F Líčenie s produktami zo stránky notino.sk - Aďulik Sun

Líčenie s produktami zo stránky notino.sk

Ahojte :)

Po dlhšej dobe tu mám opäť líčenie. Tentokrát je to so stránkou notino.sk. To tu už veľmi dlho nebolo. Ono ja tie produkty používam dosť dlho, ale vždy som robila líčenia so stránkami, ktoré sú zamerané čisto na kozmetiku a tu máme aj tie vône a tak. Ale povedala som si, že treba zmenu a nepísať iba recenzie pre túto stránku. Ono toto líčenie je veľmi jednoduché. Robievam si ho buď do školy alebo do práce, keď naozaj nestíham. A verím, že nie som sama. Povedala som si, že vám ho ukážem, takže poďme na to... 

licenie-make up of the day




Ako som začínala s líčením? 


Ja sa nejako v poslednú dobu nemaľujem. Priznávam. Možno preto nepridávam ani na instagram či inde moje výtvory a to hneď z niekoľkých dôvodov. Som v škole. Na intráku. Asi nemám moc čas chodiť ani domov, takže moje "zaujímavé" paletky sú doma, keďže nie som schopná a asi ani nechcem nosiť všetko sem. A na čo. Do školy či do práce sa maľujem tak ako vidíte na fotke alebo vôbec. Nejako to nehrotím. Ono, boli časy, keď som robila presný opak. Chcela som sa maľovať. Musela som sa maľovať. Jednoducho som mala pocit, že keď sa nenamaľujem, tak to nie som ja. Alebo že nie som dosť dobrá. Dosť atraktívna? Asi som musela dospieť, kým som pochopila, že aj keby sa nemaľujem, aj keby mám o 20 kg viac, tak vždy tu budú ľudia, ktorí ma budú mať radi. Nie preto ako vyzerám, ale preto aká som. Hoci mi to trvalo dlho, ale prišlo to. A to je hlavné. Aj keď sa spýtate niektorých báb teraz, tak vám povedia, že sa maľujú, lebo sa maľujú ostatní v triede. Ja sa im nečudujem. Aj ja som taká bola. Prvá spolužiačka doniesla do školy maskaru a už to išlo. Na druhý deň to mali všetci. Ja som začínala ale celkom neskoro, ale naraz. Začala som sa maľovať v nejakej ôsmej triede na základnej škole, no extrémne. Čierne linky pod očami či strieborné linky mi nerobili najmenší problém. A jednoducho sa mi to páčilo. Asi to tak malo byť. Dnes to mám tak, že som rada, že stihnem obočie. Vtedy som bola schopná vstať aj hodinu dopredu, aby som to stihla. Nikdy nezabudnem na bronzer od Avonu, ktorý sme mali doma. Nevedela som ako sa to používa, tak som si to proste dala na líca. A nerozblendila som to. Áno, aj ja sa chytám za hlavu ako som mohla s tým ísť do školy. Ešte si pamätám aj jednu situáciu, keď som si chcela robiť lícenku, lenže moja mamina sa nemaľuje dodnes, sestra tiež nie. No a čo spravilo šikovné dievča? Rozumej ja? No chytila očné tiene, ktoré boli fakt pre deti, ale fungovali dosť vtedy a dala si to na líce. Učiteľka si myslela, že to mám červené líca lebo mi je zima. A nie. Ja som sa maľovala. A takto boli asi moje začiatky. Verím tomu, že som sa zlepšila... Teda dúfam! 

Poďme teda na to líčenie... 

licenie-make up of the day


Oči: 

Očné tiene - Sleek paletka All night Long 429
Maskara: Catrice Lashes to kill Mascara
Očné linky - Avon True colour 

Obočie: 

Astor Brow liner v odtieni 081 Brown 

Tvár: 

Make up - Rimmel Match perfection odtieň 100 Ivory 
Korektor: Catrice Comuflage v odtieni 010 Porcellain 
Púder - Rimmel Stay Matte v odtieni 001 Transparent 
 Bronzer - Natural Bronzer Rimmel  v odtieni 022 Sun Bronze 


Ak sa pýtate, kde je rozjasňovač, tak na intráku improvizujem a používam najviac trblietavý očné tieň. A funguje to! Rúž na fotke nemám, väčšinou mám iba nejaké balzamy. Netreba sa o ne starať v škole a to vyhľadávam. Chápete... Študent. 

No a čo sa týka nejakých slov k produktom. Ako ma poznáte, tak viete, že značka Rimmel je moja obľúbená. Písala som to niekoľkokrát, takže tieto produkty určite dobre poznáte. Ale chcela som vám povedať o ceruzke na obočie, ktorú som použila aj v líčení. Tá je výborná. Ja som používala dlho Catrice a bola skvelá, ale toto bola náhoda. A pritom láska na prvý pohľad. Vydrží dosť dlho, neodtiera sa a netreba ju nejako ani opravovať - ak rátame školský deň, čo je tak cca 6-8 hodín. Je pomerne dosť tvrdá, takže netreba ju nejako často ani strúhať, no nedráždi vám obočie, nemusíte tlačiť. A navyše, je pigmentovaná, takže mne osobne stačí prejsť dvakrát po obočí a mám to. Má dobrý hrot, takže si môžete aj samy určovať hrubku obočia či intenzitu. Veľmi sa mi to páči. 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Bola to taká krátka recenzia, líčenie v jednom, no nechcela som ani dlho vypisovať. Všetko potrebné som povedala a ostatné produkty dobre poznáte z mojich článkov. A vy mi môžete napísať ako sa maľujete vy? Kedy ste začali? Maľujete sa do práce/školy? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

0 Comments:

Zverejnenie komentára