F HAUL: Hodinky s vločkami - Aďulik Sun

HAUL: Hodinky s vločkami

Ahojte :)

Dlho som premýšľala či niečo ešte vyberať z tohto eshopu, lebo tá ponuka tam je taká všelijaká. Nie vždy sa mi tam niečo páči - blogeri majú vlastné produkty, nevyberáme si zo všetkých produktov. Ale potom som si povedala, že niečo tam nájdem. Veď ono tieto články sa vám celkom páčia a ja rada si vyberiem niečo pekné, čo aj využijem. Ono táto moja úvaha prebiehala ešte v Novembri približne. Tak som pozerala všetko v ponuke, až som narazila na tieto hodinky. A ja som presne ten typ človeka, čo si ide takéto veci, že tématika ročného obdobia a podobne. Takže som si povedala, prečo nie. Môžem mať kryt na mobil so stromčekom, tak môžem mať aj vločky v hodinách. A tak som sa rozhodla... A prišli mi presne domov 15.1. 2019. Áno, takmer mesiac po Vianociam. Keďže bolo skúškové, tak píšem až teraz článok, ale aj tak - je to mimo termín. Nevadí. A aké teda sú a čosi viac vám poviem nižšie! 




Takže tieto hodinky prišli po termíne, tak možno o rok využijem. Ale aj počas roka, ak sa poznám. A ono, stále je sneh, takže nie som zas tak mimo. Majú šťastie! A jedná sa teda o náramkové hodiny s vianočným, zimným motívom. Ja ich mám z eshopu postovnezdarma.cz a konkrétne tieto hodinky nájdete - TU sú hodinky. A čo teda na ne hovorím? 




Sú síce dámske, ale podľa mňa sú aj pre pánov. Nevidím tam niečo, čo by mohlo byť vyslovené babské. Mňa zaujal hlavne ciferník, ktorý je zlatý a vo vnútri sú krásne vločky. Verím, že niektorým ľuďom môže vadiť fakt, že sú tam čísla iba 12, 3,6 a 9. Takže upozorňujem. Ciferník je inak lesklý a zlatý. Čo sa mi celkom bije so zapínaním, ktoré je strieborné. Inak samotný náramok je z umelej kože a červená časť je z hrubej látky. Dierky na zapínanie tam boli, no nie je ich dobre vidieť, takže to pôsobí veľmi decentne. Zatiaľ sa mi nič netrhá a to som ich mala vonku v bojových podmienkach. Ale to uvidíme časom. To sa takto skoro nedá povedať či niečo vydržia. Batéria tam bola, takže fungovali. Ako dlho, je otázne. Ale zatiaľ idú, nepreskakujú čas. Inak z nich netrčí žiadna niť a ani nič podobné. Veľmi pekne je to spracované. Vyzerá, že aj dosť dlho vydržia, keďže vyzerajú na prvý pohľad fakt kvalitne. Ale to či vydržia vám poviem neskôr na mojom instagrame (nájdete ma tam ako @aduliksun). 





Ako som spomínala vyššie, mne sa páčili na prvý pohľad. Je to taký môj štýl. Áno, mám divný štýl. Ale mne sa to fakt páči a ako som schopná ich nosiť, kým bude sneh, aj keď už sviatky boli. Nech ich aspoň využijem. Tieto hodinky by som vám odporučila. Ak ma sledujete dlhšie, tak ste si všimli, že ja tam hodinky beriem dosť často- podľa mňa sa tam oplatia. Vydržia možno jednu sezónu, ale zas nie sú ani drahé. Tieto stoja necelých 6 euro akurát, ale to len preto, lebo je zima. Za chvíľu bude výpredaj a už to pôjde dole. Aj tam sa dajú nájsť dobré kúsky. A pre tých, ktorí vedia a chcú objednávať priamo na čínskych eshopoch, tak ešte väčšie zľavy. Takže bežte pozrieť... A ešte som vám zabudla aj povedať, že si môžete vybrať z rôznych ciferníkov! 



Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil. Do komentára mi môžete napísať či tu objednávate a či ste na takéto tématické veci alebo nie? Teším sa na vaše komentáre... 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

14 Comments:

  1. Z této stránky jsem si pořídila už moc pěkný znovupoužitelný pytlík. :) No tyto hodinky jsou pěkné a určitě by bylo fajn, kdyby vydržely. Rozhodně jsou moc pěkně navržené, ale spíše asi na ozdobu a přibližné určení času.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Také jsem ten typ člověka, co může mít tematického úplně cokoliv :D! Hodinky se mi moc líbí. Možná se mi líbí více pásek než samotný ciferník :) Asi bych brala místo zlatého spíše stříbrný.

    TheWayByA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj taký je v ponuke! :) To je ale už asi o preferencii :)

      Odstrániť
  3. Je fakt, že ta nabídka pro blogery je velmi slabá. Taky mám problém si vybrat. Hodinky jsou sice pěkné, ale není to můj styl. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to chápem :) ... to áno, je to dosť slabé tam, málo produktov na výber a ja niekedy čakám aj mesiac či tam nedajú niečo nové, lebo z ponuky si nedokážem vybrať a nebudem si objednávať a písať článok na niečo, čo sa mi finálne ani toľko nepáči a vyberiem si to len pre to, Že musím...

      Odstrániť
  4. Síce to nie je úplne môj štýl, ale hodinky sú pekné :) Na Vianoce a zimu ako stvorené :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Moc pěkné hodinky, ten ciferník je boží. Jen já bych snesla asi lepší pásek.. :) :/

    The world of makeup

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Náramkové hodinky začínají být zase v kurzu - teď myslím ty klasické. Nejvíc budou trendy digitální retra. Už se to začíná objevovat všude, takže jsem neváhal a šel jsem tomu naproti a mám úžasný Casia.
    Tyhle by se líbili mojí přítelkyni. Má ráda taky podobné vzory :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak máš aspoň tip a aj ja... ale všimla som si to, oni v podstate ani nejako nezmizli z kurzu...

      Odstrániť
  7. Já na hodinky vůbec nejsem, ale přemýšlím o pořízení nějaký. Třeba bych si na ně zvykla :-) akorát určitě bych zvolila jiný styl, než jsou ty, které sis koupila ty.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak na kúpu prvých by to chcelo niečo jednoduché, elegantné :D Ja mám doma asi 6 hodiniek, tak už si môžem dovoliť takéto "gíče" :D

      Odstrániť