F DVA PEELINGY DO SPRCHY V TESTE. OBSTÁLI? - Aďulik Sun

DVA PEELINGY DO SPRCHY V TESTE. OBSTÁLI?

Ahojte :)

Po dlhšej dobe tu máme opäť recenziu na produkty od značky Ziaja. Testujem viacero produktov, no na tie treba čas. Rozhodla som sa, že vám dnes poviem pár slov o sprchových peelingoch, ktoré som si vybrala. Vybrala som si konkrétne dva. Neviem ako u vás, ale ja milujem práve tieto produkty. Celkovo peelingy. Mám ich rada večer vo vani, keď oddychujem po celom dni, období, ktoré mi dalo zabrať. Je to pre mňa určitý relax a vyskúšala som ich veľmi veľa. Takže mám aj dosť nárokov. Ak ste zvedaví či mi tieto produkty sadli, tak čítajte ďalej... 




SPRCHOVÝ PEELING SOPOT SPA 

SOPOT SPA peeling  je stredne zrnný, takže by nemal dráždiť pleť. Funguje na princípe nepravidelných tvarov zrniek. Zanecháva pleť veľmi jemnú na dotyk. Odstraňuje hrubú kožu, čistí pleť a zbavuje ju nečistôt. To znelo ako z reklamy. Ale to má presne napísané tento produkt na obale. Konzistencia tohto produktu je veľmi zvláštna. Je redšia, gélová a trošku lepkavá. Obsahuje mikrogranulky, ktoré práve robia tie zázraky s tou pokožkou. Krásne, no výrazne vonia. Vonia aj na pleti a pleť po ňom vonia pomerne dosť dlho. Obsahuje výťažky z rias. Tiež obsahuje omega 3 a 6, vitamín E. Veľkosť balenia je 200 ml, čo je pomerne dosť veľa. Stojí necelých 7 euro. Ako som spomínala vyššie, tak ja tieto peelingy môžem. Používam ich vždy, keď som vo vani a je z toho môj malý rituál. Aj tento sa odporúča 2-3-krát do týždňa. No ja som ho používala aj častejšie. Teda vždy, keď som stihla tú vaňu. Neviem ako vy, ale ja keď som iba v sprche, tak peelingy úplne vynechávam. Neviem prečo, mám to tak od malička. 

Vyššie som spomenula, že tento peeling je dosť lepkavý. A to je asi to, čo mi na ňom vadí. Inak mu nemám čo vytknúť. Pokožku naozaj vyčistí, odstráni staršiu pokožku, pleť mi nedráždi a ani nevysušuje. Nemala som pocit, že by mi robil niečo zle. Ale pri aplikácii bol taký nepoddajný zo začiatku. Veľmi sa lepil na pleti a nejako sa zle roztieral. Až keď som ho poriadne na pokožke zriedila s vodou, tak to bolo ono. A možno to je normálne, len som to chcela spomenúť, aby ste sa nezľakli, keby ste ho používali. Ja som už za polovicou. Priznávam. Áno, mám ho doma ledva dva týždne. Hej. Ale keď ja tie vane milujem a keď niečo testujem, tak nie je čo riešiť. Určite si ho zoberiem znovu! A vám ho môžem odporučiť. Ani cena teda nie je vysoká. A teraz na leto bol určite výborný. Mňa nevysušoval, ale na suchú pleť by som ho nedávala. Ja mám normálnu pokožku. 



KRYŠTALICKÝ CUKROVÝ PEELING 

Dobre. Tak tu sa dostávame k mojej láske. Áno, môžem to povedať. Toto nie je moje prvé balenie. Mala som ho už niekoľkokrát. Naozaj to mám rada a proste tu som išla na istotu. Neviem či bol článok, ale určite som ho niekde spomenula. Doma mám zásobu, lebo sestra ma prekvapila a zásobila nás tentokrát ona. Obidve ho milujeme. Ale poďme postupne! 

Toto je presne ten produkt, ktorý si zamilujete na teplé, no aj studené večery. Vy. Vaňa. Teplá voda. Sviečky. Pokoj. Ticho (alebo hudba, každému podľa chuti). Čas pre vás. Iba pre vás. Toto je presne ten produkt na takéto seansy. Milujem tie dni. Tie sú menej ako také tie klasické vane. Ja osobne sa snažím aspoň raz do mesiaca. A darí sa mi to. Tento produkt má krásnu, výraznú vôňu. Jedná sa teda o kryštalický, cukrový peeling. Ak vás zaujíma viac o zložkách, tak určite pozrite na web, kde je to vypísané. Ale tak cukor - to je ten peeling. Naozaj sa krásne rozpustí a už na pleti je príjemný. Áno, je to tvrdší peeling a netreba robiť silné pohyby, aby ste si nepodráždili pokožku. Stačí krásne, pomaly a jemne. Kakao vlastne robí zamatový film! A to je pravda. Pokožka je jemná na dotyk a je tam akýsi film, nič mastné. Len cítite, že tam jednoducho niečo je. Obsahuje tiež bambucké maslo, olej z para orechov a rôzne ďalšie zložky. Hovorím, sleduj web, keď ťa zaujíma do podrobna zloženie. 

Na pleti je veľmi príjemný, krásne prevonia pokožku, ale aj celú kúpeľňu. Jednoducho je brutálny. Pleť nevysušuje, obsahuje aj oleje. Ja si ho neviem naozaj úprimne vynachváliť. Je výborný a je to moja stálica už nejaký ten piatok! Nevysušuje, nedráždi, krásne vonia. Je to aj dosť veľké balenie, 200 ml mi stačí tak na mesiac stáleho používania. Stojí necelých 7 euro. Z tejto rady majú aj iné produkty a tie rada kupujem práve v zime! 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Do komentára mi môžete napísať či máte radi značku Ziaja? Tiež mi napíšte, ktorý produkt od nich milujete a ak by ste chceli, tak mi napíšte, čo mám nabudúce pre vás otestovať od tejto značky? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

6 Comments:

  1. Mala som ten cupuacu a je perfektný. Nie je to síce niečo, čo človek nutne potrebuje, ale je super. Hlavne sa mi páčilo, že som sa po ňom už nemusela natierať.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja teraz používam od Ziaje peeling tropical coconut a zatiaľ sa mi pozdáva :-)

    OdpovedaťOdstrániť