F RECENZIA: NIVEA DETOX RADA - Aďulik Sun

RECENZIA: NIVEA DETOX RADA

Ahojte :)

Náš svet je plný chaosu. Plný dní, kedy nestíhame. Tiež máme dni, kedy sme nad vecou, no stále niečo nám v tom živote nehrá. Alebo nás čakajú skúšky - v škole alebo tie životné. Práca. Škola. Problémy. Radosti. Láska. Ťažkosti. Sklamania. Všetko sa ukazuje na našej pleti, tak aj na našej psychike. Ale aj na tej pleti, čo si tak neuvedomujeme. Ono pupienok sem tam nezaškodí, ale ak to dlhodobo na nás pôsobí, môže to mať aj horšie konce pre našu pleť. Ja si dodnes pamätám ako sa mi moja pleť zbláznila pri skúškach na VŠ alebo po rozchode s niektorými ľuďmi. Trvalo mi mesiace to dostať späť do normálu.Vtedy som si aj ja povedala, že budem viac myslieť na seba, svoju pleť a nedovolím, aby ma niekto cudzí alebo nejaké okolnosti henták rozhodili. Darí sa mi to tak na polku, no už to nie je tak katastrofálne. Vždy budú situácie, ktoré nás rozhodia. Tomu sa nevyhneme, no môžeme si pomôcť trošku aj z vonku. Rovnako ako je dobré si spraviť sem tam vnútorný detox a detox ľudí, tak je dobré ho dopriať aj našej pleti... a značka Nivea prišla s takýmito produktami. Prišla s nimi na jar, ku mne sa dostali až teraz. Takže som ich skúšala nejaký ten necelý mesiac a dnes som tu s krátkou recenziou... 



ZLUPOVACIA ZMATŇUJÚCA MASKA 


Začala by som kladnými vecami. Táto maska sa mi páči. To je jasné. Páči sa mi, že nie je úplne čierna a nevyzeráte ako vykúpané v uhlí. Tiež sa mi páči fakt, že zaschne do 10 minút a pri dávaní dole vám netrhá chĺpky, chrasty alebo niečo podobne. Ide dole veľmi ľahko. Trošku mi vadí tá silná aróma, ktorú cítiť hlavne pri nanášaní, ale to časom prejde a ako zaschne, tak necítite nič. Neviem akoby to bolo s citlivými očami, ale mne to nejako extra neprekáža, no bolo by lepšie, keby to tam nebolo. Stačí tohto produktu málo. Veľkosť balenia je 75 ml. Mal by zmatniť pleť a zjemniť póry. Myslím si, že pleť je po aplikácii matná. Nemám ale mastnú pleť, takže ako to bude ľuďom s mastnou pleťou robiť, neviem. Ja mám zmiešanú, skôr suchú. A póry podľa mňa táto maska absolútne nevyriešila alebo niečo s nimi nespravila. Odporúča sa dvakrát do týždňa, ja si ju väčšinou robím raz do týždňa, keď mám taký off night. Vtedy si rada doprajem. Mne sa ale veľmi páči ten matný finiš a to, že po aplikácii máte pleť na dotyk jemnú. 



ČISTIČ, SRUB A MASKA 


Pri tomto produkte som pravdu-povediac nevedela. Bola som trošku skeptická, lebo produkty, ktoré sú 3v1 väčšinou nefungujú ani v jednej možnosti. Už som raz niečo podobné mala a nebola to tiež nejaká sláva. Ale videla som u blogerkách, že sa im to páči. Tak som tomu dala šancu a vyskúšala som. Veľmi sa mi páči, že tento čistič nevysušuje. Nemá tie čiastočky veľmi veľké, takže je to dobré aj ako ten čistič. Masku moc nevyužívam, keďže som sa našla v tomto produkte pri čistení a ako som pozerala, tak nie som sama. Jednoducho si s tým natriem celú tvár a umyjem. Mám pocit, že je to aj taký malý peeling, len taký krátky. A aj to dosť pomáha. Mám po aplikácii pleť jasne čistú a na dotyk dosť jemnú. Ja som si všimla, že po viacerých použitiach sa mi zmenšili aj póry. Ale to môže byť len placebo. Nie som si istá. Ale veľmi som si to obľúbila a asi neprestanem. Hmnn, už som si kúpila aj domov jeden do zásoby (to hovorí za všetko). 


ANTIOXIDAČNÝ DENNÝ KRÉM 


Tento krém je opäť zelený. to tu už raz bolo pri tejto značke tuším. Je veľmi ľahký. Ja mám radšej hustejšie krémy, takže tento krém ma nenadchol. Taký, že neurazí, ale ani zázrak to nie je. Musím ale vyzdvihnúť jeho silnú vôňu, ktorú cítiť naozaj silno. Ja mám také rada, mne nevadí, ale opäť niekto s citlivou pleťou, očami - neviem neviem. Ja som ho používala ráno, hlavne keď som sa išla líčiť, keďže ako báza bol výborný. Stále používam. Balenie je veľké 50 ml. 


SLEEPING MASKA GOOD NIGHT 


Táto maska vonia menej ako ten denný krém. A prečo to porovnávam? Lebo toto je vlastne nočný krém. Máte si ho večer naniesť a potom nechať vstrebať. Ráno by ste mali mať jemnú pleť. A aj máte. Ja si dávam iba malú vrstvu, aby sa mi stihol vstrebať a nemala som od toho špinavý vankúš. Nestalo sa mi to. A naozaj ráno máte krásnu pleť, jemnú na dotyk. A vyzeráte tak naštartovane, menej unavení. Funguje to! Ja to využívam hlavne keď niekde idem na druhý deň. Keďže je to maska, tak má hustejšiu konzistenciu, no vstrebáva sa celkom rýchlo. A má veľkosť balenia 50 ml. 


MICELÁRNA VODA 


Tu som počula rôzne názory. Jedným sedí, druhým nie. Vraj niektorých aj štípe v očiach. Ja som ten prvý variant. Mne sedí. Neštípe ma ani v očiach a používam ju aj na pery. Nemá problém s mojim mejkapom. A ja si micelárky idem, to o mne viete. Od značky Nivea je veľmi dobrá aj tá čierna micelárka. Tá je bomba a táto vyzerá naozaj dobre a ide jej po nohách. A balenie 400 ml vydrží dosť dlho. Obsahuje aj výťažok zo zeleného čaju. Nemá žiadnu vôňu. Mala by aj čistiť pleť - áno čistí. Čo je dôležité podľa mňa, tak nevysušuje. A to je veľké plus. 


A tu máme detaily ešte na produkty:







Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Ak by som mala vybrať iba jeden produkt, ktorý chcem používať denne a stále, tak by to bol ten čistič, maska a peeling v jednom. to je asi zázrak. A čo vy? máte svoj obľúbený produkt? Teším sa na vaše komentáre...

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

6 Comments:

  1. Ahoj, z téhle řady jsem měla krém, právě ten co tebe nenadchl a za mě super, zlepšila se mi díky němu pleť.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj :) Tak tu vidieť ako je kozmetika veľmi individuálna! Ale som rada, že ti pomohol :)

      Odstrániť
  2. Skusala si i vnutorny detox organizmu? Aka je tvoja skusenost s nim?
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neskúšala som taký ten oficiálny, že si iba na vode, čaji alebo na nejakej jednej potravine. To mi príde moc drastické pre moje telo. Ale snažím sa v lete si trošku zjednodušiť stravu, ľahšie jedla a podobne. A to pomáha.

      Odstrániť
  3. Mám ju doma a tiež na ňu budem písať recenziu. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť