F RECENZIA: Micelárny gél a odličovač očí od značky Garnier - Aďulik Sun

RECENZIA: Micelárny gél a odličovač očí od značky Garnier

Ahojte :)

Ani neviem ako prechádzajú dni. Od leta sa to nejako pustilo a už tu boli Vianoce a za chvíľu sú tu moje narodeniny. Neskutočné! Dnes sa spolu pozrieme na dva produkty a to na micelárny gél a odličovač očí od značky Garnier. Určite túto značku poznáte práve pre vychýrené micelárne vody. Ja som tiež ich milovník, no tento gél som nepoznala. Až do tohto leta a ako... To či sa mi páči alebo nie sa dočítate nižšie a aj pár slov o odličovačí očí! Tak poďme na to! 

Garnier čistiaci micelárny gél ružový

Všetky produkty mám z eshopu notino.sk


Garnier micelárny čistiaci gél 


micelárny gél od Garnieru

Neviem ako vy, ale mne sa pri slove Garnier vybaví micelárna voda - všetky druhy. Asi to tak budete mať aj vy, no o tomto gély som nepočula. Asi to je moja chyba, alebo slabá reklama. Neviem. Ale určite to bola chyba, lebo ako tento produkt som si zamilovala. Ja patrím medzi ľudí, ktorí nemajú radi na odličovanie mlieka, gély, lebo ma väčšinou štípu. Takže som si zvykla na micelárne vody. Ak je dobrá, tak neštípe v očiach a pleť nedráždi. A zamilovala som si práve tie od značky Garnier. Lenže som dospela do momentu, kedy som do svojej rutiny - ráno či večer, pridala micelárnu vodu, resp. čistenie pleti práve s ňou. Následne používam gél, väčšinou to bol od značky Bioderma. A keď som minule pozerala, čo je nové na tomto eshope, tak som práve narazila na tento produkt. Áno, spojilo sa mi práve to, že je to 2v1 a ja nemusím robiť dve veci, ale len jedno. Takže som to objednala. Stojí to 4 eurá, takže som si povedala, že  za pokus nič nedám. A vyskúšala som. A neľutujem. Balenie je veľké 200ml, čo aj v podstate tá Bioderma, no toto je za zlomok ceny. 

Je to vlastne čistiaci gél, ktorý obsahuje micely. Takže paráda! V očiach neštípe. Na stránke som sa dočítala, že aj odstraňuje mejkap, takže som skúsila a musím povedať, že áno. Ja to mám ako odličovač momentálne. Na oči síce používam iné, keďže používam vodeodolný mejkap a to nedá dole ani klasická micelárka, takže to preto. Skúsila som ale párkrát na oči a nič ma neštípalo. Nevysušuje a hlavne nedráždi ani celkovo pleť. Ja mám pod očami veľmi jemné miesta, často suché a vôbec na to zle nepôsobí. Aplikátor je super. Pumpička nedáva veľa produktu. Ja to používam tak, že si dám jednu pumpičku do dlaní a jemne namočím. Následne nanesiem na tvár a odličujem, čistím. Potom iba opláchnem. A som spokojná. Konzistencia je taká skôr redšia, takže ak máte radi hutnejšie gély, tak toto nebude pre vás. Oni to odporúčajú nanášať na vatový tampón, no mne to viac vyhovuje do tých dlaní, ale je to čisto na vás. Nijak špeciálne nevonia a ja vám ho teda iba odporúčam...


Aplikátor pri micelárnom gély od Garnieru

Garnier - upokojujúci odličovač očí

Tento odličovač očí neobsahuje alkohol, čo je na jednej strane super, no vždy ma to ťahá byť k tomu produktu skeptická, keďže trošku alkoholu vždy pomôže na kvalitu produktu. Ale tento nie je ani dvojfázový. Je to klasický odličovač očí. Ja som naposledy mala od Ziaji a to bola katastrofa. Tento stojí necelé 4 eurá a je veľký 125ml, čo je taká klasika v podstate. Musím povedať, že ma prekvapil. Na to, ako zle som to čakala, tak dopadol veľmi dobre. Dobre, neodlíči mi všetky maskary alebo vždy sa nájde chybička, ale nie je to žiadna katastrofa. V očiach neštípe, nedráždi ich. Odličí väčšinu produktov na prvýkrát, no na druhy či tretí už všetko. Oči netreba zbytočne drať. Ako ej to taký priemer, Nebudem vám klamať. Mala som aj lepšie - napríklad od značky Nivea - aj ten zoženiete na eshope. 




Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a do komentára mi môžete napísať, aký produkt ste mali naposledy od značky Garnier vy? Teším sa na vaše komentáre! 

xoxo
Aďka

CONVERSATION

10 Comments:

  1. Tuhle micelární vodu od Garnier znám a občas si ji pořídím, je opravdu fajn!
    Nyní od Garnieru používám krémy na ruce, které si nemůžu vynachválit!:)
    www.terainchester.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A ktoré presne? lebo ja som na niektoré počula aj zlé recenzie :)

      Odstrániť
  2. Ďakujem za skvelé tipy na ďalšie produkty do zbierky, ja od Garnieru zbožňujem ich Pure 3v1 gél, peeling a maska :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Garnier čistiaci gél bude určite skvela alternatíva Biodermy tak ako aj ich minerálna voda ktorá je na nezaplatenie..:) ak budeš mat čas mrkni na moje najnovšie video z Milana :) https://youtu.be/hOvFR80YgmU

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Od Garnier mám vyzkoušené hlavně micelárky a látkové masky. Na gel už jsem se taky dívala, ale potřebuju napřed spotřebovat to, co zatím mám :D

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to áno :D lebo potom doma je milión vecí a nevieš, čo skôr míňať - to poznám :D

      Odstrániť
  5. Ani s jedním z těchto dvou produktů od Garnieru zkušenosti nemám, ale teď jsem po několika měsících vypotřebovala micelární vodu od Garnieru, tu růžovou a tu mám ráda. A nejen tu růžovou, ale vyhovuje mi i zelená.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sa na zelenú ešte chystám :) Mala som jednu, ale tak sú fakt dobré :)

      Odstrániť