetko v rámci prírodnej kozmetiky.



Dostala som rôzne produkty, takže na testovanie som sa skutočne tešila a bola so plná očakávaní, keďže prírodná kozmetika dokáže byť veľmi záľudná. Nie vždy vám môže všetko sadnúť. To či bol aj toto tento prípad sa dozviete nižšie v článku...

Chcela by som vám povedať, že máme aj kód, ktorý môžete použiť do konca roka 201 v znení „aduliksun15“. Určite využite. Máte tam na výber naozaj z veľa produktov, ktoré za to stoja a určite sú dobre a ja vám teraz dám zopár tipov na nejaké produkty, poďme na to!

 

100 % BAMBUCKÉ MASLO




Bambucké maslo má niekoľko výhod. Dá sa totiž využiť na viacero spôsobov. Môžete si ho dávať na pokožku, resp. tvár. Rovnako tak aj na vlasy. A to je presne to, čo som robila ja. A teda som si zmyla vlasy, následne som si dala bambucké maslo na končeky vlasov a dala som si to do uteráku.

Po pár minútach, niekedy aj hodine som si to dala dole, rozčesala vlasy a mala som masku, ktorú som ja osobne nemusela opláchnuť. Ono záleží na tom či máte suché alebo mastné vlasy, resp. či máte sklony k mastneniu vlasov.



Ja mám totiž suché a vlasy sa mi vôbec nemastia, takže toto mi pomáha, aby som nemala toľko lupín, lebo si to mastím sama. Ale nie je to niečo, že mastné vlasy na pohľad, ale vlasy sú lesklé, vyživené. Dobre sa aj rozčesávajú a držia taký pekný tvar – s týmto som mala dosť problém. Ale pomohlo mi toto maslo. Áno, zoženiete ho aj inde, či bude tak prírodné je otázne.

Vôbec sa nemusíte báť, že by táto kozmetika bola drahá. Práve naopak. Toto celé balenie vám vydrží dosť dlho. Jedná sa o takú tuhšiu konzistenciu, ktorá sa v rukách mení na niečo olejové, čo vám dá vlasy, no isto aj pokožku dokopy.  A stojí iba okolo 8 euro. Ja som si vybrala práve s olejom levandule.

TELOVÝ DEODORANT V SPREJI




Tento výber telového spreju bol asi najväčšia trefa do čierneho. Tá vôňa. Keby toto ľudia cítite, tak odpadnete. Akože taká krásna vôňa! Ja som si vybrala peony & bavlna. Krásna, výrazná vôňa. Neobsahuje hliník a ani soli. Obsahuje ale alkohol, takže pozor ľudia so suchou pokožkou.

Veľkosť balenia je 100 ml, pričom je tam klasický sprejový aplikátor. Cena je trošku vyššia, ale je na každom jednom z vás či vám za to stojí. Stojí teda necelých 8 euro. 


Ja som si ho zobrala do Nitry. Vonia naozaj výrazne a stačí ho málo. Nemusíte to preháňať, aby fungoval.  A čo sa týka výdrže a funkčnosti. Tak vydrží veľmi dlho. Ja som ho cítila ešte poobede. A čo sa týka funkčnosti. Tak nebudem vám klamať. Nezabezpečí vám bezpečnosť na 100% počas celého dňa. Treba ho reaplikovať párkrát za deň. Ale aplikácia je rýchla, takže ja som v tom problém nevidela. A ktorý vlastne takýto produkt vydrží celý deň?!


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a za pár dní vyjde jeho pokračovanie! Takže mi napíšte do komentára či vás tieto produkty zaujali a nabudúce sa pozrieme na krém na ruky a tuhý dezodorant! Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

6 Comments:

  1. Taky jsem měla možnost tyhle produkty vyzkoušet a byla jsem velmi spokojená. Jen já jsem si vybrala jiné vůně a všechny moc hezky voní.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Prvýkrát počujem o týchto produktoch a celkom ma aj zaujali. Ja osobne milujeme, keď je niečo prírodne.
    Budem rada ak sa zastavíš aj na mojom blogu.
    Môj blog: http://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite sa mrknem, pokojne kukni aj ďalšie ich produkty! Sú krásne!

      Odstrániť
  3. Mně přírodní deodoranty neposkytují takovou službu, jako klasické :-(

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Záleží veľa od značky, treba skúšať. Ale je pravda, že treba ich aplikovať aj počas dňa

      Odstrániť