F HAUL: Luxus za 20 EUR! - Aďulik Sun

HAUL: Luxus za 20 EUR!

Ahojte :)

Čo si budeme hovoriť, nikto z nás nemá asi na to, aby si každý mesiac mohol kupovať drahé voňavky. A ak áno, tak ste super a gratulujem vám! Každopádne, pre nás, čo na to nemajú tak často, tak mám malý tip. Na stránke krasnevune.cz nájdete krásne vône a super balenia. A ja vám dnes ukážem taký malý príklad, ktorý som ja objednala na Vianoce pre moju sestru... Tak poďme spolu na to! 





Teraz neberme ohľad, že plno blogeriek a youtuberiek má toho ako spoluprácu. Ja nie. Narazila som na to cez video od Janky Hrmovej. A zaujalo ma to fakt úprimne. Sú to v podstate vône, ktoré sú inšpirované drahšími vôňami. Ja som objednala túto sadu, ktorá stála takmer 20 euro. Poštovné bolo okolo 4 euro. Dalo sa to poslať aj cez zásielkovňu. 

Ako môžete vidieť, tak moja sada obsahuje jednu veľkú vôňu a druhú takú malú v cestovnom balení. A vyzeralo to super. Na prvý pohľad a aj vôňu. Vonia krásne. A to balenie? To balenie vyzerá fakt luxusne. Obidve navyše majú klasický aplikátor, nepúšťa to veľa tej voňavky. A tá zlatá guľa? Neviem, ja som sa asi zamilovala... 




Podľa mňa, toto je super darček pre každú ženu a keď nechcete, aby vedela, že je to kazeta, tak to vyberte, zabaľte a dajte tak! Vyzerá to fakt dobre, draho a spraví to dojem. A hlavne, je to veľké balenie. Takže vydrží večnosť podľa mňa. Ja som od nich raz dááááávno niečo mala a vydržalo mi to 2 roky - tiež to bolo veľmi veľké balenie. Táto väčšia má 200 ml a to malá má 25 ml. A ak vás zaujíma vôňa, tak tá je taká výraznejšia, ostrejšia. Ingrediencie sú v srdci vône je jasmín, základ tvorí kakao a hlavu tvorí káva a mandle. Možno preto tak prebudí, neviem. Ale ja vám ju môžem iba odporučiť...


A nemusíte sa báť, že by sa vám cestou poničila. Mne prišla v takej veľkej krabici s toľkými výplňami, že aj keby ju o zem hodili, tak sa jej nič nestane. Sľubujem... Samozrejme, všetko bolo z papiera, takže dávajú pozor aj na ekológiu a recykláciu. Musíte ale uznať, že to vyzerá parádne. 




Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil! Do komentára mi napíšte či ste z tejto stránky už niečo mali a ak áno, tak čo? Teším sa na vaše komentáre... Aaaa môžete mi napísať, kto si ma všimol na fotkách? :) 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

6 Comments:

  1. Ano, tuto stránku znám ze spolupráce s blogerkami. Také bych si časem chtěla pořídit nějakou, tohle balení je opravdu skvostné. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To balení je úžasné :-) a musím souhlasit, dát za parfém kolikrát tisíce, si může dovolit málokdy. A popravdě, i když se jedná o napodobeninu, tak málokdo to pozná, když nevidí flakón :-)

    TIPY NA JARNÍ A LETNÍ VŮNĚ Z ESHOPU ELNINO

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vzhledově je balení pěkné :) ale já bych si jej osobně nepořídila.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť