F RECENZIA: Produkty od značky Ziaja - Aďulik Sun

RECENZIA: Produkty od značky Ziaja

Ahojte :)

Ako som vám sľúbila, tak prinášam aj recenziu týchto produktov. Ja mám všetky produkty zo stránky elnino.sk. Môžete sa tešiť, ale aj na články o tejto značke s inými produktami mimo tejto spolupráce. Produkty som skúšala niečo okolo mesiaca, plus čas čo som ich mala doma a čakala kým odídem na intrák, lebo som to chcela skúšať tu, aby som aj tu niečo mala a proste "problémy". Ale ako som teda bola spokojná? To už dole nižšie v článku... 




ZIAJA MANUKA TREE Astringentné pleťové tonikum - dlho som hľadala tonikum, ktoré mi bude príjemné. Áno, sú dobré, lacné toniká, ktoré sú dobré. Sú aj drahé, ktoré sú na podobnej úrovni ale cítime sa lepšie, keď máme tie drahšie. Ja som hľadala taký ten stred. Navyše, išla som na intrák, takže som potrebovala nejaké druhé, menšie tonikum, ktoré nebude až tak drahé, keby niečo. Tak som si vybrala toto a dostala som vlastne celú radu, ktorú môžete aj vy kúpiť rovno v kazete, ktorú vidíte na prvej fotke. Toto tonikum má asi najlepšiu rozprašovačku, ktorú poznám. Pokryje celú tvár, keď striekate z prednej strany. Rovnako tak nemáte pocit, že na seba lejete vodu, takže je to fakt len taká hmla a navyše krásne vonia. Pleť jemne stiahne, ale nie je to nič nepríjemné. Mne sa páči, že nemusím už nič s vatovým tampónom riešiť. Len to na seba streknem a moja robota skončila. A navyše je to len 200 ml, takže ideálne takto na nejaké cesty alebo pre váš "druhý domov". Ja som sa bála, že mi nesadne, lebo veľa toník mi dráždi pleť. Tu som ten problém nemala.  Obsahuje vlastne extrakt z manuky. Ako aj celá táto zelená rada. Odporúča sa to nanášať aj na vatový tampón a potom aplikovať na tvár, ale dá sa to aj mojim spôsobom a nie je žiadny problém. Hlavne pred kúpou si treba uvedomiť či tonik potrebujete. Nie každá pleť tonik potrebuje. Ja som ho tiež dlho nepoužívala a nedočisťovala som pleť s takouto vodou a vôbec mi to nechýbalo. A keby vás zaujímala cena, tak tento tonik stojí len niečo málo cez 3 eurá. A to je super cena. Celkovo značka Ziaja má podľa mňa dobré produkty za super ceny a pomer kvalita, výkon a cena je výborná. 



ZIAJA MANUKA TREE Čistiaci gél pre mastnú a zmiešenú pleť  - tento produkt som si ja zamilovala. Asi najviac zo všetkých troch produktov. Ja som dlho neholdovala čistiacim gélom. V podstate som si čistila pleť iba s micelárnou vodou alebo potom už s BIODERMOU a tam s tým modrým gélom. Lebo ten vie zázraky a dá pleť do TOP stavu. Nemala som teda problémy a nemala som ani potreby. Časom ale to nakoniec došlo k tomu, že som musela. Viete... roky pribúdajú, pleť sa zhoršovala a ja som si uvedomila každé jedno zlé čistenie pleti. Nechcem teraz povedať, že keď nepoužívate čistiaci gél, tak robíte chybu. Každý by mal podľa potreby. Svojej potreby. Tento gél rovnako aj tonikum krásne vonia. Tak sviežo, ale nie je to nič umelé. Tiež sa mi páči, že balenie je z mäkkého plastu, takže v pohode ho môžete stlačiť. Aplikátor je tiež super, lebo ja milujem práve tieto pumpičky. Táto je super aj na cesty, lebo obsahuje STOP a OPEN, takže sa vám nevyleje, neotvorí len tak. Ja si pleť s ním čistím či som namaľovaná alebo nie. Vždy večer. Ráno si vždy vyčistím pleť iba s vodou, micelárkou. Večer jej venujem trošku viac, keďže po celom dni dostala zabrať. Tento gél krásne pení, netreba veľa vody a hlavne neštípe ani v očiach, keď prejdete. Neodličuje, proste iba dočisťuje. A mne to takto vyhovuje. Stojí tiež do troch eur, takže paráda. Ono ja ho používam už cez ten mesiac a som stále navrchu, nie som ani v polke. Takže prosím pekne, fakt neubúda. Po aplikácii pleť je jemne stiahnutá, na pocit fakt čistá. 



ZIAJA MANUKA TREE Denný pleťový krém  - krémy, krémy, ach tie krémy. Asi najdôležitejšia časť starostlivosti o pleť. Nezabúdajte, že aj mastná pleť potrebuje hydratáciu. Čo je celkom paradox, keďže všetky produkty na akné, mastnú pleť vysušujú. Naozaj najprv choďte za odborníkom, než si nakúpite tie alkoholy v rôznych produktoch. Ako nehovorím, aj ja mám produkty s alkoholom, ale snažím sa čo najmenej percentným alebo žiadnym. A tento krém je taký pre mňa. tu záleží veľmi na preferenciách, lebo poznám ľudí, ktorí majú radšej gélovú konzistenciu, niekto ako ja má radšej zas hustejšiu konzistenciu. Ja mám rada pre to mandľové krémy, ktoré väčšinou sú fakt mastné, husté. Tento krém síce nie je mandľový, ale spĺňa moje parametre... I keď! Má aj SPF 10. Tento krém je v mäkkej tube, takže sa v pohode vytláča, čo je super praktické. Má 50 ml, takže super aj na cestovanie. Je teda na tvár a stojí okolo troch euro. Ako môžete vidieť na fotke nižšie, tak je naozaj taký hustejší. Videla som aj hustejšie krémy, ale ako toto nedá sa povedať, že by bol riedky. Stačí ho máličko. Takéto zrniečko mi stačí na celú pleť - tvár. Takže opäť produkt, ktorý vydrží dlho. Na pleti je ľahký, pomerne rýchlo sa vstrebe - mne osobne do nejakých 5 minút úplne. Nedráždi mi pleť a pleť necháva prirodzene mastnú. Nechá jemný lepkavý finiš, ale to po pár minútach prejde. Ja som si ho dávala aj keď som sa nemaľovala a išla som do školy a neleskla som sa takmer vôbec a to bez púdru. Takže dá sa to. Pleť mám po ňom veľmi jemnú. Mám na dotyk veľmi príjemný pocit. Takže ja vám ho odporúčam. 


Ak by vás zaujali všetky tri produkty, tak potom siahnite po tej kazete, lebo sa to oplatí oveľa viac ako keď si kúpite každý produkt zvlášť. Ono tá kazeta stojí okolo 6 euro. Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Do komentára mi môžete napísať, čo máte radi od značky Ziaja? Teším sa na vaše komentáre. Za mňa to vyhrávajú ich krémy. Mala som ich za sebou už niekoľko a nikdy som nebola sklamaná. 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

4 Comments: