F LÍČENIE do školy prevažne so značkou Rimmel - Aďulik Sun

LÍČENIE do školy prevažne so značkou Rimmel

Ahojte :)

Tak ani neviem, kedy tu bolo naposledy nejaké líčenie. To muselo byť sakra dávno, lebo mám pocit, že to bolo so značkou Avon. Ale nie som si istá, môžno iba zas na niečo zabúdam. Nebolo by to prvý a určite ani posledný krát. Ja tieto líčiace články nerobím často, lebo každý si zapne radšej video. čo si budeme klamať. Ale písali ste si o nejaké, tak som sa rozhodla, že vám nejaké spravím. Nahromadili sa mi produkty od značky Rimmel, keďže viete, že ja túto značku používam od mojich úplných začiatkov. A tak som sa rozhodla, že vám spravím líčenie práve prevažne s touto značkou. Produkty mám aj zo stránky elnino.sk a iné som mala doma. Väčšinu som teda mala doma, veď mám jednu poličku iba s touto značkou. Tak poďme rovno na líčenie. 




Neviem či je tu niekto, kto ma fakt pozná. Ale určite ste si všimli, že ja nepoužívam nejaké ťažké líčenie alebo nejako to nehrotím do farieb. Okrem takej hnedej klasiky si málokedy dám niečo iné. Ale v poslednej dobe, no dobre priznám sa. Nie v poslednej dobe, ale nútená s tým, že na intráku mám iba Sleek paletku som vytvorila toto líčenie a ako na tie podmienky, v ktorých vzniklo to fakt dobre dopadlo. Nebudem vám sem dávať linky na všetky produkty, lebo to nejde, ale na také tie TOP veci, ktoré používam dlho, pravidelne a hlavne som s nimi spokojná. Tak poďme na to... 


Tvár: 

Make up: RIMMEL LONDON MATCH PERFECTION v odtieni 010 Light Porcelain (5 euro)
Púder: Púder STAY Matte odtieni 001 Transparent (3 eurá)
Bronzer: Natural Bronzer 022 Sun bronze (3,51 E) 
Korektor: Dermacol Make up cover 

Oči: 

Tiene:  Paletka Sleek All night Long 429 
Linky: Avon linky vo fixe 
Maskara: Rimmel London Extra super lash v odtieni Black 

Obočie: 

Ceruzka na obočie od Astoru 










Nevedela som či vám mám tu písať nejaký postup. Ale povedala som si, že aspoň v skratke. Ja začínam vždy s pleťou, takže nanesiem make up, korektor, púder, bronzer. Potom idem na oči. Sem tam používam aj fixačný sprej. Asi každý z nás sa vie nalíčiť a už vie ako taký postup a keď nie, tak radšej pozrite video. A ako to máte vy? Líčite si najskôr pleť alebo oči? Napíšte mi do komentára. 

A teraz vám poviem aj pár slov k tým produktom. Čo sa týka mejkapu, tak tak Rimmel tu vyhráva moje srdce. Je krásny, ľahký a mne sa páči aký necháva finiš. Nie je to úplne matné, no ani zas lesklé. Také zamatové. A je hlavne ľahký na pleti, počas dňa sa mi nejako nezlieva do vrások, takže paráda. Púder a bronzer to sú moje ďalšie srdcovky. Ako ono sa to nezdá, ale táto značka je celkovo moja obľúbená. Ale späť k produktom. Ja bronzer používam na zateplenie tváre, ale aj jemné konturovanie. Viem, že na to by mal byť konturovací púder, ale nebudem sem si sťahovať všetko, čo mám doma a zbytočne. Vystačím si aj s bronzerom. Podľa mňa vydržia dlho a nemiznú z tváre - aspoň nie mne. Korektor - doma používam klasicku Catrice Camuflage, ale tu som si zobrala tiež druhú istotu môjho života a to od Dermacolu Cover mejkap. Áno, viem, že je to mejkap, ale ja to používam na kruhy pod očami. Dokáže to zakryť tetovanie, takže na moje silné kruhy ako stvorené. Nevysušuje očné okolie a je stále pomerne ľahký, aj keď je dosť krycí. 



Paletka Sleek je moja obľúbená. Ono mám ju doma už pomerne dlho a stále ju používam. Za chvíľu bude aj diera v tých tieňoch. Použila som najtmavší hnedý tiež do záhybu oka a na pohyblivé viečko som dala zmes bronzového tieňu a bronzeru od Rimmel. Vytvorilo to toto a som spokojná. Čo sa týka maskary, tak pôvodný plán bolo použiť presne túto maskaru, len v hnedom odtieni, ale tá mi absolútne nič žiaľ nerobila. Takže som na to neniesla čiernu a tá bola výborná. Na moje malé riasy ako stvorená. Ja osobne od maskary veľa nečakám, len aby mi nedĺžila moje riasy. Nič viac. A táto to robí, takže ďakujem. A obočie ceruzka na obočie od Astoru je moja stálica už asi tretí rok, keď som to videla u jednej blogerky. Ceruzka má aj kefku, ktorá sa dá použiť. Takže paráda. Gél na obočie nepoužívam. Na fotke vyššie ste mohli vidieť aj linky od značky Rimmel, ale majú taký tenký aplikátor, že ja si s tým neviem spraviť ako tak peknú linku. Ani táto nie je dokonalá a mám sa čo učiť, ale s tým aplikátorom od Rimmel to nešlo, lebo to sa hýbalo všade, len nie tam, kde som chcela. Asi to nemám ešte tak v ruke... alebo neviem. Máte skúsenosť? Napíšte mi. 


A ako sa líčite vy? Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a napíšte mi do komentára teda odpovede na tie dve otázky. Teším sa na ne. 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

4 Comments: