F Tip na darček pre zamilovaných ♥ (ale nie len pre tých) - Aďulik Sun

Tip na darček pre zamilovaných ♥ (ale nie len pre tých)

Ahojte :)

Neviem či ste už počuli o stránke milju.cz. Každopádne, dnes by som vám ju chcela predstaviť. Jedná sa o stránku, ktorá je vlastne taký malý eshop. Ale nie s kozmetikou, ale s kreatívnou knihou na viac spôsobov. Ja vám to hneď vysvetlím. Na tejto stránke zoženiete knihy, ktoré nie sú len tak nejaké. Sú pre tri typy ľudí a to pre mamičku a pre zamilovaných a ešte je tretia verzia, ktorá je pre tých, ktorí viac komunikujú v angličtine alebo je im to sympatickejšie. A práve verziu pre zamilovaných, konkrétne názov "Why I love you" vám dnes ukážem. Ako som spomínala vyššie, tak na eshope nájdete aj ďalšie produkty a okrem kníh aj poukazy, takže mrknite na to! A teraz poďme sa už pozrieť na konkrétne túto verziu... 

Ja mám túto anglickú verziu a teda Why I love you, no je aj česká a to konkrétne sa volá Proč tě miluju. Stojí 350 Kč. To je okolo 14 euro. Ja som si to nechala poslať cez zásielkovňu, ktorá by sa mala najviac oplatiť a tá stála necelých 5 euro, keďže to ide z Čiech. 



Nechcela som vám sem hodiť konkrétne našu knihu, keďže mi to príde ako dosť súkromné, no tak som vám sem hodila aspoň fotky z toho procesu vypĺňania. A ako som spomínala vyššie, tak táto kniha nie je len tak nejaká. Je kreatívna a žiadna kniha nebude teda rovnaká. A to je dôvod, prečo som si ju aj ja vybrala. Je veľmi pekné, že každý má možnosť si spraviť niečo zvláštne, niečo iné, niečo čo je jemu blízke. A už len je na vás ako to zoberiete do svojich rúk - veľa fotiek, málo fotiek, skôr pisané, skôr kreslené. Je to iba o vás a vašej kreativite. O tom, čo chcete dať svojej blízkej polovičke... polovičke, ktorú milujete ♥ A navyše, je skoro nulová šanca, že niečo pokazíte a to je dobré, nie? Teda aspoň pre mňa, čo sa mi vždy podarí niečo pokaziť. 


Môžem vám prezradiť, že ja som to zobrala skôr cez fotky ako cez písmená. Predsa len, napísať to môžem aj do smsky a fotky mi prídu viac osobnejšie a ten druhý si môže v hlave vybaviť tú svoju verziu toho dňa, toho momentu. Veď to tak je vždy... každý máme vždy iné verzie. Od toho kto koho zbalil, cez to ako sme sa spoznali až k budúcnosti. Všetko máme iné a je to tak dobré! Veď je jedno ako sa tam dopracujeme... dôležité je to, že máme a chceme spoločný cieľ. 


Kniha je rozdelená na 5 kapitol. Každá jedna kapitola vás vedie k tomu, aby ste prišli na situácie, dni, momenty, ktoré vo vás vyvolávajú pocit šťastia a to, že toho druhého človeka milujete. Tie kapitoly sú: 

  1. Ako sme sa spoznali? 
  2. Vznikla láska ♥ 
  3. Nezabudnuteľné momenty 
  4. Čo na tebe milujem? 
  5. Bez teba si to už neviem predstaviť... 
Pritom v každej kapitole máte niekoľko viet, ktoré máte doplniť - slovami, fotkami. Je to na vás. Tiež tam máte jednoduché ilustrácie, takže vynikne to vaše dielo. A je to celé rozmer A6, takže malá knižka. A už potom je iba n vás teda, čo s knižkou spravíte... Môžete pokreliť, popísať iba pravú stranu, no môžete do toho vložiť srdce a môžete dokresliť aj ilustrácie. Tu sa ukáže každého osobnosť. Ani nechcite vidieť ako dopadla tá naša verzia. Ale páčilo sa to a to je hlavné ♥  A mňa to zas bavilo... 









Ja vám môžem túto knižku iba odporučiť. Viem, že do Vianoc vám to už asi nepríde, ale je to super tip aj na darček k narodeninám, meninám alebo aj k blížiacemu sa Valentínu. Teda blížiacemu... chápeme sa. Alebo aj na výročie to je super tip. Mňa si táto kniha získala a fakt sa mi to páči. Ja som si objednala cez sestru aj ďalšiu knihu a dáme ju niekomu ako darček. Veď treba takto obdarovať... 


Eshop je zatiaľ v českej verzii. Mne tam chýbala premena peňazí na EURA alebo aspoň cena v eurách, aby som si to vedela predstaviť. Lebo aj v objednávke je všetko v českých korunách, no dalo sa to potom zvládnuť, keď som si spravila obraz čo koľko je euro. Inak je stránka veľmi prehľadná, nie je tam toho až tak veľa, takže nájdete ľahko to, čo potrebujete. Rovnako aj popis produktov. Takže za mňa stránka je super. 


Dúfam, že sa vám dnešný článok páčil a do komentára mi môžete napísať či ste o tejto knihe počuli? Zaujala vás? Páčia sa vám takéto kreatívne veci? Lebo mne veľmi. Hlavne poslednú dobu. Už ma omrzeli darčeky, ktoré iba kúpim. Rada niečo vyrobím, no nie som v tom najlepšia. Takže každá pomoc sa ráta a počítam ju ako plus. A ako to máte vy? 

xoxo
Aďka 

CONVERSATION

8 Comments:

  1. Taky mám ráda takové kreativní věci. Knihu jsem už někde viděla, tuším, že na Instagramu a je to opravdu pěkný dárek.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To je hezoučké :)

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pěkná knížka. Je to taková blbinka, ale proč ne? Podle mě je to super dárek od kluka pro holku. Já bych třeba fakt čuměla:D. Můj přítel by to asi úplně neocenil, ale třeba jo a jen to nevím:D.

    Verča ze Ztracena v Praze

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, hodí sa to viac asi pre babu od chalana, ale tak niektorí sú takí citlivejší alebo ako to povedať :) Ale tak nikdy nevieš...

      Odstrániť