F Som na dne #26 - Aďulik Sun

Som na dne #26

Ahojte :)

Ani neviem ako a už tu máme Marec. Ten čas veľmi rýchlo letí a už veľmi dlho tu nebol žiadny takýto článok. Ono, ako chodím do školy, tak aj menej míňam veci, keďže aj menej testujem. Ale mám tu pár takých pravidelných produktov ešte z minulosti, takže poďme na to!




Ako prvý je tekuté mydlo, ktoré som kúpila v stave núdze, kedy sme doma už žiadne nemali a jediná drogéria v okolí bola TOP drogéria. Ani neviem či ju poznáte, dajte mi vedieť! Toto tekuté mydlo od značky Voux by malo obsahovať vitamín E. Je to až jeden liter a vonia tak prirodzene, žiadne pekná vôňa. Taka klasika. Nezanechalo to vo mne žiadne špeciálne pocity, navyše bolo dosť riedke. No stálo asi euro, takže čo čakať... 

Druhé tekuté mydlo od značky Dermacol. Toto bola už iná káva. Je s vôňou melónu a tá vôňa je božská. Mohla by som ju mať nakilá. Dnes mám aj doma sprchový gél, ktorý si dávam vždy, keď potrebujem zlepšiť náladu. Takže toto na mňa funguje. Bolo super. Je vo veľkosti 250ml a stálo niečo cez tri eurá. 


Ďalším produktom je dezodorant Dove. Vonia jemne po uhorke. Je dobrý, no ja mám radšej Rexonu, takže tú vám odporučiť môžem. Nemám pocit, že tento Dove dával tie horúce dni v lete, takže preto to mínus. Stojí okolo 2 euro. 

Zubná pasta Lacalut je u mňa taká klasika. Na moje ďasná jediný liek, kedy mi fakt nekrvácajú. Hrozné, už neviem čo mám s nimi robiť. Stojí niečo cez 5 euro, niekedy ju majú aj v akcii. Ja ju kupujem prevažne v Teta drogérii, kde je často v akciách a vždy kupujem aj 5 balení... Môžete to vidieť aj na tom, že len v týchto spotrebovaných produktoch sú dve balenia. 

Tento maličký sprchový gél som dostala ako darček k narodeninám od kamošky a bol super! Voňal krásne po kvetinách ako fakt veľká kytica a tieto vône ja môžem. V poslednej dobe som si zamilovala ruže, asi dospievam. 

Na masku na pery a očné okolie ste videli samostatný článok, takže to hľadajte na blogu, bližšie hovoriť nebudem, len toľko, že pery nič moc a očné okolie super! 

Pampers vlhké utierky. Tak toto je produkt, ktorý sa ma drží už nejaký ten piatok a aj sa ma bude držať. Podľa mňa aj keď budem mať deti, tak ich budem používať. Stoja asi 3 eurá, no ja ich kupujem vo výhodných baleniach, kde sú tri a vtedy kus vyjde na necelé 2 eurá. Sú skvelé. Nedráždia pleť a dočistia, osviežia. Ja ich používam ale na veľa vecí, aj na utretie len tak stola, takže ich míňam fakt veľa. A s týmto plastovým uzáverom je to najlepšie, lebo nevyschnú... 

Polovička masky od značky Bevola. Je to klasická maska, ktorú natierate ako krém. Krásne hydratuje, vyživí a vaša pleť je po nej skutočne jemná  a nezanechá mastný finiš! Takže odporúčam. Zoženiete ju v Kauflande a stojí asi 50 centov, pričom tam máte dve. 

Ďalšia je maskara od značky Miss sporty. Pamätám si, že ju doniesla sestra, keď sa sťahovala z Bratislavy. Dávam ju preč, lebo veľmi smrdí ale ako ani som ju nepoužívala, na mňa mala veľmi hustý aplikátor, takže s mojimi mihalnicami to nič nerobilo. Podľa mňa ju už ani nezoženiete, takže asi zbytočné slová, lebo ona je fakt už moc stará... 

Čo som prekvapená je fakt, že tu mám iba jedny vatové tampóny od značky Cleanic. Toto sú moje obľúbené. Zoženiete ich v TOP drogérii, stoja asi euro a sú skvelé. Majú zošité kraje, takže sa ani netrhajú a môžem vám ich iba odporučiť... 

Posledným produktom je látková maska od značky Pilaten. Táto konkrétne bola na celú tvár a bola výborná, ak si dobre pamätám. Opäť nájdete na mojom blogu špeciálny článok, takže mrknite tam. Zoženiete ju na eshope elnino.sk :) 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a do komentára mi môžete napísať, čo ste naposledy minuli vy? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

4 Comments: